Kimse beni sevmiyor sevmiyorda sevmiyor

Ya hic boyle yapmazdi uyurdi aksam yemegi de uyandirirdim yemek yerdik biraz otururdi sora yine uyurdi is saatine kadar bugun niehep bna kizdi oni anlamadm

1 saat ya uyanacagi iyice bni zalim yaptiniz bu ilk kez olacak sey degilki yemegi beraber yerdik yine uyurdu

Hormonlardan :)))

Amann ne dert ediyosun allahin günü bi bugün değil ya daha önünüzde cok zaman var illa ki birlikte vakit de geçirirsiniz bu kadar üstüne düşmeyin kaçan kovalaniyor.
Mesela benimkiyle ben de bu kadar zaman gecirelim diye ugrastigimda dikkat ediyorum da kaçıyor ya da lütfeder gibi geliyor yanima. Ama ben onla ilgilenmeyip kendi kendime takılıyorsam bu sefer kendisi geliyor yanima.

Hem çok çok onla vakit gecirmek istiyorsanız siz de ona sarılıp uyuyun böylece birlikte bisey yapmış olursunuz ya da uyumasaniz da sarılıp öyle yatın sıkılana kadar.

Simdi bana sarildi optu hadi barisalim dedi sonrada ne dedi biliyonuzmu neden beni erken uyandirmadin simdi suclu benmiyim

Birakin uyusun adam,uykusuz kalmasi daha mi hosuna gidecek? Ben sabahlari uyandirmaya kiyamiyorum millet uyansin diye tepesinde bekliyor.

Genelde gidiyorum zaten takii kolunu bogazima katip bogulma tehlikesi geciriyorum ozman ya ona uzaklas diorum yada gidiyorum yanindan :)

1 saat ya uyanacagi iyice bni zalim yaptiniz bu ilk kez olacak sey degilki yemegi beraber yerdik yine uyurdu

Demekki o 1 saate daha ihtiyacı var uyanmak için. Siz uykunuz varken kalkmak istermisiniz? Keyfi uyumuyor sonuçta değilmi?
Ayrıca zalim demedim Size bencillik olduğunu söyledim. Ki birsürü tafsiye verdim esin uykusunu alırsa daha iyi iletişim olur gibi gibi. Sizin aile huzuru için yoksa banane yani dimi? Okadar yazımdan Size zalım dediğimi çıkarmanız ilginç. Hormonlarınâ teslim olma

Yok aen oyle dedin demedim ben kendimi oyle hissettim.tesekur ederim tafsiyelerin n yanlis anlama beni

Yok aen oyle dedin demedim ben kendimi oyle hissettim.tesekur ederim tafsiyelerin n yanlis anlama beni

Öyle de hissedip bu sefer buna üzülME sakin. Evet olmuş ve bidaha dikkatli olursunuZ olur biter sakin dramà bağlamayin. Bebeğiniz doğunca evinize farklı bi neşe huzur gelicek bunu düşünün. Hastahane çantanızi yatağınà sericeğiniz çarşafı süt artması için şimdiden çörek otu yağını falan arastirsAniz çok kafayi takıcak zaMan da olmaz sevgilerimle.

Tesekurler

Ben uzulmuyommu sanki bu haline baska is bul gunduz gidip aksam gelecegin dedim onada yok dedi bide uyanacagi 1 saat daha kackere soylemeliyim

Sirf 1saatini size ayiramadi diye isten cikmasini mi istiyorsunuz esinizden.Pes..Sizinki resmen bencillik.
Esleri denizci,asker vb.olan kadinlar ne yapsin o zaman?
Kusura bakmayin ama simariklik ediyorsunuz,baska bir aciklamasi yok.

1 ay sonra sıkılacak zaman arayacaksin
Ah bi bilsen...su anin oyle bir keyfini cikarisin ki...

Sirf 1saatini size ayiramadi diye isten cikmasini mi istiyorsunuz esinizden.Pes..Sizinki resmen bencillik.
Esleri denizci,asker vb.olan kadinlar ne yapsin o zaman?
Kusura bakmayin ama simariklik ediyorsunuz,baska bir aciklamasi yok.
la neden isinize geldigi gibi anliyonuz.gece isi zor die baska is bulsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…