- Konu Sahibi Anotherinlife
-
sanmiyorum cnm ama herseyide dusunmek gerek tabiki esimin benim parama yada altinima ihtiyaci oldugunu sanmiorum ama yinede lazm olsa ister izin alir ...valla herseyi kutu soyleyeck parmak izi cikarsa tabi bakalim gorecegz(
u
Merak eden arkadaslarim polise gittigimi soyledimmi bilmiyorum evimfe parmk izi aldirmadim ama kutulari parmak izi icin olay yeri geldi ve aldi 10 15 gun surer dediler ama bisey cikmadi haberde gelmedi zamnla parmk izi kaybolabilirmis yada bn elledigim icin silinebilirmis insallah cikat biseyler buatada sunuda farkettimki bi ceyrek altinim vardi oda gitmis((
Daha fazla beklemeden polisi ara. Eğer parmak izi kontrolü yapıyorlarsa illa ki çıkar. Vakit kaybetme bence. Hatta şöyle ki o temizlikçi kadının nerede oturduğundan önce bir emin ol. Sonra ara de ki altınlarım çalınmış, gelir misin polis parmak izi alacak, baktın gelmiyor sen gelmezsen polis seni alacak de. Aldıysa ya korkudan geri getirir ya da bir daha ulaşamazsın. Bu aşamadan sonra ilk ihtimal o kalacağı için polis ona yönelerek daha kolay bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?