KİMSENİN VAZGEÇİLMEZİ OLAMADIM BU HAYATTA

anladım canım
anlıyorum
diğer yorumlarını okumadım ilk mesajına göre yaptım o yüzden beklentini aşağıda tut dedim hani vazgeçilmez olduğunu hissetmek konusunda
görmediysen demek ki seni gerçekten sevmemiş, belli ki sende sevmişsin o yüzden senin için daha büyük yıkım olmuştur senin için
ama ilk mesajımda dediğim gibi daha gençsin hem sevip hem sevileceksin, üşüme ellerini sımsıkı da tutacak, hastalandığında bebek gibi de bakacak merka etme
inşallah bu duyguları yaşarsın ve çooooooooooooookkkkkk mutlu olursun

Ailen dışında biri, bir eş ya da sevgili sana vazgeçilmez olduğunu söylüyorsa yalan söylüyordur
Kimse vazgeçilmez değildir bunu asla unutma
Hele aldatan birinin ardından üzülmek çok yazık, en güzel yaşlardasın değerini bil
Herkesin bir kısmeti var ama her ilişkinin bitme ihtimali de var, kimse kimseye baki değil

Hic kimse olamadi ki.
Kimse vazgecilmez degildir

tüm yorumlara katılmakla beraber sana şöyle bir örnek vereyim

kardeşim kadar yakın olan beraber büyüdüğümüz bir erkek arkadaşım var

üniversite yıllarında bi kızı çok sevdi maddi manevi hiçbir şeyini esirgemedi kızdan,bir erkekten beklenmicek sevgi gösterileri ölüp bitmeler jestler falan filan neyse sonra olmadı o kızla ayrıldılar

şimdi hayatında başka biri var o kıza da aynı şekilde davranıyo bu çocuk

neden sence kızlarda göremediğimiz bilemediğimiz bi tılsım mı var

bu çocuk bu kızların üstün yeteneği sayende mi böyle romantik sevgi dolu

tabi ki de hayır tamamen çocuğun kendi yapısı böyle olduğu için bu çocuk böyle

demem o ki şans bu işler

bugun başkasını sana tercih eden o eski sevgilin aynı şeyi o kıza da yapabilir,hayatına giren hiçbir kızla ilgisi yok tamamen kendi yapısıyla alakalı dediğim gibi

Vazgeçilmezim hiç olmadı
zamanı gelince herkes ve her şeyden vazgeçmesini bilmeli
Önemli olan insanın kendinden vazgecmemesi
Mutluluğunuzu birine veya bir eşyaya baglamayin
mutluluk bir an
Bazen o an gelir bazen gelmez

Tabiki bitebilir. ..ben aldatilmaktan değersiz hissetmekten,çok kolay vazgecilmekten , bunların yaşattığı hislerden bahsediyorum

Eşyaya baglamadim genelde...kişiye? Evet cogunlukla.
Tek oldugumu düşünmüyorum sadece etrafı kalabalik olanların bunu farketmedigini dusunuyorum
Bir an? Mesela birinin iltifat ettiği, işinize yukseldiginizi öğrendiğiniz, birinin size destek ciktigini gordugunuz vs vs.
Aslında hep birilerine bağlı mutluluğumuz. Ama insanlar kalıplaşmış şekilde kendi içindedir diyorlar. Benim icimdekini başkalarının davranışları beni koyduğu (yada koymadigi) yer kaybettirdi aksine

Amin inşallah canım. ..ama bu umutsuzluk degersiz hissetmem nasıl gidicek bilmiyorum

Inşallah birgün bende gerçek bir adamla karşılaşırim ve hakliymissiniz sorun bende değilmiş diyebilirim

yazini okumadim bile zamanim yok sadece basligina cevap veriyorum
kim olmuski birinin vazgecilmezi sen olasin
istisnalar kaideyi bozmaz
bence boyle seylere kafani takma derim
sende ayni yoldan git

yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi geldi. bende böyle hissediyorum bu zamana kadar da karşıma çıkan çoğu erkeğin hayatında uzun süredir vazgeçemediği yıllar sonra bile aklında, kalbinin bir köşesinde olan bir kadın vardı. belki de hepsinde vardı bazısı hiç belli etmedi bazıları bunu gösterdi. ben de hep düşündüm, ben kimsede böyle yer edinmedim neden?yalnız değilsin

başkasına tercih edilmeyecek kadar sevilmek istiyorum demişsin:)
kendimi buldum resmen bu cümlende ama malesef bu bizim hayallimiz kimse için geçerli değil.bizim yerimize tercih edilenlerinde yerine başkaları geliyor.bu erkekler için çok zor değil ve bizim karakterimizle de alakalı değil onlar yapmk istyor ve yapıyor.Onun için üzülme dik dur yalnız değilsin

Tabiki bitebilir. ..ben aldatilmaktan değersiz hissetmekten,çok kolay vazgecilmekten , bunların yaşattığı hislerden bahsediyorum

Arkadaşım kendini ifade edememişsin.Sen sahip çıkılmaktan bahsediyosun , burdaki üyeler sürekli sanki uyuşturucu gibi sana bağlı olsun istiyomuşsun muamelesi yapıyor :) Hani bunları okuyunca dersin sanki kendileri hiçbir erkek için acı çekmedi :) kk nın %99 bir erkek yüzünden acı çekiyor heralde %1 lik kısımda senin topic e toplanmış :) insan başkasının konusuna yazarken bol keseden atıp tutuyor.Aldatılan bir arkadaş vardı,başkasının konusuna anında boşanırım yazıyorum ama kendi başıma gelince boşanamadım demişti konusunda..

Evet kimse vazgecilmez değil konusuna değinmicem bile..sana sahip çıkabilecek kapasitede erkekler bulacaksın ilerde..yanlış seçimlerinden mutlaka feyz al

Canim belki sen kimsede kuyruk acısı olusturmamissindir. Ya da o iliskiler erkeklerin icinde ukde kalmistir cunku iliski zirvedeyken kizlar bitirmistir. Erkek hevesini almadan kiz bitirmistir yani.

Konuna cvb yazayim diye girdim bildigin aglama krizine girdim.adam bana prenses gibi hissettirdi 30 yasima kadar gormedigim ilgiyi gordum dun bana hakaret etti herkesin asik olduguna ben.olmam demistim tukurdugumu yalatmak istemis.boylesine rol yapan gormedim.oyle deger goreceksen gorme bacim.insan hickirarak aglarmi simdi agliyorum

Ne demek istediğimi anladiginiz için ayrıca teşekkür ederim:)
Bazıları sadece başlığa odaklanmış durumda da benim demek istediğim canına okuyayim ama vazgecemesin degildi.
Kimsede görmesem hayal derdim ama eziyet cektirenler daha çok seviliyor sanki bilmiyorum gerçekten
Bilsem çaresini uygulayacagim

Çok teşekkür ederim anlamissiniz beni:)
Konuyu oluşacak yazdım ama herkes başlığa göre cevap verdi sanki surunsede peşimde kalsa gibi...
Öyle adamlar çok nadir olsada var görüyorum yolda orda burda....
Ama neden ben bulamıyorum yada adamlar kadınına göre hareketlerini degistiryolar benim bir hata yapıyorum fazla taviz gibi onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…