Kimse beni duymuyor

Daha 17 yasindasin. Okuyacaksin, sabredeceksin simdi. Okuyup meslegini eline alip anneni de kendini de kurtaracaksin. Yeter ki derslerine cok calis.

o evden aldığın olumsuzluklar seni mutsuz ediyor bu yüzden herşeyden uzaklaşıp eve kapanıyorsun bunu yaparsan kendine herkesten çok kötülük etmiş olursun

bunu ne kendine nede annene yapma sosyal fobim dışarıya çıkıp gezip tozdukça yeni ortamlara girdikçe yenersın ama eve kapnırsan seni daha çok boğar o ortam.

kendine gel bence ve çık dolaş hava al çalış didin yoksa daha yolun başında pes edersen hayatın zor olur bunu kurtarmak senin elinde canım benim
Dedem benim dışarı çıkmamı istemez. Namusunla durmuyacaksın babana git deyip duruyor. Gezmek mutlu olmak bunları bana çok uzak inanın kimsemiz yok. Annem dedeme bir şey diyemez. Çünkü gidecek hiç bir yerimiz yok.Sosyal fobiyi ynecek ortam yok ki . Her gün daha mutsuz daha kötüyüz. Anneannem de 2 aydır yürüyemiyor. Onu da bırakıp çalışamam

İlk inen ayet aynı zamanda "OKU"
Oku ki işverenler seni üç kuruşa canını çıkaracak kadar çalıştırmasın
Oki ki kardeşin de bu sorunları yaşamasın
Oku ki seni sevmeyen insanların 360 derece nasıl döndüğünü birdenbire nasıl kıymete bindirdiklerini gör
hayatı tanı
Okursan burs veya karşılık kredi alırsın azmet çalış örneğin geçen sene şehit olan savcımız terzilik yaparak okumuş gece çalışmış gündüz okumuş
Hakkında hayırlısı yaşın çok küçük Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın seni....

İlk inen ayet aynı zamanda "OKU"
Oku ki işverenler seni üç kuruşa canını çıkaracak kadar çalıştırmasın
Oki ki kardeşin de bu sorunları yaşamasın
Oku ki seni sevmeyen insanların 360 derece nasıl döndüğünü birdenbire nasıl kıymete bindirdiklerini gör
hayatı tanı
Okursan burs veya karşılık kredi alırsın azmet çalış örneğin geçen sene şehit olan savcımız terzilik yaparak okumuş gece çalışmış gündüz okumuş
Hakkında hayırlısı yaşın çok küçük Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın seni....
Çok teşekkür ederi tek isteğim tek dileğim. Ama kaldıramıyorum inanın o kadar acı çekiyorum ki. Annem işten çıktı napacaz bana annem baktığı halde besleme gibiydim. Şimdi napcam bilemiyorum. Gerçekten dayanamıyorum Burs alıyorum zaten ama yetmiyor 3 ayda bir

Çok teşekkür ederi tek isteğim tek dileğim. Ama kaldıramıyorum inanın o kadar acı çekiyorum ki. Annem işten çıktı napacaz bana annem baktığı halde besleme gibiydim. Şimdi napcam bilemiyorum. Gerçekten dayanamıyorum Burs alıyorum zaten ama yetmiyor üç ayda bir

Canım benim insana kendi akrabası bunu yaparsa el ne yapmaz. Sen moralini bozmamaya çalış güçlü dur ki sen üzülünce annende üzülmesin birbirinize destek olun. Allah yardımcınız olsun. Dedene diyecek kelime bulamıyorum insanlar ne kadar merhametsiz.

Çok teşekkür ederi tek isteğim tek dileğim. Ama kaldıramıyorum inanın o kadar acı çekiyorum ki. Annem işten çıktı napacaz bana annem baktığı halde besleme gibiydim. Şimdi napcam bilemiyorum. Gerçekten dayanamıyorum Burs alıyorum zaten ama yetmiyor 3 ayda bir

Üniversite okursan başbakanlık belediye bursları ve karşılıklı burs da alabilirsin daha fazla alabilirsin canım

Canım benim insana kendi akrabası bunu yaparsa el ne yapmaz. Sen moralini bozmamaya çalış güçlü dur ki sen üzülünce annende üzülmesin birbirinize destek olun. Allah yardımcınız olsun. Dedene diyecek kelime bulamıyorum insanlar ne kadar merhametsiz.
Hayat çok acımasız gerçekten

Hayat çok acımasız gerçekten
İnşallah hayatının bundan sonraki kısmı çok güzel olur. Bende arkadaşlara katılıyorum kendini kurtarıp dimdik ayakta durmak için pes etme. Sabretmeye çalış, derslerine geleceğine odaklan.

zehracm lise sonamı geçtin bittimi

eğer lise sonda isen iyi çalış sınavına hazırlan ve yılma

belki hayatın zor ama unutma daha kötüsünü yaşayan insanlar var

kimsenin seni sevmesine ihitiyaç duyma kendini sev yeter

unutma kimsesizlerin kimsesi RABBİM var duaların elbet kabul olur

zehracm lise sonamı geçtin bittimi

eğer lise sonda isen iyi çalış sınavına hazırlan ve yılma

belki hayatın zor ama unutma daha kötüsünü yaşayan insanlar var

kimsenin seni sevmesine ihitiyaç duyma kendini sev yeter

unutma kimsesizlerin kimsesi RABBİM var duaların elbet kabul olur

Lise 3teyim henüz yani geçtim keşke lise sonda olsaydım gitme fırsatım olabilirdi. Rabbim dualarımı duymuyor

oku
calış
anneni de alır güzel bir hayat kurarsın
gerekirse yardım kuruluşlarına başvur
allah sabır versın

O evin havası seni asosyal yapan çalış bir olmaz iki olmaz üçüncü seninde ayağın yer tutar hem annende farkındadır herseyin onuda alır kendi duzeninizi kurarsink

O evin havası seni asosyal yapan çalış bir olmaz iki olmaz üçüncü seninde ayağın yer tutar hem annende farkındadır herseyin onuda alır kendi duzeninizi kurarsink
Evet kesinllikle hayat beni asosyal yaptı. Anneannem şuan yürüyemiyor onun için de çıkamıyorum dışarı dedem de zaten kızar dışarı çıkmama

Back
X