- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ya hic boyle yapmazdi uyurdi aksam yemegi de uyandirirdim yemek yerdik biraz otururdi sora yine uyurdi is saatine kadar bugun niehep bna kizdi oni anlamadmSize , karnınızdaki bebeğe ekmek getirebilmek için çalıştığını farkındasınızdır umarım.
Vardiyalı çalışmanın zorluğunu anlamamışsınız belli ki. Zira anlamış olsaydınız, bu şekilde davranmazdınız.
Geceden sabaha ortalama 8 saat uyuyoruz, adamı 8.ci saatte başlamışsınız kaldırmaya. Yorgun adam. Ne yapsın?
Benim eşim üniversitede 2.öğretim derslerine gittiğinde 11-12 gibi geliyor eve. Sabahtan geceye kadar ders anlatmış oluyor, bazen aç haliyle yemek bile yemiyor 10 dk fazla uyumak için, ki eşinizin daha da zor.
Beraber bir şeyler yapmak istersiniz, anlarım. Ama bu da hayat mücadelesi. Hele bir doğum yapın, sıkılmaya vaktiniz kalmayacak emin olun. Ve hatta uykunun kıymetini bile size avuç kadar bir bebek öğretecek :)
Bence hamileliğinize vs. bağlayarak eşinizi sıkıştırmayın, biraz hak vermeye bakın.
Bebisim dogsun onla ilgilencem koca zaten allaha emanetÇocuk doğduktan sonra bu rahat günlerini çok arayacaksın.Bence sende dinlenip enerji depola canım.
Rabbim hayırlı doğumlar versin, sağlıkla al bebişini kucağına.Bebisim dogsun onla ilgilencem koca zaten allaha emanet
1 saat ya uyanacagi iyice bni zalim yaptiniz bu ilk kez olacak sey degilki yemegi beraber yerdik yine uyurduBizde hamile olduk ama bencil olmadık sanki.
Uyuyan insan uyandirilmazkiii ... velev kii vardiyalı değil normal çalışıyor,uyursa yine uyandirilmaz .
Demekki bedeninin uykuya dinlenmeye ihtiyacı var.. nasıl sırf sıkıldım diye kiyabiliyorsunuz anlayamadım. .
Su dok Vs diyenler şaka mı yapıyor anlayamadım.
Hatta sizde fırsat buldukça uyuyun kitap okuyun flim izleyin yada yüzünüze saçiniza maske yapın. Bol bol resim Video çekinin müzik dinleyin Vs .
Çocuk olunca zaman ayırmak güç olucak ve pişman olucaksiniz.
Eşiniz de kaliteli uyursa Sizinle daha iyi iletişim kurabilir aksi halde ben olsam işten gelsem eşim beni uyandirsa bana hiç acimiyor diye bende acimamaya başlarım.
Amin cok tesekurlerRabbim hayırlı doğumlar versin, sağlıkla al bebişini kucağına.
Hormonlardan :)))Evet buda benim sarkim canim sıkıldiginda hep soylerim.butun gun bendl duvara duvar bana bakmasindan cok sıkıldim esim iki vardiyali caliyor.gece 12.30 gitti sabah 13.00 geldi 14.00 gibi de uyudu o saattten buyana uyanmiyor bende sıkılıyom 3 oldu yanina gittim uyandirmaya calisiyom.neden uyanmiyozun sabahtandir uyuyosun dedim oda bana firca atti birakmiyosun uyuyim dedi ben kustum agladim azicik.hamileliginde etkisi var cok dengesiz oldum iyice bii iki damla goz yasi akittiktan sonra tekrar gulmeye basliyorum :/ inanilmaz derece canim sıkılıyor ama uyanmiyo nasil uyandircam ben bunu ya
Aynen.ben dogum yaptiktan sonra hamile kadinlara cok dikkatli yaklascam alinganlik hersey ust seviyede zor bi durum :)Hormonlardan :)))
Genelde gidiyorum zaten takii kolunu bogazima katip bogulma tehlikesi geciriyorum ozman ya ona uzaklas diorum yada gidiyorum yanindan :)Amann ne dert ediyosun allahin günü bi bugün değil ya daha önünüzde cok zaman var illa ki birlikte vakit de geçirirsiniz bu kadar üstüne düşmeyin kaçan kovalaniyor.
Mesela benimkiyle ben de bu kadar zaman gecirelim diye ugrastigimda dikkat ediyorum da kaçıyor ya da lütfeder gibi geliyor yanima. Ama ben onla ilgilenmeyip kendi kendime takılıyorsam bu sefer kendisi geliyor yanima.
Hem çok çok onla vakit gecirmek istiyorsanız siz de ona sarılıp uyuyun böylece birlikte bisey yapmış olursunuz ya da uyumasaniz da sarılıp öyle yatın sıkılana kadar.
Birakin uyusun adam,uykusuz kalmasi daha mi hosuna gidecek? Ben sabahlari uyandirmaya kiyamiyorum millet uyansin diye tepesinde bekliyor.
1 saat ya uyanacagi iyice bni zalim yaptiniz bu ilk kez olacak sey degilki yemegi beraber yerdik yine uyurdu
Yok aen oyle dedin demedim ben kendimi oyle hissettim.tesekur ederim tafsiyelerin n yanlis anlama beniDemekki o 1 saate daha ihtiyacı var uyanmak için. Siz uykunuz varken kalkmak istermisiniz? Keyfi uyumuyor sonuçta değilmi?
Ayrıca zalim demedim Size bencillik olduğunu söyledim. Ki birsürü tafsiye verdim esin uykusunu alırsa daha iyi iletişim olur gibi gibi. Sizin aile huzuru için yoksa banane yani dimi? Okadar yazımdan Size zalım dediğimi çıkarmanız ilginç. Hormonlarınâ teslim olma
Yok aen oyle dedin demedim ben kendimi oyle hissettim.tesekur ederim tafsiyelerin n yanlis anlama beni
TesekurlerÖyle de hissedip bu sefer buna üzülME sakin. Evet olmuş ve bidaha dikkatli olursunuZ olur biter sakin dramà bağlamayin. Bebeğiniz doğunca evinize farklı bi neşe huzur gelicek bunu düşünün. Hastahane çantanızi yatağınà sericeğiniz çarşafı süt artması için şimdiden çörek otu yağını falan arastirsAniz çok kafayi takıcak zaMan da olmaz sevgilerimle.
Ben uzulmuyommu sanki bu haline baska is bul gunduz gidip aksam gelecegin dedim onada yok dedi bide uyanacagi 1 saat daha kackere soylemeliyim
:)Adam çalışmış tüm gün ama normal bence. Bende vardiyalı çalıştığımdan biliyorum. Anam gelse ve ben yorgunsam kalkmam yaniii
Sirf 1saatini size ayiramadi diye isten cikmasini mi istiyorsunuz esinizden.Pes..Sizinki resmen bencillik.
Esleri denizci,asker vb.olan kadinlar ne yapsin o zaman?
Kusura bakmayin ama simariklik ediyorsunuz,baska bir aciklamasi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?