Kimse bir yere sigdiramiyor yavrularimi

Açılması, kırılması imkansız boxın içinde, korkudan titreyen papağanın bedeni büyük diye
Korkup şikayet eden var, ki
Astım, alerji asla tetiklemez insanı onun varlığı
Parayla da çözülmüyor işte
Hem evcil için ücret hem de benim ücrete rağmen
Tek insan şikayeti yetiyor defol demeye

Gerizekalı şımarık kuzenim korkup, midesi bulanmış bana geldiklerinde
Kapıdan geçirip, el salladım
Hepsini sildim.

Hepsi cahil, hepsi mutsuz insanlar.
Kapa kulağını, keyfine bak.
Müstakil evde yaşıyorsan, site yöneticisi biliyorsa, şikayetçi de olsalar birşey yapamazlar.

Ayrıca evet, ben de mahalledeki çocuklardan köpeklere nazaran daha çok rahatsız oluyorum.

Sirke iyi fikirmis. Esim iyice kafayi yedin diyecek ama bunu da deneyeyim. Ama iste ben 3 senedir ordayim ve yolumuz hep ayni her sabah ve aksam goruyorlar beni. Emekli insanlar bunlar yani hic mi gormedin beni ve bilmiyorsun. İlk gordugun seyde hemen sahin gibi atliyorsun. Benim de bi kere kapimin onunde kaka vardi. Baktim kosa kosa bi adam gelio. Bagirmak yerine sakince dinledjm.Kopegi ucuncu kez yapmis ve torbasi bitmis. Kosa kosa almis gelmis temizlemeye. Yazik onu d nasil korkuttularsa:KK43: binbir ozurle bir cirpida anlatti derdini
Benim bebeğim, aslında benim bebeğim
Doğurmuşum gibi onu, biz her yere beraber gideriz, gezmeye.
Islak mendil spreyli şişede sirkesiz gezemem
İnan bana, bok sümük kıl içindeki kuaför salonlarında bile eğilip kakayı sildim, yeter ki arkasından konuşulmasın çocuğumun, rapor zaten hep yanımda.
Oysa papağan sadece çiğ sebze meyve yer
Mide yok onlarda, taşlık kursak var

Hani elmayı bütün atarsın karıştırıcıya, rendesi çıkar ya altından
Tıpkı bu.
Bakterisi yok,
Eğer ki hasta oldu, onun da insana zararı yok

Dar ettiler evcili olanları dünyayı

Ay ben de fena dolmuşum
İyi ki okudum yazını
:)

Bu tür varlıklar nereye tsşınırsanız taşının mevcut maalesef bitmiyorlar anlatsan anlamıyorlar hiç kendinizi yormayın tersleyin yolunuza bakın konuşmaya deymiyor.o canlara da lütfen kin beslemeyin onların ne suçu var insanlarımız maalesef insanlıktan çıktı sevgisiz yaratıklar. Burunlarından öpün benim için aşk onlar aşk

Açılması, kırılması imkansız boxın içinde, korkudan titreyen papağanın bedeni büyük diye
Korkup şikayet eden var, ki
Astım, alerji asla tetiklemez insanı onun varlığı
Parayla da çözülmüyor işte
Hem evcil için ücret hem de benim ücrete rağmen
Tek insan şikayeti yetiyor defol demeye

Gerizekalı şımarık kuzenim korkup, midesi bulanmış bana geldiklerinde
Kapıdan geçirip, el salladım
Hepsini sildim.
Hayvan tuyune karsi asiri alerjim var.Hayvam besleyen birinin evine gidince burnum siser,ard arda hapsiririm.Gozum burnum akar.Hap icmek zorunda kalirim.Ama kafesteki hayvandan korkup sikayet vicdana sigarmi.Ben olsam alerjimi tekiklese bile şikayet edemem.Onu indirmeye vicdanim elvermez.En fazla rica ederim yerimi degistiririm.

Ben korkarım köpekten elimde değil maalesef ama ardından kakasını temizliyor , tasmasini takip gezdiriyorsaniz açıkçası benim için niye sakıncası olsun diye düşünürüm.. herkesin anlayışı farklı iste

Hayvan tuyune karsi asiri alerjim var.Hayvam besleyen birinin evine gidince burnum siser,ard arda hapsiririm.Gozum burnum akar.Hap icmek zorunda kalirim.Ama kafesteki hayvandan korkup sikayet vicdana sigarmi.Ben olsam alerjimi tekiklese bile şikayet edemem.Onu indirmeye vicdanim elvermez.En fazla rica ederim yerimi degistiririm.
Benim bebeğim incelendi, test edildi
Orman su işleri bakanlığı, ve ilgili diğer bakanlıklarda kaydı var.
Alerji asla tetikleyen durumu yok, 1 saatlik uçuşta tüy dökmez, zaten etrafı streç film kaplıydı.
Bizimki kıl değil, tüy. Ve sebze meyve doğal diyeti olduğu için, aşırı protein söz konusu değil.

