Kimse yok mu

Gulsumzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
93
14
88
31
Çok yalnızım, çok dertlisin dertlesecek k imsem yok. Beni kimse anlamıyor. Benimle konuşmak istermisiniz

Buyur konusalim hayde .
Anlat derdini

Biz seni bekliyoruz .....canısı sen nereye kayboldun anlat derdini bulalım çaresini dimi ama.......ayyyy ben de kırk yıldır yazıyorum gibi oldu yaaaa. .....kendi derdimi unutuyorum aslında iyi de geldi bu site bana aslinda:)

Tık......tık.....tık......kimse yokmuuuuuuu....

Herkesin bir derdi var durur içerisinde.. Ne gizel sarkidir.. Dertsiz insan yok su yeryuzunde. Hersey insanlar icin bazen ufak tefek bazen kocaman dertler var bazen ayaginin altinda ezebildigin bazende altinda ezildigin.. Bazen anlatir rahatlsrsin bazen anlatamaz icinde yara yaparsin kabigunu koparip kanatir buyutursun.. Ama onemli olan ustunden gelebilnek kendini buyutup derdini kucutmek.. Senfe anlat kurtul derdinden bize anlatmasanda suya anlat alsin gotursun..

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Iyi ki varsınız kizlar 3 aydır bi hastalıkla bogusuyorum. Ve içime git gide kapandim. çocukluğumdan beri de kemik hastaligi yaşıyorum. Hep yaşıtlarına imrenerek hayatım geçiyor. Annem gili üzmemek için yalan mutluluklar yaşıyorum ama artık dayanamıyorum. Her hafta 3 gün hastanedeki. Doktorlar artık bana kardeşlerimizin gibi davranıyorlar. Ağlamayı istiyorum ama aglayamıyorum annemler uzulmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…