kimseden çekmedim eltimden çektiğim kadar:)

kayınvalidem iyilik temsalidir hiç bişeye hayır demez . dünde dedim böyle böyle oldu olur bir ara bakarız deseydin diyor . dedim iyi diyimde onu gezdireyim deedim açık açık söyledim gelipte gelinin bunları dedi derse bilgin olsun dedim. oda bozuldu biraz. yok anacım eşim diyor zaten iyi söyledin boşver yüzsüz insanlar diye

sizde biraz zor bir insansiniz sanki :) esiniz sarmisak kokmasin diye manti yedirmiyorsunuz

bazı kıllıklarım vardır evet :) yok normalde yediririm de dün ciddi ciddi mide bulantım vardı birde yemeyene çok kötü kokar sarımsak onun için belki bende yesem kokmaz. ama sevmediğim bir şeyide yiyemem ki

herşeye mana buluyorsun arkadaşım sende
yok işimiz var dersin olur biter, bu kadar kızmana içlenmene ne gerek var

haha yok ya ne manası işim var desen bu bir ara götürürm manasına gelir öyle inceliktren anlıycak biri olsa öyle konuşurum . ama onda o incelik nerde eltim eşiyle ilişkisini anlatıyor birde annesi geldi çocuğum oldu diye yanlızız oda kocasının sevişme hikayeleri. umarım anlatabilmişimdir

bi tanesi bana yetiyor iki tanesini nasıl çekiyorsun allah sabır versin. belki bizde ona göre kötüyüzdür.:roflol:

ya bilmiyomki ne kadar kötüyüz hem bide biz aynı apartmandayız ya büyük bir apartman ama öyle yani herkes gideni geleni görür misafirin gelir çağırmasın bi bak kapında ya ohaoldumsmile

ya bilmiyomki ne kadar kötüyüz hem bide biz aynı apartmandayız ya büyük bir apartman ama öyle yani herkes gideni geleni görür misafirin gelir çağırmasın bi bak kapında ya ohaoldumsmile

yok aynı apartmanda olsa kafayı yerdim:) haftada 1 veya 2 kere görüyorum o bile yetiyor

bizde eltimle altlı üstlü oturuyoruz ama hiç böyle sorunlarımız olmuyor alt katımda ama öyle zırt pırt ne ben iniyorum ne o çıkıyor oldukça mesafeliyiz 4 yıl oldu kaynımla evleneli bir defa bile tartışmamışızdır
mesafeyi baştan koymak önemli sanırım,

ya işte benimde bir huyum çağrılmadığım yere öldürseler gitmem ben ona gitmiyorum vede lafda çarpıyorum tam çay vakti kapında birşey demeye gelmiş çocukları erkenden gelir :umursamaz:en son fena tavır koydum bakalım şimdilik ses yok

bende koydum inanki ama anlamıyormu anlamamkmı istemiyor bilmiyorumki eltinde ne desem düşünceli bir insanmış

ya bizimki biraz tuhaf . eski konularımda da var 2 aylık çocuğumu 3 yaşındaki kızının kucağına ki kız istemedi bir yerde ağlıyor kızına ağlama sus merti kucağına vericem diyor ve ben buna tepki gösterince çok kıymetli oğlun var diyor. aldığım bileziğe teneke parçası falan. kendileri soğuttu beni onlardan ki artık kuş tutsada sevemem sanırım

Benim 3 eltim (4. yolda) 9 görümcem ve hepsine bedel bir de nur topu gibi bir kayınvalidem var
yatıp kalkıp halinize şükredin, beterin beteri var kaydirigubbakcemile3

Konuşmanızdan anladğım kadarıyla siz de sütten çıkma ak kaşık değilsiniz.
ıdare edebilmeniz lazımdı diye düşünüyorum.
Sizden yaşça büyük birine bu şekilde konuşmak hoş değil bana kalırsa

Valla benim eltiler de biri 5 dk. diğeri 20 dk. uzaklıkta 2,5 yıllık evliyim.. Hiç sorun yaşamadık... Herkes birbirinin hayatına saygılıdır... Özel günlerde toplanır görüşürüz...
Kadınlar günğnde görümceleri de alıp yemeğe veya bruncha gideriz... Biriyle haftada bir mutlaka görüşürüz, diğeriyle ayda bir o da denk gelirse..
Ama iksi de dünya iyisi insanlardır.... Hiç sorun yaamadık, bunda baştan mesafeli olmanın etkisi varmı bilmiyorum ama biz hem mesafeli hem de çok samimiyiz...
Mesafeli diyorum çünkü asla birbirimize çat kapı gitmeyiz mutlaka 1 gün önceden haber verir uygunsak görüşürüz... Birbirimizin evliliğine dair sırları bilmeyiz....
Ama beraber program yapar gezer tozarız, bigün boğaza ahvaltıya gideriz bir gün eminönne balıkekmek yemeye.. Ve çok da eğleniriz....
Belki de 3ümüz de çalışıyoruz ve zaten fazla içli dışlı olacak vaktimiz yok o yüzden.. Belki de yaşlar oldukça büyük biri 50 yaşında biri 45 bende 32 o yüzden...

en sinir olduğum şey eltimde yapmıştı ya küçük bebek hayır tabiki kıymetli ne demek alsanaalsanasmile

neyine idare edeyim arkadaşım. büyükte büyüklüğünü bilsin . damadına kızına söylesin . mecburmuşum gibi yüzüme bakmasın hatta evime bilegelmesin bu konu için. onun haricinde gelsin çayımı içsin konuşsun sorun yok. sanki alnımda enayi yazıyor onun kızını gezdir bunu gezdir . kızın sadece pazarı var desin ailesine vakit ayırır dedin. klava:

valla imrendim . ne güzel keşke öyle olsak. bizimkisi tuhaf sanki dünya etrafında dönüyor eşşiyle ilişkisini eşimn yanında konuşcak kadar cahil o konuşurken ben yerin dibine giriyorum kendisi kahkaha atıyor. sence benim bununla böyle bir ilişki içinde olmam mümkünmü?? belkide ben ççok kötüyüm bilmiyorum

Görümcelerle ilgili konu açarsanız haberim olsun, benim asıl bombalarım onlarla ilgili hikayeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…