Kimse derdini anlatamıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkez tabikide düşündügünü söylemeklte özgürdür ama iyi,ama kötü ,şimdi arkadaşım burda öyle konular açılıyorki ş.....kelimesi bile az kalıyor bir yerde elbetteki kimse ,kimseye dil uzatamaz .ben bazı konulaır okurken bile çıldırıyorum resmen yuh artık diyorum valla öle adamlar varki yüzüne bile bakılmıycak yaptıklarından dolayı,ben şimdi bu adama ne diyim aa çokmu iyi diyim ilk sayfalarda bir tane bayan yazmış aldatıldım dıye konu açıyorsun ,hemen boşan diyorlar demiş.ee brnım nazarımda aldatılmak affedilmemeli mesela ben gurur meselesi yapardım ayrılmaktanda başka bişeyy yapmazdım .buna sen barış düzelirmi diyelim yanı aslında benım bıle agzım bozuluyor valla çünkü empati yapıyorum düşünürken .yalanmı söliyim içimdekileri söylüyorum işte herkez herkez ,gibide düşünmüyor diyede kımseyı suçlayamayız degılmi ? herkezin aldıgı egitim,genel kültür,yaşam tarzlarımız hepimizin farklı 10 kişi yorum yapıyosa 2 kişi senle denktir 8'i degıldır bence bunlar kafaya takılmamalı obsesyon olursun valla ileri derecede unut gits

bir anlık sinirle konu açanlar var bide, kocasını kötüler kötüler yediği dayakları eşinin çapkınlığını eşinin ailesinden çektiklerini vs,tabi bizde hemcinsimiz için üzülüyoruz gaza geliyoruz kimseye namussuz falan demedim ama psikopat ya da hasta demişliğim çoktur, sonra aile içinde ne yaşanıyosa belliki barışıyolar 30.sayfadan sonra bi bakmışsın kadın çark etmiş aslında benim kocam hepinizinkinden iyi bla bla bla, ya sabır demekte hakkımız yani bu durumda,kocasıyla her dövüşen konu açmasın o zaman ben tabiki resmin bütününü göremem anlatılandan yorum yaparım, bende eşimle tartışıyorum yer yer ama hemen nete giripte konu açmıyorum, mesela dayak yedim boşansam mııı, aldatıldım boşansam mııı demem ben, burdaki kadınlar bana ne kadar yardımcı olabilir bilirim yani boşan diyende çıkar çileni çek diyende çıkar, ben nemesis olarak boşanırım ve kızlar boşandım diye konu açarım dahada çark etmem
konu açmış olmak için konu açmasın lütfen kimse,muneye de yazık

Konuya çok iyi açıklık getirdin.... Kimisi konuya ilgi çekmek için kendiside bisanmayacagini bildiği halde bosansammi... Yada kadın bosanmaktan hiç bahsetmiyor sikintisinda yardım istiyor diğeri hemen bosan gitsin diyor kararlı insan onun bunun demesiyle vazgeçer yada vazgecmez... Benim demek istediğim sadece bir ornekti... Saçma sapan binlerce konular var... Benimkisi sadece bir ornekti...

kiminin derdi kimine göre dert bile değildir
kiminin derdinin çözümü kimine göre gayet nettir, tekdir
kiminin derdine kimi çözüm sunar çözüm beğenilmez bahaneler uydurulur amaç sadece dertlenmektir
kiminin derdi kimini gerer fırsattan istifade kişisel saldırıya geçip ego tatmin eder
kiminin derdiyle kimi de dertlenir üzülür nafiledir elden birşey gelmez
kiminin derdi çoğunun dert etmeyeceği birşeydir kalabalığa basit gelir ilgi görmez
kiminin derdi kimini aşar anlayamaz
ağacı kurt insanı dert yer:ssz:

Olabilir ben okudum yorumlarınızı ve ses etmedim. Namussuz, şerefsiz demediğiniz için. Ama diyen 2 kişi vardı. Bunun karşısında da susamam. Hala siz anlamıyorsunuz. Ben olumsuz yorum gelmesin demedim ama kimse hakaret etmeyi kendinde hak göremez. Ben yorumlarınızda hakaret görmedim siz de mi ettiniz gözümden mi kaçmış yoksa? Ben bunu kötülemek olarak görmüyorum değil de zaten. O kadını ne kadar mutsuz ettiyse o kadın da onu etmiştir. Ben de evlenip boşanmış olsam sevmemiş olsam söylerdim bayılıyordum aşıktım demezdim. Herkes dürüst olmalı. Dürüstlüğünün hakkını veriyor o bana, gerisi umrumda değil.

Yorumlarımda hakaret ettiğimi sanmıyorum, sence etmiş miyim bir kez daha oku istersen.eger hakaret varsa kötü içerik bildirimi

yaparsın.Şu anda kimsenın okumadıgı bır konu hakkında bu sekılde konu acarak olumsuz yorum yapanları zan altında bırakıyorsun

ve cudananın dediği gibi sevgiliyi korumak ve kendı dogrularını aklamak adına acmıssın bu konuyu.Israrla benim dediğim

doğru ,dediğim dedik çaldığım düdük diyorsun.Burada da herkes dürüst olsun diyor zaten sevgilin için :) Senin dürüstlük sandığın

şeyin aslında olmadıgını söylüyor herkes.

Mesela aslında baska bır kıza asıkken diger bız kızla beraber olup onunla evlenmek pek dürüstce değil.Evlenmeden bır kızla beraber

olmak pek dürüstce değil.Bu sebeple evlendiğine göre zaten kızla evliliğe giden ya da kızın öyle oldugunu sandıgı bır ılıskılerı

varmıs.Bunu sana anlatısı da dürüstce degıl.sımdı ben sevgılın durust davranmamıs deyınce hakaret mı etmıs oldum ? Madem bu

kadar dürüst ve guvendıgın bır sevgılın var ve madem cok asıksın,sonuna kadar savun aılene bu adamı.Aılen enınde sonunda tamam

dıyecektır ılıskınıze çünkü kimse evladından olmak ıstemez.İşte sana istedıgın dogrultuda bır onerı.Bu kadar arkasındaysan sevgılının

ve guvenın tamsa ıkıncı es olmak konusunda da hıc bır tereddutunun olmaması gerekırdı.Bu arada herkes asık,sevıyor begenıyor halde evlenır ama bosanmaya gelıyorsa ıs bu duygular degısmıstır.Farkına varamadıgın bır nokta da bu zaten.Biz adam severken asıkken bosanmıs oyle desın demedık :)

neyse gene cok yazdım ama madem badem gözlü oldu sevgılın bazı konularda oldugu gıbı size mutluluklar dılerım :))

Yalnız madem annen evden cenaze cıkmıs gıbı davranıyor,bunu da bır dıkkate al,herhalde mutsuz olmanı istemez.

Bir ara bir konu okudum... Kadın 40 yıldan fazla evli torunlari bile var adam kadının üstüne evleniyor kadına 5 kuruş vermemek için bütün malini mülkünü başkalarının adına yapıyor davada kadına birşey vermemek için konu sahibi soruyor mal kaçırdığını ispatlayabikirmiyiz kadın hak alabilurmi diğeri diyorki ne hakkından bahsediyor kadın kendisimi calismisda hak istiyor... 1 yıllık evlenipte bosananlar tazminat nafaka istiyorda 40 yıldan fazla evli bir kadın neden eyvallah desinki.... Bazı yorumlar çok acimasiz oluyor bazen kkda.... Konu sahibi gelen her türlü yoruma açık olmalı (hakaret içeren türden olmadikca)....