O akşam alanda sabahladık, param yok çünkü başka firmanın ilk seferine bilet aldım ki bilirsiniz son an alınan ne kadar pahalı ayrıca kargo bölümünde gittiği halde çocuk için de ücret ödedim, ikimiz de açız, o içerde streste, ben üzgün mutsuz hem de parasız

Bu hiç ya, ne hayvanın, ne hayvan besleyenin yeri yok dünyada

Benim bebeğim incelendi, test edildi
Orman su işleri bakanlığı, ve ilgili diğer bakanlıklarda kaydı var.
Alerji asla tetikleyen durumu yok, 1 saatlik uçuşta tüy dökmez, zaten etrafı streç film kaplıydı.
Bizimki kıl değil, tüy. Ve sebze meyve doğal diyeti olduğu için, aşırı protein söz konusu değil.

O akşam alanda sabahladık, param yok çünkü başka firmanın ilk seferine bilet aldım ki bilirsiniz son an alınan ne kadar pahalı ayrıca kargo bölümünde gittiği halde çocuk için de ücret ödedim, ikimiz de açız, o içerde streste, ben üzgün mutsuz hem de parasız

Bu hiç ya, ne hayvanın, ne hayvan besleyenin yeri yok dünyada
Onu okudum alerji yapmadigini yazmistiniz
Bende diyorum ki yapsa bile sikayet edilmez.Rahatsizsa o inseydi o zaman. Cok ayip bir durum.Sizin icinde uzuldum.Insan ac oldugunami yansin,yapilan terbesizligemi yoksa o kadar beklediginemi.

Onu okudum alerji yapmadigini yazmistiniz
Bende diyorum ki yapsa bile sikayet edilmez.Rahatsizsa o inseydi o zaman. Cok ayip bir durum.Sizin icinde uzuldum.Insan ac oldugunami yansin,yapilan terbesizligemi yoksa o kadar beklediginemi.
Benim üzüldüğüm sadece canlı bomba muamelesi görmemizdi. Hani böyle içten içten ağlarsınız, hıçkırmadan konuşamazsınız ya, durduramazsınız hiç bi şekilde,,
Çok incindim.

Her şey insan konforu için ya
İşte bir şikayet nasıl yara açıyor

Insanların birbirlerini sigdiramadiklari şu zamanda çok normal yaşadıklarıniz..küçükken kedim vardi.ozamanlar sokak kedisi alınıyordu.. çok severdim.malesef insanlar ona takmıştı.. hiç zararı yoktu oysaki..annemde gönderdi evden..okadar tramva yasamistimki..nasıl beddua etmiştim.o minicik yüreğimle..hâlâ unutamam

Sirke şişesiyle gez, çişten, kakadansonra döküver.
Çeneleri kapansın hiç değilse.
Site içinde bence de hoş değil açıkçası işemesi,
Ayrıca kakayı sadece poşetle almayın, hakikaten arkasından sirke dökün, koyun, inek, keçi kakası değil ki, etli besin diyeti var.

Herkes almıyor ki arkadan kakayı, belki senin titiz davrandığını bilmiyordur. Bilmiyordur ne tür hastalık olur/olmaz.

Diğer yandan

Dünyayı sadece insanın sanan insana
Eti yenmeyen hayvanı gereksiz, pis, iğrenç görenlere
Sadece uzaktan severimcilere
O kadar nefret doluyum ki..

Ben de evcilim ile çok büyük haksızlıklara uğradım.
Bir horoz büyüklüğünde papağanım var, uçak yolculuğu yapacağız
Vet raporu
Uluslararası kimliği hazır.
Prosedür gereği uçuştan önce pilot da gördü
Alanda ordan oraya gezdi bebeğim,
Köpek boxı içinde taşıyordum, ben her yerini asma kilitle kapattım, çalınırsa diye korktum
Alanda güvenlik anahtarı takıldı 4 tane
Kuş zaten korkuyor etraf hareketli, box içi huzursuz
Bindik uçağa, hop geldiler bizi indirdiler
Kadının biri korkmuş büyükmüş kuş diye.
Aynı havayı solumak, tüy döküntüsü insan sağlına zararsızdır raporumuz var. Stres altında konuşmaz zaten

O firma bileti açığa aldı, başka firma ile gittik, onlar da kargo bölümünde taşıdı.

Yakın zamandaki küçük bir örnek

Back
X