KİMSENİN VAZGEÇİLMEZİ OLAMADIM BU HAYATTA

Tam üstüne gelmiş
Yıllardır kandırmak içinmi seviyor gibi yapmış yani

Her yaşta olabiliyor bu gibi durumlar. Özellikle üniversite mezuniyet sonrası gençler bile bu duygulara kapılabiliyor. Ben de Yaşadım. Önce sen kendine Kıymet ver başkasının sana değer vermesini bekleme. Yaşadıkça daha iyi anlıyorsun hayatta kimse ailen gibi olmuyor

Hiçbiley için isyan etme kötü hissetme. Bak şu an bende beni seven birinin bırakmasını istiyorum. Tam tersi durumumuz dimi. Yeterki seven insanın ahlakı güzel olsun tamam mı. Yoksa sevmesinin bi önemi kalmıyor. keşke sevmeseydi bu kadar bir an önce bıraksaydı diyorum düşün

Tam üstüne gelmiş
Yıllardır kandırmak içinmi seviyor gibi yapmış yani
Yok yillardir degil :) biraz aslida epey yakisikli sempatik kibar kariyer yapmis.bi sdam bi sohbette hoslaniyorsun benden herkes gibi.asiksin.dedi bende herkesin.asik olduguna ben.olmam demistim o lafi yedirmek icin yapmis herseyi.

Aile gibi olmaz tabiki ama ben ikili ilişkiden bahsediyorum.onun gibi olması gerekmiyor. Dışarda var sonuçta bu sevgiyi hissedenler ben nerde hata yapıyorum diyorum

Sizi çok iyi anlıyorum, hatta aynı duyguları paylaşıyoruz.
23' üme geldim benim de karşıma kimse çıkmadı, sevmek sevilmek nedir bilmedim.
Sizinde de dediğiniz gibi, kimsenin vazgeçilmezi olamadım. Çok istiyorum sevmeyi sevilmeyi ama bir türlü nasip olmuyor.
Evlilik meraklısı değilim hatta uzun bir süre düşünmüyorum, benim de isteğim sevmek sevilmek bir erkeğin sol tarafında olduğumu hissetmek
Hayırlısı diyelim artık :)

Amin hayirlisiyla olur inşallah hayata tutuncak bir güce ihtiyacım var ve sanki bu da sevgi

Bazı erkek vardır bir kızı yakıp geçer bazı erkek vardır bin kızı yakıp geçer.hiç begenmiyecegin biri hiç ummadığı anda duygularını kiprastirir. Sen bilemessin unutulmaz olduğunu.

Bazı erkek vardır bir kızı yakıp geçer bazı erkek vardır bin kızı yakıp geçer.hiç begenmiyecegin biri hiç ummadığı anda duygularını kiprastirir. Sen bilemessin unutulmaz olduğunu.
Haklısınız belki iclerini bilemeyiz benim üzüntüm o kadar para isteyen gecimsiz insanlar ne değer görüyor bana hiçbişey yapmayı yanmda otursa yeterdi .aldattı gitti benim psikolojim hala bozuk

Senin sorunun hic kimsenin vazgecilmezi olmaman degil, sadece o bir kisinin olamamissin diye kendini yiyip bitiriyorsun. Hersey filmlerdeki gibi degil yani senin icin olurum biterim diyen adam bulmak zor yukardaki arkadasin dedigi gibi leyla ile mecnun tarih oldu. iyi insanlarla karsilasmak senin elinde, sosyal medyada oturup mutlu rolu yapmaktansa belki gercekten kendin icin biseyler yapsan bu kadar depresif durumlara dusmessin. Eminim seni seven insan coktur ama o bi kisi deger bilmedi diye hayata kusemessin

Evet......ara sira geliyor ayni dusunceler
Bende bazen hastalikli dusunceye sahip oldugumu dusunuyorum cok sevileyim istiyorum ama illada karsi cins yada ask muhabbetiyle degilde toplumda sevilen bi karakter olmayi cok isterdim

Ama seninki karsı cinsin serefsizligi yuzunden boyle dudunmebe neden olunmus bisey lutfen boyle dusunme o bi adilik yapmis diye neden sevilmedigini dusunuyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…