Yorumlarımda hakaret ettiğimi sanmıyorum, sence etmiş miyim bir kez daha oku istersen.eger hakaret varsa kötü içerik bildirimi

yaparsın.Şu anda kimsenın okumadıgı bır konu hakkında bu sekılde konu acarak olumsuz yorum yapanları zan altında bırakıyorsun

ve cudananın dediği gibi sevgiliyi korumak ve kendı dogrularını aklamak adına acmıssın bu konuyu.Israrla benim dediğim

doğru ,dediğim dedik çaldığım düdük diyorsun.Burada da herkes dürüst olsun diyor zaten sevgilin için :) Senin dürüstlük sandığın

şeyin aslında olmadıgını söylüyor herkes.

Mesela aslında baska bır kıza asıkken diger bız kızla beraber olup onunla evlenmek pek dürüstce değil.Evlenmeden bır kızla beraber

olmak pek dürüstce değil.Bu sebeple evlendiğine göre zaten kızla evliliğe giden ya da kızın öyle oldugunu sandıgı bır ılıskılerı

varmıs.Bunu sana anlatısı da dürüstce degıl.sımdı ben sevgılın durust davranmamıs deyınce hakaret mı etmıs oldum ? Madem bu

kadar dürüst ve guvendıgın bır sevgılın var ve madem cok asıksın,sonuna kadar savun aılene bu adamı.Aılen enınde sonunda tamam

dıyecektır ılıskınıze çünkü kimse evladından olmak ıstemez.İşte sana istedıgın dogrultuda bır onerı.Bu kadar arkasındaysan sevgılının

ve guvenın tamsa ıkıncı es olmak konusunda da hıc bır tereddutunun olmaması gerekırdı.Bu arada herkes asık,sevıyor begenıyor halde evlenır ama bosanmaya gelıyorsa ıs bu duygular degısmıstır.Farkına varamadıgın bır nokta da bu zaten.Biz adam severken asıkken bosanmıs oyle desın demedık :)

neyse gene cok yazdım ama madem badem gözlü oldu sevgılın bazı konularda oldugu gıbı size mutluluklar dılerım :))

Yalnız madem annen evden cenaze cıkmıs gıbı davranıyor,bunu da bır dıkkate al,herhalde mutsuz olmanı istemez.

İyi de ben zaten hakaret etmemişsiniz dedim neden anlamıyorsunuz ki zan altında bırakmak falan diyorsunuz hala. Ben o dönemde ne yaşamışlar bilemem ama anlattıklarına inanıyor ve güveniyorum. Yoo sadece sevgilimi aklamak değil ben önceleri de üyeydim bu foruma çok defa başıma geldi başkalarında da gördüm baktım çok ikili oynayan var artık içim sıkıldı bu durumdan. Farkındaysanız kimseyi iğnelemeye de çalışmıyorum alttan alttan. Benim dediğim doğru değil inandığım doğru. Olabilir duygusal boşluktandır o dönem boşluğa düştüğünü o da kabul ediyor biliyor zaten. Sanki hiçbirimiz hatalar yapmadık mı? Bu da onun hatasıdır. Sanki hiçbirimizin eşlerinin geçmişte hataları olmadı mı? Benim anlatmak istediğim de bu. Başkasınınkini kötülerken iyi ama kendimizinkini görmezden gelmek... Neyse yine anlamayacaksınız, nasılsa öyle zırvalayan küçük(!) yaşta biriyim. Annem ayrı bir muamma zaten anlam veremiyorum ille yaşıtım biriyle olmak zorunda değilim ben kendi problemlerini yaş farkına bağlayıp benim üzerimde baskı kurduğunu sanıyor. Onaylasın, onaylamasın, eninde sonunda olacak. Ben gerçekten bir şerefsizlik görürsem bunu fark ederim, hissederim ve "tekmeyi koyarım" zaten

