Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kimse beğenmedi mi elbisemi :(

Canım çok yakışmış ben nişanımda siyah ve goldu terch etmiştim.Kın gecemde bu rengi tercih edicem.Çok beğendim elbiseni çok zarif çok güzel olmuşsun.Ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Bende çok beğendim elbiseni canım, çokta yakışmış sana hoş durmuş tek ve ufak bi detay var bence keşke kolları olmasaymış dahada güzelleşirmiş o zaman elbisen, ben o şekilde tercih ederdim tabi önemli olan senin sevmen, beğenmen

emin ol öle olmasını bende çok istedim tatlım ama malesef erkek tarafı muhafazakar olduğu için yapıldılar... ama düşük şekilde de kullanabliorum fotoğraflarda öle yapacağım

Aaaaa süpeermiş bu renge hastayım waryaaa :)sna da çooookk yakışmışş hayırlı olsun inşAllah hep mutlu olursunuz :)

canım çok yakışmış bu renk sana elbisende çok güzel olmuş mutlu bir şekilde giymeni nasip etsin Allah mutluluklar diliyorum =)

çok güzelmiş canım :) her fiziğe uymayan bir model ,sana çok yakışmış çok kabarık olmamasıda iyi.rahat oynarsın :))

çok mutlu oldum kızlar çooooooooooooooooook sağolun hepimiz çok mutlu olalım inş.

bence de çok yakışmış rengi çok güzel fiziğine de çok güzel uymuşş mutluluklar dilerim

Çok güzel canım duruşuda çok hoş kolları olmasaydı diye düşündüm o zaman daha çekici olurdu sanki

Çok güzel canım duruşuda çok hoş kolları olmasaydı diye düşündüm o zaman daha çekici olurdu sanki

kuzum yukarda da yazdım malesef bende kolları olmamasını istiodum ama işte erkek evi mutasıp olunca ayaka uydurduk... :/

bence gayet güzel olmus canım. Allah tamamına erdirsin. ayrıca kollarıda cok şık bence . bütün abiyeler straplez olmak zorunda değilki sıkıldık değişik modellere ihtiyac var bence.Tercihini straplezden yana kullananlara saygım var ama bence illada öle olacak diye bi kural yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…