Kimsenin evine sıgmıyorsun😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kıyaslanmış ama görümcenin kalmasıyla senin kalman aynı şey değil ki. Görümce hizmet bekler mesela. Çay bekler çorba bekler. Sen ablana yardımcı olmaya gitmişsin. Artı kırk yılda bir eşin yok diye gitmişsin. Adam da dinlenecekse geçsin arka odaya dinlensin, siz abla kardeş işinizi yaparsınız, çayınızı içersiniz, muhabbetinizi yaparsınız. Adama giren çıkan olmaz.

eğer yakınsanız rahatsız olmuş olabilir insanların altı üstü iki bayram tatili var eşiyle kalmak istemiş olabilir. herkes 3 ay tatil yapamıyor. kalmalı olarak gitmeyin konu kapansın

Normalde kalmıyorum eşim evde tek kalma dedi Annemler uzak evini temizleyim diye ablam çagırdı. Benim kuzenlerim haftalarca gelir kalırdı bizde babam bir kere böyle bir şey yapmadı. Anneme geçiyorum yoldayım.

Normalde kalmamaniz suan kalmanizi normalleştirmiyor ki 25 dakikalik mesafeden bahsediyoruz.

Babaniz başka, enişte başka herkes ayni olmak zorunda degil. Kari koca calisiyorlar alti ustu 5 gun tatil, 3 gununu siz isgal ediyorsunuz. Ablaniz rahatsiz olmasa da eniste kendi evinde siz varken rahat olamaz, olamayabilir.
Demekki enişteye danişmadan sizi cagirmis ablaniz bu yuzden adam fazla tepkiler vermis.

Teyzem bize her yaz gelir bir ay kalirdi. Babam ne bi kere yuzunu dusurmustur ne bi laf etmistir ne de ima. Tam aksine... teyzem o bir ay boyunca bizle yer icer gezer istedigini yapardi. O yuzden teyzem babamdan hep abilerimden gormedigim abiligi enistemden gormusumdur Allah razi olsun der her zaman. Ablanizin evinde de kalamayacaksaniz :(
Neyse ki ablanizla araniz iyiymis ona sevindim.

Ne terbiyesiz adammış. O kadar da iş yapmışsınız üstelik. Ben olsam bir daha yüzüne bakmam. Annenize gitmekle iyi yapmışsınız.

İyi de üç gün emrivaki gibi neden kalıyorsunuz ki? Kendi evinizde kalın. Eşinizin erkek kardeşi gelse bayram oncesi evinize yerlesse heralde siz de rahatsız olurdunuz.
Eşimin kız kardeşi eşinden ayrıldı 2 ay bende kaldı hiç kötü davranmadın

Eşimin kız kardeşi eşinden ayrıldı 2 ay bende kaldı hiç kötü davranmadın
O sizsiniz. Ayrıca zaruri bir durum. Benim de ablam evime gelse eşim.bisey demez. Ben de onun erkek kardeşine demem. Ama herkes bir olmaz. Demek ki enişte bey istemiyor. Hakkıdır.

O sizsiniz. Ayrıca zaruri bir durum. Benim de ablam evime gelse eşim.bisey demez. Ben de onun erkek kardeşine demem. Ama herkes bir olmaz. Demek ki enişte bey istemiyor. Hakkıdır.
Eniştem turizmci şehir dışı ülke dışı turlarına çok çıkıyor Ablam tek kalmamak için bende kalıyor. Benim eşim mecbur şehirdışına çıktı kalacagım 3 gündü. Eşim asla eniştemin yaptıgı hareketi yapmaz. Ben temizlik ütü yemek tüm gün bunlarla uğraştım. Yaptıgı şey terbiyesizlik

Eniştem turizmci şehir dışı ülke dışı turlarına çok çıkıyor Ablam tek kalmamak için bende kalıyor. Benim eşim mecbur şehirdışına çıktı kalacagım 3 gündü. Eşim asla eniştemin yaptıgı hareketi yapmaz. Ben temizlik ütü yemek tüm gün bunlarla uğraştım. Yaptıgı şey terbiyesizlik
Bu durumda enişte ciddi terbiyesiz. Bu detay olmasa bence kalmanız yersizdi ama enişte yokken abla sizde kalıyorsa sizin de onlarda kalmak hakkınız.

Ya kıyaslanmış ama görümcenin kalmasıyla senin kalman aynı şey değil ki. Görümce hizmet bekler mesela. Çay bekler çorba bekler. Sen ablana yardımcı olmaya gitmişsin. Artı kırk yılda bir eşin yok diye gitmişsin. Adam da dinlenecekse geçsin arka odaya dinlensin, siz abla kardeş işinizi yaparsınız, çayınızı içersiniz, muhabbetinizi yaparsınız. Adama giren çıkan olmaz.
Aynen öyle size katılıyorum. Kişiliksizmiş. Benim eşimin dıdısının dıdısı gelip kalıyor hiç bir şey demiyorum. Tanrı misafiri gelsin kalsın. Eşimin kız kardeşi gelip kaldı 2 ay aramız gayet iyiydi. Bu

Ya hala enisteyi kendi kocanizla, babanizla kiyasliyorsunuz. Herkesin yetişme bicimi farkli. Siz ses cikartmiyorsaniz kalinmasina o sizin sorununuz.

