• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsenin umrunda değilim :(

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.210
5.033
398
mrb hanımlar benim derdim şu ki herkesin benden uzaklaştığını hissediyorum gerek arkadaş gerek aile :( herkesten uzağım 19 saatlik yol var aramızda ve kimse beni aramıyo sormuyo annem bile 2-3 haftada bir arıyorlar bu benım canımı sıkıyor tamam herkezin kendine göre bir mazereti var ama bu kadar uzun süreler olmazki iyice kendimi kimsesiz gibi hissetmeye başladım zaten sıkılıyorum bunalıyorum buradaki çevremdeki insanlar çıkarcı ve benim yapabileceğim bişey yok oda arkadaşlarım hariç fazla kimseyle de konuşmuyorum çünkü herkes çıkar peşinde :( kuzenlerime msj falan atıyorum cevap atmaya tenezzül etmiyorlar kimsenin umrunda değilim açıkcası kendimi iyice yalnız hissediyorum beni buraya atıp kaçtılar sanıyorum ki öylede zaten :( :14: :14: :14: :43: :43:

Son düzenleme:
geç saatte açtığın için çok yazan olmaz belki. kendine güven biraz, her şeyi kendinde arama.

geç saatte açtığın için çok yazan olmaz belki. kendine güven biraz, her şeyi kendinde arama.

Herkes birden arkasını aynı anda bana karşı dönerse suçu kendiminde aramalıyım arkadaşları da geçtim ki bu ailem :(

kimi aranmaktan hoşlanmaz kimi de aranmadığı için üzülür. benim annem babam da işi düşünce arıyor. :24:

kimi aranmaktan hoşlanmaz kimi de aranmadığı için üzülür. benim annem babam da işi düşünce arıyor. :24:

Hergün arasınlar demiyorum ama 2-3 hafta ne yaa benim babamda işi düştüğünde arıyor... Anneannem bile facemi açsana benim diye arıyor olaya bak ya kimse özlediği için aramıyo yani bide sosyal ortam denen bişey yok burda yalnızım kimsede beni anlamıyorr :25:

Siz yanlız kaldıgınız ıcın öyle derinden , inceden dusunuyosunuz merak etmeyin aile bu tabiki sizi seviyolardır umursuyolardır :34:

ailemi hep ben ararım böyle şeylerede hiç takılmam ,ben çevremi umursarım ,kim beni umursamıyor ilgilenmem bile ,bence siz bu konuya fazla takılmışsınız,bu düşünce hayat boyu anca yıpratır sizi, bence kendinize meşgale bulun ,sevgiler

ben bu dönemden geçmiştim demek ki sıra sende arkadaşı da geçtim de bir baba kızını hiç mi merak etmez babam dışarda çalışır ve her gün mutlaka evi arar e adam arada beni de arasan nolur ki. Arkadaşlarımın babaları günde 2 kere ararlar en az gerçekten kendimi tanıyamam iste o an..

Siz yanlız kaldıgınız ıcın öyle derinden , inceden dusunuyosunuz merak etmeyin aile bu tabiki sizi seviyolardır umursuyolardır :34:

Seviyorlar ama umrsamıyorlar umursasalar neden 2-3 hafta bir arasınlarki :( Yalnızım evet ama kimsede yanımda olduğunu hissettirmiyor
iyice kendimi öksüz gibi hissetmeye başladım. :43:

ailemi hep ben ararım böyle şeylerede hiç takılmam ,ben çevremi umursarım ,kim beni umursamıyor ilgilenmem bile ,bence siz bu konuya fazla takılmışsınız,bu düşünce hayat boyu anca yıpratır sizi, bence kendinize meşgale bulun ,sevgiler

Üniversitedeyim finallerimle uğraşıyorum zaten kafam dolu ama bir taraftanda düşünmeden edemiyorum bende böyleyim taktım mı takıyorum :14:

ben bu dönemden geçmiştim demek ki sıra sende arkadaşı da geçtim de bir baba kızını hiç mi merak etmez babam dışarda çalışır ve her gün mutlaka evi arar e adam arada beni de arasan nolur ki. Arkadaşlarımın babaları günde 2 kere ararlar en az gerçekten kendimi tanıyamam iste o an..

Bizim arkadaşlarında öyle babaları arar benimkinde tık yok anca işi düşerse :25:

Back
X