- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bnde seviyom siziBn seviom sizi bosverinAllah bagislasin minik kusu
Amin amin aminİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
İnşallah tatlim umarim soylemeye calistigimI yanlis anlamamissinizdir.Kendinizi mutlu etmeye calisin.Insan evdede tek basina kaliteli zaman gecirebilir.Benim icin kitap ve kahve. Cunku uzun bir sure bir cok seye vaktiniz kalmiycaktir.Benim tavsiyem bebek gelisim kitaplariTesekur ederim saolun :) o degilde bi site vardi ordan biaralar hep kitap okurdum sonra ordanda sıkıldim kk buldum simdi burda vakit geciriyorum 1 ay sonrada bebegimle vakit gecircem insallah :)
benim eşimde uc vardıya oda boyleydı uyandırmaya calısırdım ben o kadar calıstım bırak uyuyum falan der kalkmazdı bebek dogdu sımdı onu kullanıyorum alıyorum gıdıyorum yanına uykusu falan kalmıyor :))Evet buda benim sarkim canim sıkıldiginda hep soylerim.butun gun bendl duvara duvar bana bakmasindan cok sıkıldim esim iki vardiyali caliyor.gece 12.30 gitti sabah 13.00 geldi 14.00 gibi de uyudu o saattten buyana uyanmiyor bende sıkılıyom 3 oldu yanina gittim uyandirmaya calisiyom.neden uyanmiyozun sabahtandir uyuyosun dedim oda bana firca atti birakmiyosun uyuyim dedi ben kustum agladim azicik.hamileliginde etkisi var cok dengesiz oldum iyice bii iki damla goz yasi akittiktan sonra tekrar gulmeye basliyorum :/ inanilmaz derece canim sıkılıyor ama uyanmiyo nasil uyandircam ben bunu ya
Haklisiniz :) tafsiyeniz icin tesekkur ederim.bu bebek gelisim kitaplari internettende okunabiliyomu.esim ise gidiyo evimizde carsiya biraz uzak bulmam zor olur zaten farkettim artik yurumektedede zorluk cekiyorum oyzdn sordmİnşallah tatlim umarim soylemeye calistigimI yanlis anlamamissinizdir.Kendinizi mutlu etmeye calisin.Insan evdede tek basina kaliteli zaman gecirebilir.Benim icin kitap ve kahve. Cunku uzun bir sure bir cok seye vaktiniz kalmiycaktir.Benim tavsiyem bebek gelisim kitaplari
Bnmkide oyle olurmu acaba :)) bebegi yanina gotursem falanbenim eşimde uc vardıya oda boyleydı uyandırmaya calısırdım ben o kadar calıstım bırak uyuyum falan der kalkmazdı bebek dogdu sımdı onu kullanıyorum alıyorum gıdıyorum yanına uykusu falan kalmıyor :))
Rica ederim.Elbette okuyabilirsiniz.internette de ayrica bence gunluk tutmaya da baslayin.Bebeginiz ilerde büyüdüğünde harika bir surpriz olur.Ben yapmadigima cok pişmanım.Haklisiniz :) tafsiyeniz icin tesekkur ederim.bu bebek gelisim kitaplari internettende okunabiliyomu.esim ise gidiyo evimizde carsiya biraz uzak bulmam zor olur zaten farkettim artik yurumektedede zorluk cekiyorum oyzdn sordm
iki aylık oldu bebegım hala oyle kendı uyuyamıyor özlüyor bebegiBnmkide oyle olurmu acaba :)) bebegi yanina gotursem falan
Rica ederim.Elbette okuyabilirsiniz.internette de ayrica bence gunluk tutmaya da baslayin.Bebeginiz ilerde büyüdüğünde harika bir surpriz olur.Ben yapmadigima cok pişmanım.
Ayy insallah ya :))iki aylık oldu bebegım hala oyle kendı uyuyamıyor özlüyor bebegi
olur olur merak etme zamanla alısır uykusuzluğa :)
Eşimde vardiyali calisiyordu iş saati gelene kadar uyurdu anliyorum seni zor ama eşin icinde zor sen oyalanacak biseyler bul en iyisi
Tesekur ederim canikim :) biraz sinirlerim bozulduya hic boyle yapmazdi nie bugun boyle yapti anlamadm .yemek hazirladim yedi birazdan ise gitcek sirf o u uyandirdm die yine bna atarlandi suan karsimda kusum konusmuyomKıyamam ya :))
Çok tatlısin vallahi . Yorulmustur bünyesi kalkamiyordur gerçekten. .
Bazen benim eşimde öyle bir saat ugrastirir beni ama keyiften değilki çalışmakta zor.
Kaçırma keyfini moralini seni anliyorum
Ama bebisini kucağına aldinmi o bosluguda onunla doldurursun . Allah sağlikli kolay dogum nasip etsin.
Gerçekten hormonlarindanmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama çok tatlı bir konu ya
Adam 12 saat calismis farkindamisiniz? "Bitin gin ivdi sikiliyorum, bindi insanim"
O da insan ve butun gece calismis. Emin olun evde olup sıkılmayi o daha cok isterdi.
Sacma sapan simarikliklar yapmayin. Kendinize ugrasacak bisey bulun. Kitap okuyun. Brbek bakimi ile ilgili vidrolar izleyin cok sıkılıyorsaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?