İyi de ben zaten hakaret etmemişsiniz dedim neden anlamıyorsunuz ki zan altında bırakmak falan diyorsunuz hala. Ben o dönemde ne yaşamışlar bilemem ama anlattıklarına inanıyor ve güveniyorum. Yoo sadece sevgilimi aklamak değil ben önceleri de üyeydim bu foruma çok defa başıma geldi başkalarında da gördüm baktım çok ikili oynayan var artık içim sıkıldı bu durumdan. Farkındaysanız kimseyi iğnelemeye de çalışmıyorum alttan alttan. Benim dediğim doğru değil inandığım doğru. Olabilir duygusal boşluktandır o dönem boşluğa düştüğünü o da kabul ediyor biliyor zaten. Sanki hiçbirimiz hatalar yapmadık mı? Bu da onun hatasıdır. Sanki hiçbirimizin eşlerinin geçmişte hataları olmadı mı? Benim anlatmak istediğim de bu. Başkasınınkini kötülerken iyi ama kendimizinkini görmezden gelmek... Neyse yine anlamayacaksınız, nasılsa öyle zırvalayan küçük(!) yaşta biriyim. Annem ayrı bir muamma zaten anlam veremiyorum ille yaşıtım biriyle olmak zorunda değilim ben kendi problemlerini yaş farkına bağlayıp benim üzerimde baskı kurduğunu sanıyor. Onaylasın, onaylamasın, eninde sonunda olacak. Ben gerçekten bir şerefsizlik görürsem bunu fark ederim, hissederim ve "tekmeyi koyarım" zaten

Gayet de okuduğumu anlayabiliyorum.Keşke parantez içinde bir ünlem işareti koysaymışım cümlenin sonuna,zira hakaret

etmediğimin farkındayım.Tabii ki herkes hata yapabilir.Bizzat ben kendim senın su anda yasadıgına cok benzer bır durum yasadıgımı

soyledım zaten,senın yaslarındayken,kendimi görmezden gelmiş falan hiç değilim yani,aksıne örnek olarak verdım yasadıklarımı

ki,sen de yasama, üzülme,hayatının bir dönemini bu adamla harcama diye.Bak anlamadıgımı sandıgın seylerı örnek olarak

vermısım ben demek kı zaten bılıyormusum ve anlamısım.Kendi hatalarını örnek veren bır kısı ,senın dedıgın gıbı baskalarını

kötuleyıp kendını görmezden mı gelıyor demektır?

Ben sana kucuk yasta zırvalayan bırısın de demedım.bu durumunu ,kimsenın dedıklerını objektıf yorumlayamamanı genclıgıne

verıyorum dedım,ki öyle,ben 37 yasındayım,senın yasadıklarını 23 yasında yasamıstım,ben de o zaman senın verdıgın tepkılerı

vermıstım.Can siperane savunmustum sevgılımı ve nısanlanmıstım.Sana yazan herkes muhtemelen senden yasca buyuktur,bunları

görüp gecırdıklerıne göre.Son cümlen de cok ıddıalı olmus,emın ol herkes o saydıklarını anında görüp tekmeyı basamıyor,hele

asıkken,bızım de demek ıstedıgımız bu zaten,keske görsen...

Gayet de okuduğumu anlayabiliyorum.Keşke parantez içinde bir ünlem işareti koysaymışım cümlenin sonuna,zira hakaret

etmediğimin farkındayım.Tabii ki herkes hata yapabilir.Bizzat ben kendim senın su anda yasadıgına cok benzer bır durum yasadıgımı

soyledım zaten,senın yaslarındayken,kendimi görmezden gelmiş falan hiç değilim yani,aksıne örnek olarak verdım yasadıklarımı

ki,sen de yasama, üzülme,hayatının bir dönemini bu adamla harcama diye.Bak anlamadıgımı sandıgın seylerı örnek olarak

vermısım ben demek kı zaten bılıyormusum ve anlamısım.Kendi hatalarını örnek veren bır kısı ,senın dedıgın gıbı baskalarını

kötuleyıp kendını görmezden mı gelıyor demektır?

Ben sana kucuk yasta zırvalayan bırısın de demedım.bu durumunu ,kimsenın dedıklerını objektıf yorumlayamamanı genclıgıne

verıyorum dedım,ki öyle,ben 37 yasındayım,senın yasadıklarını 23 yasında yasamıstım,ben de o zaman senın verdıgın tepkılerı

vermıstım.Can siperane savunmustum sevgılımı ve nısanlanmıstım.Sana yazan herkes muhtemelen senden yasca buyuktur,bunları

görüp gecırdıklerıne göre.Son cümlen de cok ıddıalı olmus,emın ol herkes o saydıklarını anında görüp tekmeyı basamıyor,hele

asıkken,bızım de demek ıstedıgımız bu zaten,keske görsen...

