Kimse beni sevmiyor sevmiyorda sevmiyor

Gece uykusu ve gündüz uykusu arasında cidden dağlar kadar fark var. Eşinizin fabrikada çalıştığını okudum eğer yanlış okumamışsam... Size bir şey söyliyeyim... Siz uykusunu bölerek ona zarar veriyorsunuz, eşiniz sizin bu bölmelerinizle uykusunu alamaz ve sonuç dikkat eksikliği ve İŞ KAZASI...

Sizin de elbette hakkınız eşinizle vakit geçirmek ama eşinizi göz göre göre riske atıyorsunuz... Eşiniz ya işini değiştirecek ya da uykusunu siz bölmeden belirli saat huzur içinde uyuyup uyanacak ve birlikte vakit geçireceksiniz.

Yemeğini ye sonra tekrar uyursun diye birşey yok, siz eşinizin uykusunu bölüyorsunuz ve uykusunu hiç alamamasına sebep oluyosunuz. Dilerim sizin bu tavrınız sebebiyle iş kazası geçirip ciddi bir kayba uğramaz...

Allah korusun ya simdi ben 3 defa uyandirdm dedimya aksam saatinde uyandirmaya basladim yemek yicemiz saatlerde hep boyle yapardik bugun boyle oldu cok yorulmus demekki uyandiginda sarildi nie beni erken uyandirmadin dedi

Allah korusun ya simdi ben 3 defa uyandirdm dedimya aksam saatinde uyandirmaya basladim yemek yicemiz saatlerde hep boyle yapardik bugun boyle oldu cok yorulmus demekki uyandiginda sarildi nie beni erken uyandirmadin dedi
Elbette Allah korusun ama lütfen iş kazası riski aklınızda olsun. Sonra siz de üzülürsünüz ama elden birşey gelmez

42 gününüz kalmis.
Sonra vaktiniz olmaz zaten bebisle ilgilenmekden.

örgü ör bence, tam zamanı, bebeğine giydirisin doğunca, kışın yelek en kullanaşlı şey.
canın yemek istiyordur bol bol yemek yap, pasta yap ye. arkadaşlarınla buluş, alışveriş yap.
kısaca çokça başka uğraş bul kendine.

Ben uyandırmak istediğimde yanına kıvrılırım. Kıpır kıpır sağa sola dönünce, arada öpünce falan uyanıyo mecbur. Bişey de diyemiyo.
Ama hamile olursam şayet birgün ben de nazlanmak, en ufak bi lafına hüngür hüngür ağlamak istiyorum. Sorarlarsa da "hormonlar" deyip geçmek istiyorum.

Bu bu hormonlar gercekten cok deyisik bisi kendime soz verdim hamile bi kadina cok dikkatli yaklascam kndimden biliyorum cok alingan duygusal olmusum :)) ve o saga sola donmek bende zaten istem disi oluyo biturlu rahat edemiyorum uyuyana kadar kac takla atiyorimum bi bilsen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…