Kimse beni sevmiyor sevmiyorda sevmiyor

Tesekur ederim saolun :) o degilde bi site vardi ordan biaralar hep kitap okurdum sonra ordanda sıkıldim kk buldum simdi burda vakit geciriyorum 1 ay sonrada bebegimle vakit gecircem insallah :)
İnşallah tatlim umarim soylemeye calistigimI yanlis anlamamissinizdir.Kendinizi mutlu etmeye calisin.Insan evdede tek basina kaliteli zaman gecirebilir.Benim icin kitap ve kahve. Cunku uzun bir sure bir cok seye vaktiniz kalmiycaktir.Benim tavsiyem bebek gelisim kitaplari

benim eşimde uc vardıya oda boyleydı uyandırmaya calısırdım ben o kadar calıstım bırak uyuyum falan der kalkmazdı bebek dogdu sımdı onu kullanıyorum alıyorum gıdıyorum yanına uykusu falan kalmıyor :))

Haklisiniz :) tafsiyeniz icin tesekkur ederim.bu bebek gelisim kitaplari internettende okunabiliyomu.esim ise gidiyo evimizde carsiya biraz uzak bulmam zor olur zaten farkettim artik yurumektedede zorluk cekiyorum oyzdn sordm

Bnmkide oyle olurmu acaba :)) bebegi yanina gotursem falan

Haklisiniz :) tafsiyeniz icin tesekkur ederim.bu bebek gelisim kitaplari internettende okunabiliyomu.esim ise gidiyo evimizde carsiya biraz uzak bulmam zor olur zaten farkettim artik yurumektedede zorluk cekiyorum oyzdn sordm
Rica ederim.Elbette okuyabilirsiniz.internette de ayrica bence gunluk tutmaya da baslayin.Bebeginiz ilerde büyüdüğünde harika bir surpriz olur.Ben yapmadigima cok pişmanım.

Eşimde vardiyali calisiyordu iş saati gelene kadar uyurdu anliyorum seni zor ama eşin icinde zor sen oyalanacak biseyler bul en iyisi

Eşimde vardiyali calisiyordu iş saati gelene kadar uyurdu anliyorum seni zor ama eşin icinde zor sen oyalanacak biseyler bul en iyisi

Ya isin kotu tarafi bu saate kadar uyudu az once uyandirdim yine sinirlendi normalde az yatardi hicte boyle sinirlenmezdi off ya bunedir cok sinirlendim

Kıyamam ya :))
Çok tatlısin vallahi . Yorulmustur bünyesi kalkamiyordur gerçekten. .
Bazen benim eşimde öyle bir saat ugrastirir beni ama keyiften değilki çalışmakta zor.
Kaçırma keyfini moralini seni anliyorum
Ama bebisini kucağına aldinmi o bosluguda onunla doldurursun . Allah sağlikli kolay dogum nasip etsin.
Gerçekten hormonlarindanmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama çok tatlı bir konu ya

Adam 12 saat calismis farkindamisiniz? "Bitin gin ivdi sikiliyorum, bindi insanim"
O da insan ve butun gece calismis. Emin olun evde olup sıkılmayi o daha cok isterdi.
Sacma sapan simarikliklar yapmayin. Kendinize ugrasacak bisey bulun. Kitap okuyun. Brbek bakimi ile ilgili vidrolar izleyin cok sıkılıyorsaniz.

Size , karnınızdaki bebeğe ekmek getirebilmek için çalıştığını farkındasınızdır umarım.
Vardiyalı çalışmanın zorluğunu anlamamışsınız belli ki. Zira anlamış olsaydınız, bu şekilde davranmazdınız.
Geceden sabaha ortalama 8 saat uyuyoruz, adamı 8.ci saatte başlamışsınız kaldırmaya. Yorgun adam. Ne yapsın?

Benim eşim üniversitede 2.öğretim derslerine gittiğinde 11-12 gibi geliyor eve. Sabahtan geceye kadar ders anlatmış oluyor, bazen aç haliyle yemek bile yemiyor 10 dk fazla uyumak için, ki eşinizin daha da zor.

Beraber bir şeyler yapmak istersiniz, anlarım. Ama bu da hayat mücadelesi. Hele bir doğum yapın, sıkılmaya vaktiniz kalmayacak emin olun. Ve hatta uykunun kıymetini bile size avuç kadar bir bebek öğretecek :)

Bence hamileliğinize vs. bağlayarak eşinizi sıkıştırmayın, biraz hak vermeye bakın.

Çocuk doğduktan sonra bu rahat günlerini çok arayacaksın.Bence sende dinlenip enerji depola canım.

Size cafeye gidin kitap okuyun yazmışlar, cevap "söyleleyim de eşim götürsün". hobi demişler "benim hobim bebeğimin hareketlerini izlemek" demişsiniz.
Anne olacak olgunluğa (!) erişmiş bir kadının bu cevapları ve dahası "banane benim de çok canım sıkılıyor uyumasın " yazması hayret ettirdi beni. Başkası da "su dök" diye akıl veriyor.
Ah yurdum kadınları
Sonra da konu açarlar "eşim artık benimle ilgilenmiyor" vs diye.
Ne diyelim, müstehak.
Allah ülkemize aklı başında nesiller versin inşallah.

Son düzenleme:
Bizde hamile olduk ama bencil olmadık sanki.
Uyuyan insan uyandirilmazkiii ... velev kii vardiyalı değil normal çalışıyor,uyursa yine uyandirilmaz .
Demekki bedeninin uykuya dinlenmeye ihtiyacı var.. nasıl sırf sıkıldım diye kiyabiliyorsunuz anlayamadım. .
Su dok Vs diyenler şaka mı yapıyor anlayamadım.
Hatta sizde fırsat buldukça uyuyun kitap okuyun flim izleyin yada yüzünüze saçiniza maske yapın. Bol bol resim Video çekinin müzik dinleyin Vs .

Çocuk olunca zaman ayırmak güç olucak ve pişman olucaksiniz.
Eşiniz de kaliteli uyursa Sizinle daha iyi iletişim kurabilir aksi halde ben olsam işten gelsem eşim beni uyandirsa bana hiç acimiyor diye bende acimamaya başlarım.

Tesekur ederim canikim :) biraz sinirlerim bozulduya hic boyle yapmazdi nie bugun boyle yapti anlamadm .yemek hazirladim yedi birazdan ise gitcek sirf o u uyandirdm die yine bna atarlandi suan karsimda kusum konusmuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…