- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Aslinda annem artik kendimi savunmamis soyluyor cok bilgilide oldugumuda soyluyor ondada eskiden gelen aliskanlik var beni dinleme ile ilgili zaten öfkelenme Başladığım zaman beni dinlemeye başlıyor ama çevredeki akrabalarım ve insanların artık beni kaale almasını istiyorum bu durumdan cok sikildim.
Aynen en sinir oldugum sey bide lafimin kesilmesi bizde genelde toplumumuzda şu var çocuklar bir şey anlatırken sozu kesiliyor ya da dinlenmiyor. sonra büyüyünce özgüvensiz bireyler ortaya çıkıyorBazen ben birsey anlatirken biri ortaya atlayip lafi degistirmeye ugrasiyor, dikkatleri dagitiyor ya en sinir oldugum sey. Anlatmayi birakip diyorum ki" Birsey anlatiyorum, beni dinleyecek misiniz?" Herkes bana bakip, dikkatleri tekrar toplayinca devam ediyorum konusmama ve bitiriyorum.
Kitap elimden geldigince okumaya calisiyorum benin özgüven problemim var. Aslında bunu halletmem lazım. Buraya şundan konu açtım Biraz gaziniza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Burada bazı konularda çok güvenli ve bilgili üyeler var. Eminim bana yol göstereceklerdir. Tabii hepiniz benim için çok değerlisiniz bunu belirtmeme gerek yokdaha fazla kitap, dergi, gazete okuyun . özguven sorunu için destek alabilirsiniz.
kitap ve gazete okuyorsanız işiniz daha kolay sanırım en buyuk sorununuz özguven ... onu da halledersiniz elbet kımseden eksık değilsiniz ne de olsaKitap elimden geldigince okumaya calisiyorum benin özgüven problemim var. Aslında bunu halletmem lazım. Buraya şundan konu açtım Biraz gaziniza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Burada bazı konularda çok güvenli ve bilgili üyeler var. Eminim bana yol göstereceklerdir. Tabii hepiniz benim için çok değerlisiniz bunu belirtmeme gerek yok
+1kitap ve gazete okuyorsanız işiniz daha kolay sanırım en buyuk sorununuz özguven ... onu da halledersiniz elbet kımseden eksık değilsiniz ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?