Keşke baştan bu kadar ılımlı yazsaydınız ya da diğerleri de böyle olabilseydi. Teşekkür ederim. Şimdi daha iyi anlayabiliyorum sizi. Herkes bir değil. Benim başıma da aynıları gelecek diye bir kaide yok, gelmeyeceğini düşünüyorum en azından ve buna inanıyorum. Yapamıyorlar işte ama aynısını karşıdakinden bekliyorlar. Karşıdaki yapmayınca da ona yükleniyorlar. Yapılacak durum olsa zaten insanın canının son raddesine gelir, dayanamaz ve bırakır. Bir insan bunu anlar, görür değil mi. Neyse beni anlıyor olmanıza sevindim. Ben size özelden mesaj atayım bu konunun amacını saptırmayayım da nasıl ikna ettiğinizi merak ettim ailenizi.

ilk konunun başlığı ikinci eş olanlar var mı aranızda
ben bu cümleyi kuma gibi anlamıştım ikinci eş olanlar diyince, te Allahım yaa şimdi okudum biraz :1:

ilk konunun başlığı ikinci eş olanlar var mı aranızda
ben bu cümleyi kuma gibi anlamıştım ikinci eş olanlar diyince, te Allahım yaa şimdi okudum biraz :1:

Hehe sizin gibi anlayanlar olmuştu evet hiç aklıma gelmedi kuma sanarlar mı diye:1: Tekken bile kıskancım bir de öylesini hiç kaldıramazdım sanırım :1:

KK'yi severim, 5 yildir aktif uyesiyim bir onceki uyeligimle birlikte. Kimse kusura bakmasin ama burdaki bayanlarin cogunun cahil insanlar oldugunu dusunuyorum. Ufku genis, bilgili insan azinlikta. O yuzden cok catisma oluyor. Anlamadan yazanlar, hemen yaftalayan, hakaret edenler. Siz de insanlarin arasinda ucurum kadar fark oldugunu kabul edin ve hadsiz yorumlari takmayin, kotu icerige basin yeter. herkese iyi forumlar.

KK'yi severim, 5 yildir aktif uyesiyim bir onceki uyeligimle birlikte. Kimse kusura bakmasin ama burdaki bayanlarin cogunun cahil insanlar oldugunu dusunuyorum. Ufku genis, bilgili insan azinlikta. O yuzden cok catisma oluyor. Anlamadan yazanlar, hemen yaftalayan, hakaret edenler. Siz de insanlarin arasinda ucurum kadar fark oldugunu kabul edin ve hadsiz yorumlari takmayin, kotu icerige basin yeter. herkese iyi forumlar.

şu cümleler olay çıkarır benden söylemesi :52:

demin bir konu açıldı ben de dahil çoğu arkadaş konuyu yanlış anladık.sandık ki konu sahibi kendisinden farklı olan arkadaşlarını yargılamak ve kötülemek için konuyu açtı..çünkü bunları da çok gördük kk da..ama konuştukça öyle olmadığını anladık..

klavye başındayız,kimin neyi ne niyetle söylediğini bilmiyoruz.bazen yanlış anlamalar olabiliyor..bazen sen normal yazıyorsun o sert algılayabiliyor ya da tam tersi.

konu sahibi ben diğer konuna yorum yapmamıştım ama sen bu konuyu açınca baktım.sanırım en sondaki bir msja sinirlenip bu konuyu açtın..öyle anladım.haklı olduğun noktalar var bence.

