Kimsenin evine sıgmıyorsun😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hala enisteyi kendi kocanizla, babanizla kiyasliyorsunuz. Herkesin yetişme bicimi farkli. Siz ses cikartmiyorsaniz kalinmasina o sizin sorununuz.

Benim annem bile gelmez tatil vakti yatili kalmaya, eşim sehirdisindayken gelir veya hafta icine denk gelecek sekilde gelir 3 gunlugune filan, haftasonu eşim dinlenmek ister diye "AYRİ" sehirlerdeyiz hem ayni sehirde olsak hayatta kalmazdi.

Ben bekarken annemlerin evine de zirt pirt kalmaya gelen olmazdi hiç, annemin de ayni sehirdeki annesinde kaldigini hiç gormedim, kalmazdi. Oyle büyümedim ben mesela.

Eşimin ailesinden biri sizin gibi yapsa keyfim kaçar dogal olarak bir defa bile olsa. Orasi sadece ablanizin evi degil. Ama suç sizde degil ablaniz kocasini taniyordur sonuçta boyle olacaksa cagirmasaymiş hiç sizi veya kocasiyla anlaşarak cagirsaymiş ayip olmazmiş kimseye.

Iyi de ayni eniste karisini birakip birakip gitttiginde karisi bu kizcagizda kaliyormus. Ne demek kiyaslamayin. O halde abla da zirt pirt onlarda kalmasin

Iyi de ayni eniste karisini birakip birakip gitttiginde karisi bu kizcagizda kaliyormus. Ne demek kiyaslamayin. O halde abla da zirt pirt onlarda kalmasin

Enişte kendisi gelip kalmiyor sonucta, karisi da cocuk degil "alin bunu ben gelene kadar bakin" diye birakmiyor adam heralde, mecbur degil kalmaya kalmasaymis.
Konu sahibinin eşi rahatsiz olmuyormuş, oluyorlar da ses etmiyoardiysa bundan sonra kalmasin madem.
Koskoca kadinlar evde duramiyor tek basina hayret bisey

Enişte kendisi gelip kalmiyor sonucta, karisi da cocuk degil "alin bunu ben gelene kadar bakin" diye birakmiyor adam heralde, mecbur degil kalmaya kalmasaymis.
Konu sahibinin eşi rahatsiz olmuyormuş, oluyorlar da ses etmiyoardiysa bundan sonra kalmasin madem.
Koskoca kadinlar evde duramiyor tek basina hayret bisey
Ablamın evi birinci kat hırsız girme tehlikesi var Üstelik demir destegi yok camlarda. O yüzden tek kalamıyor korkuyor. Bende hiç tek kalmadım.

Ablamın evi birinci kat hırsız girme tehlikesi var Üstelik demir destegi yok camlarda. O yüzden tek kalamıyor korkuyor. Bende hiç tek kalmadım.

Kocam zirt pirt sehir disina ciksa oraya bir demir yaptirirdim ben olsam, kiraysa kiradan düşerler. Ayrica eş evde bile olsa hirsiz girebilir sonucta.
Siz olmasaniz napacakmiş ablaniz?

İnsan rahatsız olabilir bir dereceye kadar anlarım da hiç insan içine çıkmamış bir davar gibi davranmaz ya. Kendi kardeşi geldiğinde eşi yüzünü biraz düşürse aynı kişi anlayışlı mi davranır kapı pencereyi mi dağıtır acaba. Hak veren hanımlara da şaşırdım. Her şeyin bir yolu yordamı var yani. Yedi kat yabancı olsa böyle davranmaz.

Durumdan rahatsız olabilir tamam ama davranışı çok kaba. Siz gittikten sonra ablanıza bir daha yatılı misafir istemediğini söyleyebilirdi. 3 gün idare etmekle kimse zora düşmez. Karşılıklı hoşgörüdür.
Neticede eşi mutlu olacak. Evlilikte sizin bizim aile muhabbeti kimseyi mutlu etmez..

Yontulmamış odun, gıcık adam. Ablanız eminim sizden sonra tartışmıştır bu konu için o adamla.

kalmak kalmamak bence problem değil, sonuçta aylarca kalmaya gitmemişsiniz ya. yalnız enişte tam bir hödükmüş gerçekten... sosyal zeka önemli.

