kimsenin gunahini alamam ama ne yapsam:((

sanmiyorum cnm ama herseyide dusunmek gerek tabiki esimin benim parama yada altinima ihtiyaci oldugunu sanmiorum ama yinede lazm olsa ister izin alir ...valla herseyi kutu soyleyeck parmak izi cikarsa tabi bakalim gorecegz(

u

hayirlisi olsun bakalim...

canım geçmiş olsun
yorumları okumadım ama kutunun içini boşalt istersen başka şey koy veya koyma kutunun üzerinede farkedilmeyecek ama açıldığında dökülecek birşey koy irmik gibi yada farkedilmeyecek kadar az ama dokununca parmak izi bırakacak un veya pudra gibi ve şüphelendiğin kişi geldiğinde kontrol et yapan kişi mutlaka o kutuya bakacaktır.

Öncelikle geçmiş olsun canım bizim bi tanıdıgın başına bu olay geldi akrabalarım yapmaz falan dedi başkarını suçladı fakat daha sonra gerçek ortaya çıkt gelini ve torunları oldugu ortaya çıktı

Valla başta kendime söylüyorum bunu ki, degerli esyana sahip cikacaksin kardesim, ondan sonra da onu bunu zan altinda birakmayacaksin.

Gecen hafta ev tasidim ve bu sirada altinlarim kayboldu benim de.

Bir kisi aldi ama eve girip cikan herkes zanli benim gozumde. Dusunmeyeyim diyorum, olan oldu diyorum ama dusunmekten alamiyorum kendimi.

Be insafsiz alyansimi biraksaydin bari

Merak eden arkadaslarim polise gittigimi soyledimmi bilmiyorum evimfe parmk izi aldirmadim ama kutulari parmak izi icin olay yeri geldi ve aldi 10 15 gun surer dediler ama bisey cikmadi haberde gelmedi zamnla parmk izi kaybolabilirmis yada bn elledigim icin silinebilirmis insallah cikat biseyler buatada sunuda farkettimki bi ceyrek altinim vardi oda gitmis ((

birde eger parmak izinden sonuc gelmezse gercekten o bayanin veya evdeki birinin bulabilicegi yere imitasyon birsey koy aslinda ustaysa bu işte onuda anlar allah bilir ama sizin yerinizde olsam eger temizlikciyse ki icimden öyle geliyor bilmiyorum günah tanımıyorum etmiyorum fakat öyle hissettim herneyse eger oysa kolundan tutup polise götürürdüm kuzensede farketmez k kimseye güvenilmiyor artik yazık ya

canım bizim evimizede hırsız girmişti eve geldigimizde her yer dagınıktı bilgisayar,ku,kıyafet,parfum ne varsa çalmışlardı o an polisi aradık polisler hiçbirşeye dokunmayın dedi parmak izi alınsın polisler geldi evdeki yaşayanlarında parmak izini aldılarki evdeki bulunan parmak izleri ile karşılaştırdılar belki biryere dokunmuşsunuzdur dediler 4 farklı parmak izi bulundu ama sonuç olarak hiç birşey çıkmadı çünkü sisteme kayıtlı degillerdi heralde aradan 1 yıl geçti giden gittiyle kaldı.Evinize hırsız flan girdigi anda polisi arayın

Parmak izi olsa bile şüphelendiğin kişileri çağırıp onların parmak izini aldırman gerekli

Temizlikçi önemli değil elalem güvenmek zorunda değilsin diyelim..... Kuzenlere bunu yapabilcekmisin peki ???

Kimseyi zan altında bırakmayın....

Daha fazla beklemeden polisi ara. Eğer parmak izi kontrolü yapıyorlarsa illa ki çıkar. Vakit kaybetme bence. Hatta şöyle ki o temizlikçi kadının nerede oturduğundan önce bir emin ol. Sonra ara de ki altınlarım çalınmış, gelir misin polis parmak izi alacak, baktın gelmiyor sen gelmezsen polis seni alacak de. Aldıysa ya korkudan geri getirir ya da bir daha ulaşamazsın. Bu aşamadan sonra ilk ihtimal o kalacağı için polis ona yönelerek daha kolay bulur.

Canım altınları kayboldugu an polisi arıyacaktı sıcagı sıcagına bir süre sonra o kutudaki izler silenbiliyor diye biliyorum bizim başımıza geldi parmak izi çıktı ama sistemde olmadıgı için bulunamadı hırsızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…