şu cümleler olay çıkarır benden söylemesi :52:

demin bir konu açıldı ben de dahil çoğu arkadaş konuyu yanlış anladık.sandık ki konu sahibi kendisinden farklı olan arkadaşlarını yargılamak ve kötülemek için konuyu açtı..çünkü bunları da çok gördük kk da..ama konuştukça öyle olmadığını anladık..

klavye başındayız,kimin neyi ne niyetle söylediğini bilmiyoruz.bazen yanlış anlamalar olabiliyor..bazen sen normal yazıyorsun o sert algılayabiliyor ya da tam tersi.

konu sahibi ben diğer konuna yorum yapmamıştım ama sen bu konuyu açınca baktım.sanırım en sondaki bir msja sinirlenip bu konuyu açtın..öyle anladım.haklı olduğun noktalar var bence.

Canim isteyen ustune alinsin. Zaten ben onlari bunca zaman cikan olaylardan yola cikarak yazdim. Kimsenin olay cikarmaya hakki oldugunu da sanmiyorum, bu benim burasiyla ilgili kendi dusuncem. Polemik ciksin diye de yazmadim. Ha "Benden bahsediyorsun" diyen varsa karsi cikar tabii hemen.
Sunu da eklemeden gecemedim. Dun burda bir konu acildi, Ayak fetisi bir kadin yazmis. Aman ne yaftalamalar. vay bakalim ben boyle birsey duymadim, yok oyle birsey diyenler, hakaretler. Bu mudur yani? Bu cahillik degildir de nedir kadesa...

Son düzenleme:
Canim isteyen ustune alinsin. Zaten ben onlari bunca zaman cikan olaylardan yola cikarak yazdim. Kimsenin olay cikarmaya hakki oldugunu da sanmiyorum, bu benim burasiyla ilgili kendi dusuncem. Polemik ciksin diye de yazmadim. Ha "Benden bahsediyorsun" diyen varsa karsi cikar tabii hemen.

niyetini biliyorum canım ama keskin cümleler olmuş biraz..ucu açık nereye çekersen oraya gidebilir diye dedim..

ben alınmadım mesela :27:

Kimse bu forumda derdini anlatamıyor, anlatsa da binbir tane tarafa çekiliyor konu. Ben bu durumdan çok rahatsızım. Geçen gün bir konu açtım, konuyu objektif bir gözle okuyan herkes anlar ki o konuda kimse kimseyi kötülemiyor. Ben kalkıp geçmişteki sevgilimle anlaşamadım, kötüydü, uygun değildik vs desem namussuz mu oluyorum yani şimdi?

Allah aşkına biri şunu objektif gözle yorumlasın artık. İnsanın namusu bu kadar ucuz değil, kalkıp kimse kimseye bu sıfatı kolay kolay yapıştıramaz. Karşıt görüşler vardır, eyvallah saygım var. Ama kalkıp da şerefsiz, namussuz sıfatlarını kimse benim "eş" adayım hakkında kullanamaz. Sadece benim başıma da gelmiyor bu. Yorum yazanların eski konularına da baktım, forumda gezerken de gördüm.

Bu kadar ağır tepki veren insanların aslında olayı içselleştirdikleri için yaptıklarını biliyorum, sakinleşmemde, yorumlarda ağır tepki vermememde bunun etkisi oluyor. Ancak insanların durumlarını anlayıp onlara anlatamamak da bir o kadar acı.

Bu forumda ne kadar kendini anlatamayan bayan var biliyor musunuz? benim gibi olan çok bayan var biliyorum özelden konuştuğumuzda aslında şöyle böyle diye altından çıkıyor bir sürü şey çünkü anlatamıyor kendini dürüstçe biliyor ki şimdi dinden, sosyal toplumdan girip bir sürü yargılanmaya maruz kalacak bu engel oluyor. Bu durum üzücü bence. Özgürce kendini ifade edememek, çekinmek. Ha ben ettim noldu orası ayrı akıllılık ediyor o bayanlar aslında :27: Sırf bu tepkiler yüzünden. Ya dümdüz, hatasız olmalısınız ya da yaftalanmak. Kesinlikle mükemmel olmalısınız, eşiniz de öyle. Eski eşimle anlaşamadım ayrıldım mı diyor şerefsizdir, kesin! Namussuzdur hemen tekmeyi koyun. Size boş bir sebepten kavga çıkarmıştır, yok bu böyle gitmez hemen ayrılın hemen. Çünkü biz mükemmeliz eşimiz de öyle olmalı.

