kimseden çekmedim eltimden çektiğim kadar:)

konu başlığımı değiştircem kimseden çekmedim arabamdan çektiğim kadar diye. yani burda sorun bende mi onların ailesindemi anlamadım. ya ben araba alarak kötü bişey yaptım yada onlar çok yüzsüz.

cevap güzel hoşta anlasa . yani benim bir kan bağım yok neden benden böyle saçma şeyler isteniyorki..

yüzsüzler de ondan hayatım
yapman gereken lafları agızlarına tıkamak o zaman yaptıgın gibi
eltine söylesen ne olacak ki sen kötü olursun diyecekler ki amaaan iyi ki arabayla şuraya götür dedik adamlar laf etti diyecekler
mesafeni de koru

çok cins insanlar var yahu..
annanem çok derdi insanlar türlü türlü ..gerçekten de öyle..
tavır koyarak en güzelini yapmışsınız.. kimseye ne kendınızı ne de eşinizi kullandırın..

bana hepsi neysede bu konuşmaları yapan biriyle nasıl hala muhatap olma gereği duyuyor bu kadın onu çözemedim. hiçmi gururu yok eltinizin annesinin. yani kadının bi ağzına etmediğiniz kalmış çok afedersinizde baya bir arsızmış kadın.çok ilginç bir durum

e.annesi: bir günde beni gezdirin ne olucak???????!!! bunu cevabı süperdi

e.annesi: kızımdan hayır yokken senden de gelmez zaten
kendi ağzıyla demiş ayarsız kadın evladından hayır gelmiyor benden mi bekliyorsun diyeydin
bacım bu kadında anlayış kıtlığı var galiba kimse ilgilenmio mu bunla terslenince senin laf etmene çanak tutacak laflar çıkıo ağzından farkında değil... acaba alık mı biraz insan bu kadarda mahsus yapmaz herhalde

yok canım balık :) yani hayatımda entresan insanla var :)

allah kolaylık versin demek her daim ağzında bi cevapla geziceksin... ne gıcık bi durum elinde koz var aslında; kızı ilgilenmio anasıda napsın kimden hayır gelirse ona gidio deyiver eltinde duysun bak bakalım anasının kulağını çeker mi çekmez mi

ya arkadaşım sen kızmışsın biliyorum ama okuyunca çok güldüm deli mi ne şaka gibi kadın yaa sen de gül geç bence ya da neyse delidir ne yapsa yeridir de hayret valla

Sen ne yaparsan yap kendine anne yap başkasının annesinden bana ne bende aynen sizin gibi yapardım lafı iyi yapıştırmışsın, yapsanda yaranamazdın

Kadin ne kadar sicak samimiyse siz o kadar saygisizsiziniz. Eski konu evet ama gorurseniz diye bilerek yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…