Kimse beni anlamıyor!

Ben de çocuk yapmayı düşünmüyorum bir daha. Ama büyüdüğünde bebek sevmeyi özlüyorsun diyorlar. Yemezler:) gaza gelmem.

Bebek gaz problemi yaşadigi zaman meme ariyormuş gbi açmış gbi davranir gaz sancisından 4saat emzirmek cok fazla yenidogan bi bebek 30cc süt ile doyabiliyor bence bi ogün komple sütünü sag ne kadar sütün geldigine bak sagdiginı şiringa ile ver bebege meme de kavga etmesi gazlı oldugunu da gösterir bence bi dr. Götür o gazsa hemen anlar mua.de ona göre bi damla verir

Canım daha dün götürdük doktoru da profesör dr inanılmaz iyi bir doktor. Çok güzel ayrıntılı bir şekilde muayene etti kesinlikle gaz ile alakalı birşey söylemedi.
Olsaydı zaten söylerdi karnından belli olur.

biz oğlanı doktora götürmüştük. hep ağlıyor die. gazdan di mi dediğimiz de gaz 3 haftalıkken başlar demişti.
yani sizin ki gaz sancısı çekiyor. ona çözüm bulun. ve meme de doymadığından durmuyor. 4 saat meme fazla yani. alıştırmamalısın. annen doğru diyor. sonra seni emzik gibi kullanmaya başlayacak.

Bence başka bi doktora daha göstermelisin cünkü bebekler dogar dogmaz gazli olmuyor 15.20gün sonra başliyor bende ilk oglumda cok cektim durmuyodu susmuyodu sırf bu yüzden emzirmeyi kesip sagip sagip veriyordm simdi 17aylik hepsi geciyor unutuluyor m. Etme azıcık dayan benim oglum 2bucuk saat uyudugunda ilk kez kalkip nefes aliyor mu diye kontrol etmistm

:)))
Nasıl farklı bir psikoloji bende yaşadım bunu çok sakin uyuduğu için neden uyanmıyor birşey mı oldu diye bakıyordum :)
Bugünçok sakin.uyuyor 1 bucuk saattir. Gazını çıkarttı rahat rahat uyuyor.
Canım doktorundan çok memnunum.
Başka bir doktora gerek duymuyorum bunu bulana kadar doktor doktor gezdik bitek bu doktordan memnun kaldık.

Doktor işi kesinlikle sıkıntı valla ecz. Teknisyeniym dr.lari tanıdgm halde zorlandm çocugum cok sıkıntı çekti ayrica başında dırdır yapanları tersle gtsin ben kv ile tartışmştım geçende yanımdaydı esimin yengesiyle konusuyodm o dırdir yapanlar bundada yaparsa daha fenasını yapcam dedm boşver takma çok cabuk gecıcek birde kehribar kolyesini arastr benm oglum uyumuyodu çok iyi geldi sakinleştirdi diş cıkarma dòneminde de iyi oluyo 2.yede dogumdan hemen snra alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…