Okuzun trene baktigi gibi demissin ona guldum. Sen abartiyorsun biraz bence olabilir yani sevgiln olmamis olabilir benimde olmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuzun trene baktigi gibi demissin ona guldum. Sen abartiyorsun biraz bence olabilir yani sevgiln olmamis olabilir benimde olmadi
Geçen iş yeri yemekhanesinde tip olarak beğendiğim bir çocuk vardı (haddimi biliyorum umutta bağlamıyorum kendimi de kandırmıyorum ) başka bir kıza bakarken gördüm kız da ona bakıyordu benim moralim birden düştü beklentim yok çocuktan ama niye öyle oldum niye o kadar moralim bozuldu bilmiyorum. Kız güzel çocuk yakışıklı sonra kendime bağlıyorum çirkinsin
Nasıl kullanıyım bilmiyorum kiİnterneti falan kullansanız birileriyle tanışmak için. Oralardan yazan kesin çıkar. Yazdıklarında da çok seçici olmayın en azından buluşun tanışın bir kafede.
Valla ben de bilmiyorum hiç kullanmadım. Ama internetten bir bakın hangi uygulamalar varmış hangilerini kullaniyor insanlar bir googlelayın.Nasıl kullanıyım bilmiyorum ki
Abaza da değiller ki manyaklar. Ya da ikisi de.date applerini denediniz mi öyle tinder vs gibi abaza erkek dolu olan değil de daha makul insanların olduğu
Internetten düzgün birileriyle nasıl tanışabiliriz? Mesela twitterda begendigim birine mesaj atmak mantıklı mı? Bir yoklamak istiyorumValla ben de bilmiyorum hiç kullanmadım. Ama internetten bir bakın hangi uygulamalar varmış hangilerini kullaniyor insanlar bir googlelayın.
Valla bu tamamen şans işi. Çok saçma kişilere de denk gelinebilir. Normal birisiyle de tanisilabilir. Bir yoklayin madem mesaj atın ama temkinli olun.Internetten düzgün birileriyle nasıl tanışabiliriz? Mesela twitterda begendigim birine mesaj atmak mantıklı mı? Bir yoklamak istiyorum![]()
Haklısınız ilk birkaç ay çok fazla ayrıntı vermeden tanışmak lazimValla bu tamamen şans işi. Çok saçma kişilere de denk gelinebilir. Normal birisiyle de tanisilabilir. Bir yoklayin madem mesaj atın ama temkinli olun.
YAni instada ppde fotom var sadece istek atan oluyor ama yani hiç tanımadığım birini niye kabul ediyim kisosyal medyadan vs istek gönderen de mi olmuyor
Ben de geçenler de twitterdan birine attım ama hayatımda biri var dedi sad storyInternetten düzgün birileriyle nasıl tanışabiliriz? Mesela twitterda begendigim birine mesaj atmak mantıklı mı? Bir yoklamak istiyorum![]()
O zaman başkası çıkar üzülmeyin. En azından dürüstmüş ya sevgilisi olduğu halde sana umut verseydi? Bana da sosyal medyadan istek atan çok insan var ama ben kabul etmiyorum. Güvenilmez cogu çünkü.YAni instada ppde fotom var sadece istek atan oluyor ama yani hiç tanımadığım birini niye kabul ediyim ki
Ben de geçenler de twitterdan birine attım ama hayatımda biri var dedi sad story