Merhaba bugün çok üzgünüm Eşim şehirdışına çıktı. Bende ablama evim yakın bayramın ilk günü anneme geçicekler diye gittim. Ablam çalışan bir bayan kardeşlerimden en çok ablamı severim. Hamile 3 ayı var. Bende temizlik ütü yemek ne varsa yaptım. Kalacagımm 3 gün altı üstü kalmaya sürekli giden biri değilim. Eniştem bugün bir suratını astı üstüyle oturuyor canım değiştirmek istemiyor diyor. Konuşmuyor ablamı tersliyor. İşte eve sığmıyorum diyor sürekli odaları değiştiriyor. Bugün gündüz nargile içtiği arkadasıyla buluşcam evde bunaldım sürekli imalı ve sinirli. O kadar üzüldüm ki . En yakın arkadasım gel bulusalım dedi diye yalan söyledim. Eminönünde akşam çay içicez dedim. Ablam yok gitme iste noldu diye tutturdu. Bende arkadasımı uyardım ararsak çaktırma diye. Aradık ablam inandı. Eniştem gidecegimi duydu yüzünde güller açtı. O kadar üzüldüm ki ablamı severim ama evinde artık kalmam (Bu arada bir senedir ilk defa kaldım)
Valla benim kardeşim geldi bende 1 aydır kalıyor eşim hiç surat yapmaz daha gelin gidin diye milleti çagırır valla enişte tam bir hanzo bosver kendi evinde otur basın agrımaz canım

Sizin yine enişteniz tavır koymuş. Biz kız kardeşimle bayramda 1 gün ablamda kalmıştık.(Ailem bir iş için şehir dışındaydı) Ben zaten akşama kadar dışardaydım sadece yatmak için gittim. Bir de sabah kahvaltı yapıp çıkacaktık. Sagolsun eniştem gayet güleryüzlüydü Ablam resmen gözümüzün içine bakıyordu bi an önce kahvaltı yapıp çıkalım diye. Siz gittikten sonra ben de işlerimi hallederim diye laf çarpıp duruyordu. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Bence enişten bayram için kendi annesine gidemeyeceğini düşünüp bu şekilde davranmış olabilir bilemedim. Yine de ben de kalmazdim

okuzmus enisteniz. tavrinizi belli edin bence bundan sonra ona karsi. ablaniza da yazik uzulmustur hamile hamile.

Bence enişten bayram için kendi annesine gidemeyeceğini düşünüp bu şekilde davranmış olabilir bilemedim. Yine de ben de kalmazdim
Kurbanı bizle kescekler ailesi ve kendileri sabah erkenden buraya gelceklerdi. Eve şimdi geldim arkadasımlaydım ablam aradı kızdı sen olmayınca kimse çay içmiyor evimize nese getirdin gittin canımız sıkılıyor felan. Eniştem umrumda değil

Sizin yine enişteniz tavır koymuş. Biz kız kardeşimle bayramda 1 gün ablamda kalmıştık.(Ailem bir iş için şehir dışındaydı) Ben zaten akşama kadar dışardaydım sadece yatmak için gittim. Bir de sabah kahvaltı yapıp çıkacaktık. Sagolsun eniştem gayet güleryüzlüydü Ablam resmen gözümüzün içine bakıyordu bi an önce kahvaltı yapıp çıkalım diye. Siz gittikten sonra ben de işlerimi hallederim diye laf çarpıp duruyordu. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Benim diğer iki kardeşim olsa kesinlikle gitmem evlerine kötü aynı ablanız gibiler. Gerçekten öyle kimseye muhtaç olmamak lazım.

Merhaba bugün çok üzgünüm Eşim şehirdışına çıktı. Bende ablama evim yakın bayramın ilk günü anneme geçicekler diye gittim. Ablam çalışan bir bayan kardeşlerimden en çok ablamı severim. Hamile 3 ayı var. Bende temizlik ütü yemek ne varsa yaptım. Kalacagımm 3 gün altı üstü kalmaya sürekli giden biri değilim. Eniştem bugün bir suratını astı üstüyle oturuyor canım değiştirmek istemiyor diyor. Konuşmuyor ablamı tersliyor. İşte eve sığmıyorum diyor sürekli odaları değiştiriyor. Bugün gündüz nargile içtiği arkadasıyla buluşcam evde bunaldım sürekli imalı ve sinirli. O kadar üzüldüm ki . En yakın arkadasım gel bulusalım dedi diye yalan söyledim. Eminönünde akşam çay içicez dedim. Ablam yok gitme iste noldu diye tutturdu. Bende arkadasımı uyardım ararsak çaktırma diye. Aradık ablam inandı. Eniştem gidecegimi duydu yüzünde güller açtı. O kadar üzüldüm ki ablamı severim ama evinde artık kalmam (Bu arada bir senedir ilk defa kaldım)
Ben burdaki durumun tek sorumlusunu ablan olarak görüyorum, eşinin yaptığı tavırları, hareketleri hiç mi farkında değil, sakın bana farkında değildir demeyin,siz değilde enistenizin kardeşi gelseydi ve ablan bu terbiyesizliği yapsaydi, enisten ne yapardı acaba, kıyamet kopardı emin ol, demek istediğim ablan haddini bildirecek ,gerekirse kisasa kisas yapacak ki enisten empati kurabilsin , bu kadar diyorum 😠

Sonrasinda bir tavir takindiniz mi ?
Ben olsam bir daha suratlarina bakmazdim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X