Kimsem yok

Zaten bir iki ay önce kiraya çikalim dedik tehtid etti bizi bunda sonra hiçbirşey eskisi gibi olmazmış maddi anlamda.ayrica çocuğu ona birakmayaymişım spora giderken kendim bakaymişim bi saatliğine bile sadece düşun yani neyse bide beni ailemede goturmezmiş bitek cenaze olurasa götürürmüş

Kocamda kayinpeder bunlari soyleyince kendine güvenemediği için ayri eve cikamadi anca kendinden soguttu

Aslında yalnızlık kötü bir şey değil sadece insanlar bunu kötü bir şey gibi bize empoze etmişler..Yalnızlık iyidir kötü bir şey olduğu fikrinden kurtulun..Hayalkırıklığı yok mesela kimse sizi şaşırtamıyor böyle düşünün..Bir tek kendi çelişkileriniz olur..

Aslında yalnızlık kötü bir şey değil sadece insanlar bunu kötü bir şey gibi bize empoze etmişler..Yalnızlık iyidir kötü bir şey olduğu fikrinden kurtulun..Hayalkırıklığı yok mesela kimse sizi şaşırtamıyor böyle düşünün..Bir tek kendi çelişkileriniz olur..
Yani bi yandan öyle ama herkesin onca dertleşebileceği eğlenip gülebileceği arkadsı eşi dostu varken neden benim olmadı sorusu kafamda dolanip duruyo yani neden beni insan yerine koyan yok.kimse arkadaş olarak seçmiyo herkese o kadar iyi davraniyorum konuşuyorum ediyorum ama sonuç yine değer veren bi insan yok sebep ne yani herkes benimle konussun diye kirk taklami atayim onlarin yüzünden hep sırıtan bi surat ifadediyle dolaşmak zorundayım kendim olamiyorum cünkü zaten kimsem yok enazından iyice şansımı kaybetmeyim diye moralim bozuk bile olsa kimseye yansitmiyorum cunkü bıktım insanların önyargılarını savurmalarından hep kendilerini düşünmelerinden kimse kimseyi umursamiyoki bu insaninda bi derdimi var acaba demiyo suratsiz kelimesini yapıştıriyolar kişiliğine

Hanımefendi dinlenin biraz..Kendinize değer verin..İnsanlara iyi davranıp değer beklemeyin..Kimseyle ilgilenmeyin bir süre kendinizle ilgilenin..Herkesle konuşmak zaten iyi bir şey değil bence..Farkedilmek için bir şey yapmayın..Bir gün birileri sizi farkedecektir emin olun..Sakin olun bekleyin..

Hanımefendi dinlenin biraz..Kendinize değer verin..İnsanlara iyi davranıp değer beklemeyin..Kimseyle ilgilenmeyin bir süre kendinizle ilgilenin..Herkesle konuşmak zaten iyi bir şey değil bence..Farkedilmek için bir şey yapmayın..Bir gün birileri sizi farkedecektir emin olun..Sakin olun bekleyin..
Öulemi diyosunuz ya benmi fazla takıyorum acaba yani aslında doğru zamanı beklemek lazım heralde ama ben hep üzülüyorum kendime kızıyorum bazen acaba nerde yanlış yapıyorum acaba diye

Öulemi diyosunuz ya benmi fazla takıyorum acaba yani aslında doğru zamanı beklemek lazım heralde ama ben hep üzülüyorum kendime kızıyorum bazen acaba nerde yanlış yapıyorum acaba diye
Evet yanlış yapıyorsunuz insanlar için fedakarlık yaptıkça aynı fedakarlığı göremedikçe üzülüyorsunuz ben iyi davranıyorum diyorsunuz haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz haklı olarak..Bir şey yapmayın bir süre dinlenin

5 senelik evliyim kaynanamlarla oturuyoruz bir bucuk yasinda bi kizim var kalabaliğin icinde yalnizim

AİLENİZ NEREDE
okadar aile içinde neden yanlız hissediyorsunuz eşiniz bu yanlızlığınıza destek olmuyormu ?
Çalışmaya başlasanız farklı aktivitelerde bulunsanız belki şu anki durumunuzdan daha farklı olur herşey
Ayrıca kendinizi yalnız hissettiğinizde en güzel olan elini açıp dua etmek ve ona rabbine sığınmak tır

AİLENİZ NEREDE
okadar aile içinde neden yanlız hissediyorsunuz eşiniz bu yanlızlığınıza destek olmuyormu ?
Çalışmaya başlasanız farklı aktivitelerde bulunsanız belki şu anki durumunuzdan daha farklı olur herşey
Ayrıca kendinizi yalnız hissettiğinizde en güzel olan elini açıp dua etmek ve ona rabbine sığınmak tır
Bu dedikleriniz iyi güzel doğruda calişmama izin vermiyolar ayrica zaten Allah'ıma şükürler olsun duamı ediyorum namazımı bırakmam yani

AİLENİZ NEREDE
Annemle konuşmuyorum babam çok içiyor babannem yaşlı kardeşim uzakta oda tek basina calişiyor

Evet yanlış yapıyorsunuz insanlar için fedakarlık yaptıkça aynı fedakarlığı göremedikçe üzülüyorsunuz ben iyi davranıyorum diyorsunuz haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz haklı olarak..Bir şey yapmayın bir süre dinlenin
İyi davranmadimmida benden kötüsü olmuyo ama fena gelin oluyorum hemen nedense napicam ben simdi insanlara iyilik yaramiyo bi gunde iyi davranma bak gör ne oluyor

Back
X