Tabi şunu da anlıyorum kimse kimsenin eşini mükemmel görmez. Herkes kendikini öyle görür. Ama şunun bir farkına varsak. Ve çok merak ediyorum onlar ne yapardı kendi eşleri sevgilileri daha beterini yapıp çekenler var bu forumda, öncelikle de onlar böyle yaftalıyorlar başkalarını. Bekara karı boşamak kolay misali ayrıl,tekmeyi koy, şerefsiz demek kolay. Ama kendi eşimiz, sevgilimiz yapsa ne derdik, ne yapardık bu önemli. Şerefsiz deyip tekmeyi koyar mıydık? Hiç sanmıyorum. O halde kendimizi sorgulamalıyız. Bir kadın yuvasını kolay dağıtmaz diyorsunuz ya siz o konudaki şahsın yerinde olsanız aynı hareketi gözünüzü kırpmadan yapar mıydınız? Tekmeyi koyar mıydınız? Koymazdınız. Ya da eski sevgilimle anlaşamadım, ayrıldık dese kötülüyorsun, vay şerefsiz demeyecektiniz. Neyse ben yine tepki toplayacağım, bu konuyu açtığıma da bin pişman olacağım farkındayım.

Çünkü yine saygı çerçevesinde bir tartışma olmayacak, kilitlenecek falan ama ben kendimi tutamadım artık. Üyeliğimi iptal ettirmiştim. Belki bir şeyler değişmiştir diye düşünmüştüm bu forumda ama değişmemiş. Hala toplumun kalıplaştırdığı birey olmak zorundasın, dinin bir ruhun bir sosyal fikirlerin bir olmalı, farklı olsan yaftalanırsın. Kendini anlatamamak zor ama umarım benim konumumda olan bayanlar vardır. Kendisini anlatamayan da birkaç kişi olsun beni anlar...

İstediği yorumu alamayan konusahibinin serzenişleri, vol1523

Yazı stilinden karakter analizi mi yaptınız?

Bu düşünceye 5 yıldamı vardınız?evet ınsanlar arası ucurum farkı var ama bu burda kımsenın cahıl oldugu anlamına gelmıyor.Gözunuzde cahılın anlamı nedır onuda merak ettım acıkçası.

Yazı stilinden karakter analizi mi yaptınız?

"Yazi stilinden" "karakter" analizi yapmadim.
Zira yazi stiliyle yazilan sey ayni degil. Cahillik de karakter degil. Sanirim terimleri birbirine karistirdiniz.
Ayrica yazdiklarimi gormek icin muneccim olmaya gerek yok. Icerde olmayi birakin, disardan bakan insan bile kolayca anlayabilir bunlari.
Ayrica lutfen yorumuma yorum yapmayin, ben konu sahibine hitaben yazdim, kimse hesap sorsun diye degil. iyi forumlar.

"Yazi stilinden" "karakter" analizi yapmadim.
Zira yazi stiliyle yazilan sey ayni degil. Cahillik de karakter degil. Sanirim terimleri birbirine karistirdiniz.
Ayrica yazdiklarimi gormek icin muneccim olmaya gerek yok. Icerde olmayi birakin, disardan bakan insan bile kolayca anlayabilir bunlari.
Ayrica lutfen yorumuma yorum yapmayin, ben konu sahibine hitaben yazdim, kimse hesap sorsun diye degil. iyi forumlar.

Zıra konu sahıbıne yorum yaptıgınızı kastedıyorsunuz ama kk nın cahıl uyelerınede yorumlarınızla ilişmeden geçemiyorsunuz.

Ayrıca isteyen her uye her konuya her yoruma sevıyelı olmak kaydıyla yorum yapar bunu sız belırleyemesınız.Admınligemi soyundunuz acaba kendi adınıza kararlar alıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X