Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 senelik evliyim kaynanamlarla oturuyoruz bir bucuk yasinda bi kizim var kalabaliğin icinde yalnizim
En nefret ettigim sey yalandır ama en çok karşilastigim şey nedense herkes iki yüzlüBoşverin bazı insanlar herkez varmış gibi yaşayıp sonra uçuruma düşer gibi yuvarlanır çünkü kimseleri yoktur yanındakiler yalancıdır.
Bi kardedim var tek basina calidiyo uzakta annemle evlenfigimden beri hic gorusmedim bitek yasli bir babannem ve her firsatta icen bir babam var kocam beni dinlemiyor nadilsin diye sormaz bile kaynanam hep beni kayinpederime kotülüyo kaynim var bebegim dogdu suratimiza bakmadi aylarca kafasini ceviripte o masumun yuzune bakmadi daha neler neler hangi birini anlatayimki
Kayinpederim emekli olunca bize ev alcakmis öyle diyo onu bekliyoruz yani şuan imkan yook ve 15 ayimiz var sabretmeye calisiyorumAsıl sorun kalabalık çünkü. Kendinize ait, özel bir yaşam alanınız yok.
Ne yapıp edin taşının. Tek çözüm bu.
Eşim beni zorla kacirdi ama annemle o yuzden degil bize birakip gittigi icin vaska adamlarla defalarca evlendigi icin konuşmuyorumKaçtınmı yoksa eşine..
Eşim beni zorla kacirdi ama annemle o yuzden degil bize birakip gittigi icin vaska adamlarla defalarca evlendigi icin konuşmuyorum
Sayisini bile bilmiyorum 7 olmuştur evlendigi için ve benim huzurumu bozmaya calişti yuvami dagatmaya caliştigi icinAnneyle olan problem nedir?
7 kere falan evlenmedikleri hariçKaç evlilik yaptıki annen.