İkinci ekmesinde arkadaşlığı bitirmeniz gerekiyordu. Ben birincide surat yapar, ikinciye devam ederse bağımı koparırım. Çok rahat ediyorum bu şekilde.
ekme sebepleri kardeşinin rahatsızlanması (ağrı, üşütme gibi rahatsızlıklar) ve mesai çıkmasıydı. hadi olabilir dedim ama bugünkü bahane sahiden çok komikti. koskoca bir kadın olan kardeşi üşütmüş, akşam acile götürme ihtimali varmış. küçük olsa anlarım. bi de ben sanırım tavrına daha çok bozuldum. mesajımın bildirimini görmesine rağmen sallamadı, cevap vermedi falan. yani genel anlamda değersizlik hissettim işteArkadaşlıklarda hadi bitirelim cümlesi bana mantıksız geliyor. Eğer beni üst üste ekiyor ise buluşma planı yapmam o kişiyle zaman içinde de zaten o arkadaşlık kendiliğinden biter gider.
bence de ya bi de bana düşüncesiz diyor. dünya kendi etrafında dönsün istiyor ay sinirim bozuldu sabah sabahGünümüz insan ilişkilerinde esas olan malesef bencillik oldu. Ben de bugün başka bir şekilde refüze edildim ve moralim bozuldu ama takmayın cididye alınacak insanı ciddiye alın. Bu kadın da bencil ve umursamazmış.
korumak için uğraştığımı düşünüyorum açıkçası ama o buna layık olamadıKaç yaşındasıniz bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra yeni arkadaşlar zor
" Olanı " koruyun derim
O ilgi alanlarıniz tanismaniza vesile olduysa sana anımı anlatacagim.ilgi alanlarımız var, hobimiz yok
O ilgi alanlarıniz tanismaniza vesile olduysa sana anımı anlatacagim.Ayni böyle benim gibi birini buldum diye sevinmistim uni de. Ayni ilgi alani ayni gruba uye vs cart curt.
Kiz bana 2000 tl taktı hala alamadim. 7 sene oldu.
Napacan senin ne kadar paraya ihtiyacın var söyle
hiç alakası yoktu biliyor musunuz? gerçekten çok alakasız bir sohbet sırasında bana kahve içmeye gelsene dedi. olur dedim ertesi güne kararlaştırdık. ertesi gün olunca yine bi ekme tabii. hangi gün müsait olduğumu sordu, söyledim, okeyleştik öyle gerçekleşti. yani bir süre önceki mesele bu eve davet olayı, yeni değil.Evine davet etmeye mecburmuş gibi bir ortam, sohbet havası oluşmuşsa şöyle bir dil ucuyla etmiştir gibime geldi.
Sürekli ekmiş siz bitirirsiniz diye düşünmüş bakmış sizin bitireceğiniz yok eline geçen ilk fırsatta (bahanede) o bitirmiş.
yaaa anlatsana çok merak ettim :) bizimki müzikle alakalı bişeydi, sonra konuşmaya başladık kafalarımız çok güzel uydu. dışarıda kahve içip yemek yemeden öteye gitmedi öyle maddi yükü olan şeyler değildi yani.O ilgi alanlarıniz tanismaniza vesile olduysa sana anımı anlatacagim.Ayni böyle benim gibi birini buldum diye sevinmistim uni de. Ayni ilgi alani ayni gruba uye vs cart curt.
Kiz bana 2000 tl taktı hala alamadim. 7 sene oldu.
yok sıkıldığında aramak değil her gün mutlaka konuşuyorduk. durur durur bana instagramdan komik bişey atar, bi sohbet başlatır falan.Sizle vakit geçirmeyi sevmiş ama önceliği değilmişsiniz anladığım kadarıyla ya da sıkıldığında arıyordur yalnızca. Bence siz fazla değer vermişsiniz. Aranızda ne kadar paylaşım oldu ki bu kadar değer verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?