- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Tam üstüne gelmişKonuna cvb yazayim diye girdim bildigin aglama krizine girdim.adam bana prenses gibi hissettirdi 30 yasima kadar gormedigim ilgiyi gordum dun bana hakaret etti herkesin asik olduguna ben.olmam demistim tukurdugumu yalatmak istemis.boylesine rol yapan gormedim.oyle deger goreceksen gorme bacim.insan hickirarak aglarmi simdi agliyorum
Evet hic kimsenin HERSEYİYİM. ..26yasindayim, okudum, gencim iyiyim uzaktan bakinca. Kimse anlamaz yani içimdeki mutsuzlugu ama gelip birde içime sorsalar.Uzun süredir düşünüyorum. Bugün ölsem kimse farketmez belki ailemin dışında
Mutlu gibi yapmaktan yoruldum birgün gerçekten mutlu olcakmiyim acaba bende
...sevilince insana bir kuvvet gelir bilirsiniz kıyamet kopuyor deseler üstesinden gelirsiniz o güçle. ..o güce o kadar ihtiyacım varki uzun süredir. ..
Hiç bir adam seni çok seviyorum asla bırakmam diyip birsey yapmadı mesela benim için.Agliyorum yine, yeniden...
Onu bırakın aglattigina hayatımın içine ettiğine bile uzulmedi, o da mutlu sanıyor gerçi. Ona da sorsanız o da haklı gerçi. Sosyal medya vs malum...herkes mutlu gorunuyor
Yani o duygu çok güzeldir heralde.birinin seni kimseye degismemesi, gercekten sevmesi....
Gercekten sevmek dediysem birsey bekledigimden degil yanimda otursa hissetsem yeterdi bir omur bana.o da aldatti gitti.anlayacaginiz kimsenin vazgecilmezi, cani olamadim bu hayatta...Rabbim var tabi ama bilmiyorum işte. ..boşuna yaşamışim gibi
Yok yillardir degil :) biraz aslida epey yakisikli sempatik kibar kariyer yapmis.bi sdam bi sohbette hoslaniyorsun benden herkes gibi.asiksin.dedi bende herkesin.asik olduguna ben.olmam demistim o lafi yedirmek icin yapmis herseyi.Tam üstüne gelmiş
Yıllardır kandırmak içinmi seviyor gibi yapmış yani
Aile gibi olmaz tabiki ama ben ikili ilişkiden bahsediyorum.onun gibi olması gerekmiyor. Dışarda var sonuçta bu sevgiyi hissedenler ben nerde hata yapıyorum diyorumHer yaşta olabiliyor bu gibi durumlar. Özellikle üniversite mezuniyet sonrası gençler bile bu duygulara kapılabiliyor. Ben de Yaşadım. Önce sen kendine Kıymet ver başkasının sana değer vermesini bekleme. Yaşadıkça daha iyi anlıyorsun hayatta kimse ailen gibi olmuyor
Bende:)BENDE HİÇKİMSENİN HİÇBİŞEYİYİM. Bence ailenin herşeyi olman yeter takma. İnsanlar eşini bile tanıyamıyor.
Amin hayirlisiyla olur inşallahSizi çok iyi anlıyorum, hatta aynı duyguları paylaşıyoruz.
23' üme geldim benim de karşıma kimse çıkmadı, sevmek sevilmek nedir bilmedim.
Sizinde de dediğiniz gibi, kimsenin vazgeçilmezi olamadım. Çok istiyorum sevmeyi sevilmeyi ama bir türlü nasip olmuyor.
Evlilik meraklısı değilim hatta uzun bir süre düşünmüyorum, benim de isteğim sevmek sevilmek bir erkeğin sol tarafında olduğumu hissetmek
Hayırlısı diyelim artık :)
Bazı erkek vardır bir kızı yakıp geçer bazı erkek vardır bin kızı yakıp geçer.hiç begenmiyecegin biri hiç ummadığı anda duygularını kiprastirir. Sen bilemessin unutulmaz olduğunu.yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi geldi. bende böyle hissediyorum bu zamana kadar da karşıma çıkan çoğu erkeğin hayatında uzun süredir vazgeçemediği yıllar sonra bile aklında, kalbinin bir köşesinde olan bir kadın vardı. belki de hepsinde vardı bazısı hiç belli etmedi bazıları bunu gösterdi. ben de hep düşündüm, ben kimsede böyle yer edinmedim neden?yalnız değilsin
Haklısınız belki iclerini bilemeyiz benim üzüntüm o kadar para isteyen gecimsiz insanlar ne değer görüyor bana hiçbişey yapmayı yanmda otursa yeterdi .aldattı gittiBazı erkek vardır bir kızı yakıp geçer bazı erkek vardır bin kızı yakıp geçer.hiç begenmiyecegin biri hiç ummadığı anda duygularını kiprastirir. Sen bilemessin unutulmaz olduğunu.
Yorum yapip konuyu ilk sayfsya tasimissin merak ettim acaba hala ayni paikolojisemisin
Evet......ara sira geliyor ayni dusuncelerYorum yapip konuyu ilk sayfsya tasimissin merak ettim acaba hala ayni paikolojisemisin
Bende bazen hastalikli dusunceye sahip oldugumu dusunuyorum cok sevileyim istiyorum ama illada karsi cins yada ask muhabbetiyle degilde toplumda sevilen bi karakter olmayi cok isterdimEvet......ara sira geliyor ayni dusunceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?