konu başlığını görünce aceba eltisi bu sefer konu sahibi arkadaşın arabası ile nereye gitmek istemiş diye düşündüm (malum konuların hep eltin ve araban ile alakalı)
ama yanılmışım bu sefer eltinin annesiymiş bilmiyorumkismile
eltinizin annesine güzel cevap vermişiniz.boşverin ya başkaları için moralinizi bozmayın.
ben aradaım ama bulamadım forumlarda biz mi açsak konuyu zemuszemus
cevap güzel hoşta anlasa . yani benim bir kan bağım yok neden benden böyle saçma şeyler isteniyorki..
arkadaşlar artık işin cılkını çıkaran bir eltim ve annesi var. bu c.tesi eşimin halasını ziyarete gittik (eltimde vardı) umreden döndüğü için. sorunsuz bir gün geçirdim çünkü artık konuşmuyorum kendileriyle. asıl şoku pazar günü yaşadım. pazar günü arkadaşımıza davetliydik eşim ve oğlum kapı önünde beni bekliyorlardıki bir bayan sesi duydum bir baktım eltimin annesi. içeri buyur ettim konuşmalarımız aynen yazıyorum
ben: buyur gel otur bizde arkadaşa gidiorduk
e.annesi: halaya gitmişsiniz ben kızıma giderseniz benide getirin demiştim ama getirmedi
ben: zaten yılda bir gidiyoruz birde arabaya zaten zor sığdık.
e annesi: iyi alt kattaki yenge gitmediyse eşin bizi alsın halaya götürsün
ben: kusura bakma ben c.tesi de çalışıyorum bir pazarım var o günüde eşimle ve çocuklarımla geçirmek istiyorum .
e.annesi: bir günde beni gezdirin ne olucak???????!!!
ben: kimseye gezdirme lüksüm yok pazarımı seni gezdirerek harcayamam bir ikincisi üsküdardan kalkan otobüsler var yenge hanım evi biliyor beraber biner gidersiniz illa otobüse binmem diorsan oğlununda arabası var 5 kuruş ver oğluna seni halaya götürsün.
e.annesi: yolu bilmiyorki
ben: arasın eşimi yolu tarif eder
e.annesi: kızımdan hayır yokken senden de gelmez zaten
ben: evet aynen katılıyourm kusura bakma
dedim ve evden beraber çıktık
şimdi size soruyorum ben eltimin annesini gezdirmek zorundamıyım ben onun kızıyımdabenim mi haberim yok?
eşim eltime söyleme diyor ama içimdeki ateş söyle diyor ne yapayım
e.annesi: bir günde beni gezdirin ne olucak???????!!! bunu cevabı süperdi
kendi ağzıyla demiş ayarsız kadın evladından hayır gelmiyor benden mi bekliyorsun diyeydin
bacım bu kadında anlayış kıtlığı var galiba kimse ilgilenmio mu bunla terslenince senin laf etmene çanak tutacak laflar çıkıo ağzından farkında değil... acaba alık mı biraz insan bu kadarda mahsus yapmaz herhalde
Kadin ne kadar sicak samimiyse siz o kadar saygisizsiziniz. Eski konu evet ama gorurseniz diye bilerek yazdimarkadaşlar artık işin cılkını çıkaran bir eltim ve annesi var. bu c.tesi eşimin halasını ziyarete gittik (eltimde vardı) umreden döndüğü için. sorunsuz bir gün geçirdim çünkü artık konuşmuyorum kendileriyle. asıl şoku pazar günü yaşadım. pazar günü arkadaşımıza davetliydik eşim ve oğlum kapı önünde beni bekliyorlardıki bir bayan sesi duydum bir baktım eltimin annesi. içeri buyur ettim konuşmalarımız aynen yazıyorum
ben: buyur gel otur bizde arkadaşa gidiorduk
e.annesi: halaya gitmişsiniz ben kızıma giderseniz benide getirin demiştim ama getirmedi
ben: zaten yılda bir gidiyoruz birde arabaya zaten zor sığdık.
e annesi: iyi alt kattaki yenge gitmediyse eşin bizi alsın halaya götürsün
ben: kusura bakma ben c.tesi de çalışıyorum bir pazarım var o günüde eşimle ve çocuklarımla geçirmek istiyorum .
e.annesi: bir günde beni gezdirin ne olucak???????!!!
ben: kimseye gezdirme lüksüm yok pazarımı seni gezdirerek harcayamam bir ikincisi üsküdardan kalkan otobüsler var yenge hanım evi biliyor beraber biner gidersiniz illa otobüse binmem diorsan oğlununda arabası var 5 kuruş ver oğluna seni halaya götürsün.
e.annesi: yolu bilmiyorki
ben: arasın eşimi yolu tarif eder
ben: evet aynen katılıyourm kusura bakma
dedim ve evden beraber çıktık
şimdi size soruyorum ben eltimin annesini gezdirmek zorundamıyım ben onun kızıyımdabenim mi haberim yok?
eşim eltime söyleme diyor ama içimdeki ateş söyle diyor ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?