Eşimin desteği iyi çok şükür o olmasa delirirdim şimdiye kadar..En ufak bir depresyonda işler daha kötüye gider aman diyim .
Eşinizin desteği ne durumda ?
Kimsenin ne dediğini de umursamayın . Anne olmadığım için işin psikoloji boyutunu ele aldım süt konusunu bilmiyorum .
Ama kendinizi sıkarsanız bu stres etmenleri sütünüzün içindeki partiküllere kadar ulaşır ve bebeğinizin daha huzursuz olmasına sebep olur . Olumsuz vücuttan pozitif bir kaynak çıkmıyor . Sütünüz dahi kesilebilir .
Kendi kendinize olumlamalar yapın . Negatif insanlardan da uzak kalmaya çalışın .
Emerken memeyle kavga etmesi karnının ağrısından.
Karnı ağrıdıkça acıktığını zannediyor.
Gaz sancısı başlamış, merhaba de :))))
Ve sütten kesene kadar ilk günden itibaren 3 saat kesintisiz uyuyan bi bebeğim olmadı. O yüzden şanslısın
Bilmiyor o doktorDoktor kontrolündeyiz gaz sorunu yok bebeğimin. Daha dün gittik kontrole herşey yolundatek sıkıntı tazikli gelen sütüm, he o gaz yapıyor o ayrı bişey. Ama her emdikten sonra gaz çıkarıyor ya alttan ya üstten
Gazını çıkartsa da yine de içerde kalan gaz çok rahatsız ediyor. BEncede o yüzden memede huzursuzlanıyor. Bebek milleti işte dilinden de anlaşılmıyor ki :) siz yinede Ayşe Öner’in gaz masajlarını bi deneyin derim belki rahatlatır. Aynı şeyleri yaşayalı daha 8 ay oldu ama sanki çok uzun zaman olmuş gibi :) İnan’ın hepsi geçecek vay be diyeceksiniz sevgilerDoktor kontrolündeyiz gaz sorunu yok bebeğimin. Daha dün gittik kontrole herşey yolundatek sıkıntı tazikli gelen sütüm, he o gaz yapıyor o ayrı bişey. Ama her emdikten sonra gaz çıkarıyor ya alttan ya üstten
emzirdikten sonra her iki gogusude 15-20 dk . sagdigin sutu versen doyar.
Yalancı meme verin.
Emme bebeklerde bir ihtiyaç.Doysa bile emme refleksini tatmin etmek için devam eder.
21. Gunden itibaren sancilar baslar.. emdikce karni agrir gaz yapar.. disini skcan cnm ilk bi kac ay bole maalesef : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?