Kimsem yok

Allah yardımcın olsun
peki eşinle konuşma uzlaşma şansın yok mu ?
farklı birşeyler yapsan olmaz mı
Anlamiyoki beni dinlemiyo bi tutturmuş 15 ay 15 nadil geccek bu bu 15 ay syrica hicbirzaman benden yana olmadi hicbir konuda yani aile dogruda yanlista olsa herzaman onlarin dedikleri cocuk bskmami bile begenmiyor annem iki tane buyuttu sen kaç tane büyüttün ondan iyimi bilcen diyo

Şu hayatta hepimiz yalnıziz..malesef böyle ..şöyle bir laf vardı :karanlığa sovecegine kalkta bir mum yak diye ..bazen bir mum yakmak gerekiyor ..ne yapalım ,derlenip duralım mi ..cözür insanı olmak lazım cnm ..en iyi çözümünde sen bilirsin ..dik dur ,ne yapabilirim diye düşün

Şu hayatta hepimiz yalnıziz..malesef böyle ..şöyle bir laf vardı :karanlığa sovecegine kalkta bir mum yak diye ..bazen bir mum yakmak gerekiyor ..ne yapalım ,derlenip duralım mi ..cözür insanı olmak lazım cnm ..en iyi çözümünde sen bilirsin ..dik dur ,ne yapabilirim diye düşün
Beklemek sabretmek dua etmek başka çarem yok

Ne yapıcam bu insanlara nasıl katlanıcam antidepresanmı kullansam acaba enazından umursamam

Kim yalnız değil ki? Emin ol o gördüğün arkadaşlıklar hepsi yalan. Herkes birbirine tahammül ederek bağlar kuruyor kimse mükemmel değilki. Ama şu hayatta öğrendiğim tek şey yalnız da olsan güçlü olacaksın gülmeyi bileceksin sonra saf görürler.

Kim yalnız değil ki? Emin ol o gördüğün arkadaşlıklar hepsi yalan. Herkes birbirine tahammül ederek bağlar kuruyor kimse mükemmel değilki. Ama şu hayatta öğrendiğim tek şey yalnız da olsan güçlü olacaksın gülmeyi bileceksin sonra saf görürler.
Saf görüyolar galiba ondanmı böyle yapıyolar sesimi çıkarmıyorum diye ezikmi görüyolar

Nerede hata yaptım demişsiniz..
Hata evli oldugunuz kişi..
Yanlış bir evlilikte yalnız hissetmek mutsuz olmak normal..
KP kV esiniz böyle insanlar ve degismeyecekler.. söz hakkınız yok.. her dediklerini yaparak bi ömür geçecek..
Kardesinizin yanına gidip birlikte bi hayat kuramaz miydiniz vs diyeceğim ama boşanma fikriniz yok sanirim..

Nerede hata yaptım demişsiniz..
Hata evli oldugunuz kişi..
Yanlış bir evlilikte yalnız hissetmek mutsuz olmak normal..
KP kV esiniz böyle insanlar ve degismeyecekler.. söz hakkınız yok.. her dediklerini yaparak bi ömür geçecek..
Kardesinizin yanına gidip birlikte bi hayat kuramaz miydiniz vs diyeceğim ama boşanma fikriniz yok sanirim..
Yok boşanamam ben zaten annesiz büyüdüm öyle bişey olursa kızımı bana vermezler onada aynı şeyleri yaşatamam biliyorum nasıl bişey olduğunu

Bugün ona sordum alışverişe gidebilirmiyim diye gidemezsin dedi bende gidiyorum dedim ve gittim normalde her hafta kaynanam gider bu hafta grip biraz ben gideyim dedim kıyamet koptu bana ne mesajlar yazmış neler saydırmış beni iatemiyomuş bıkmış bizden artık akşama evime geri döneymişim bende tamam dedim bidaha asla yuzumu goremezsin gificem aksama dedim simdi ne olacak bilmiyorum alttan almaya basladi gidicem diye korkuyo

Back
X