- 20 Temmuz 2019
- 160
- 131
- 33
- 35
- Konu Sahibi pinklady16
Daha önce de defalarca konu açtım akıl almak için. Yaklaşık 2 yıllık bir ilişki, git-gellerle, kendinden mi ödün verdiğim yoksa benim mi hatalarımın olduğunu bilmediğim. Psikolog, psikiyatrist hepsini denedim fayda yok. Artık annemle arkadaşlarımla dertleşmektende yoruldum. Uzun zamandır takip etmiyordum ne yapıyor diye. Bakmaz olaydım. Onu bunu hep ekliyordu ama bu sefer kız kardeşinin tanıştırdığı biri ile tanışmış. Ciddi olabilir ama bundan bana ne olması lazım. Benim görmediğim değeri o görecek belki de. Ben asla ailemin tanıştırdığı biri ile tanışmam, belirli şeyler yaşamadan evlilik düşünmem diyen bir adam o kızla tanışacak. Peki benim suçum benim günahım neydi? Buraya yazılacaklarıda tahmin edebiliyorum. Kendinize değer verin, size ne, ergen misin? tarzı şeyler. Onlarda doğru biliyorum. Ama yine de beni kimsenin anlamadığını düşünüyorum. En önemlisi de kendimi herkese kapatmam ve bir daha kimseyi sevemeyecek olmamı düşünmem. Buraya içimi dökeyim dedim. Hepinize sevgilerimi sunuyorum.