Benim annem bile gelmez tatil vakti yatili kalmaya, eşim sehirdisindayken gelir veya hafta icine denk gelecek sekilde gelir 3 gunlugune filan, haftasonu eşim dinlenmek ister diye "AYRİ" sehirlerdeyiz hem ayni sehirde olsak hayatta kalmazdi.

Ben bekarken annemlerin evine de zirt pirt kalmaya gelen olmazdi hiç, annemin de ayni sehirdeki annesinde kaldigini hiç gormedim, kalmazdi. Oyle büyümedim ben mesela.

Eşimin ailesinden biri sizin gibi yapsa keyfim kaçar dogal olarak bir defa bile olsa. Orasi sadece ablanizin evi degil. Ama suç sizde degil ablaniz kocasini taniyordur sonuçta boyle olacaksa cagirmasaymiş hiç sizi veya kocasiyla anlaşarak cagirsaymiş ayip olmazmiş kimseye.

Merhaba bugün çok üzgünüm Eşim şehirdışına çıktı. Bende ablama evim yakın bayramın ilk günü anneme geçicekler diye gittim. Ablam çalışan bir bayan kardeşlerimden en çok ablamı severim. Hamile 3 ayı var. Bende temizlik ütü yemek ne varsa yaptım. Kalacagımm 3 gün altı üstü kalmaya sürekli giden biri değilim. Eniştem bugün bir suratını astı üstüyle oturuyor canım değiştirmek istemiyor diyor. Konuşmuyor ablamı tersliyor. İşte eve sığmıyorum diyor sürekli odaları değiştiriyor. Bugün gündüz nargile içtiği arkadasıyla buluşcam evde bunaldım sürekli imalı ve sinirli. O kadar üzüldüm ki . En yakın arkadasım gel bulusalım dedi diye yalan söyledim. Eminönünde akşam çay içicez dedim. Ablam yok gitme iste noldu diye tutturdu. Bende arkadasımı uyardım ararsak çaktırma diye. Aradık ablam inandı. Eniştem gidecegimi duydu yüzünde güller açtı. O kadar üzüldüm ki ablamı severim ama evinde artık kalmam (Bu arada bir senedir ilk defa kaldım)
İnsan hiç bir yere sığamıyor bazen anne baba yanına bile... ne gıcık insanlar var sanki temelli gitmişsiniz gibi başına kalmışsınız gibi

Merhaba bugün çok üzgünüm Eşim şehirdışına çıktı. Bende ablama evim yakın bayramın ilk günü anneme geçicekler diye gittim. Ablam çalışan bir bayan kardeşlerimden en çok ablamı severim. Hamile 3 ayı var. Bende temizlik ütü yemek ne varsa yaptım. Kalacagımm 3 gün altı üstü kalmaya sürekli giden biri değilim. Eniştem bugün bir suratını astı üstüyle oturuyor canım değiştirmek istemiyor diyor. Konuşmuyor ablamı tersliyor. İşte eve sığmıyorum diyor sürekli odaları değiştiriyor. Bugün gündüz nargile içtiği arkadasıyla buluşcam evde bunaldım sürekli imalı ve sinirli. O kadar üzüldüm ki . En yakın arkadasım gel bulusalım dedi diye yalan söyledim. Eminönünde akşam çay içicez dedim. Ablam yok gitme iste noldu diye tutturdu. Bende arkadasımı uyardım ararsak çaktırma diye. Aradık ablam inandı. Eniştem gidecegimi duydu yüzünde güller açtı. O kadar üzüldüm ki ablamı severim ama evinde artık kalmam (Bu arada bir senedir ilk defa kaldım)
Bencede bir daha kalmayın bi şekilde başka bi çare bulun derim halden anlamayana tahammül etmek zorunda değilsiniz ablanızda hata yok bence

Uc guncuk icin... ayip... katiliyorum tamamen size. Bayram olsa nolur, ablanizin evine gitmissiniz. Bayram da olur herhangi bir zaman da.

Ablanıza anlamıştır eşinin tavırlarından ve sözlerinden sizi orada istemediğini.Boşverin gittiysenizde ablanız için gitmişsiniz. O sevimsiz adamın yüzüne bakmayın bir dahada.Evindede kalmayın. Ablanızla yalnız görüşün.

Inanmiyorum ya bu resmen ahlaksizlik. Ustelik ablaniz sık sık sizde kaliyormus. Bunu okuyunca adamdan resmen tiksindim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X