Çok teşekkür ederim ,bu proje konusunda çalışma yapmıştım hocamda destek verince hocam la birlikte baslıycaz inşaallah,Kırtasiye-okul gereçleri alıp,giyilmeyen ya da ucuz yollu toptal mont ayakkabı bot alarak Doğu İllerine yollayabilirsin.
Bende katılmayı düşünüyorum.
Eğer yapabilirseniz instagram fenomenlerine başvurabilirsiniz.Çok teşekkür ederim ,bu proje konusunda çalışma yapmıştım hocamda destek verince hocam la birlikte baslıycaz inşaallah,
Önce İstanbul dan baslıycaz, çocukları ziyaret edecez, sonrada başka şehirlere gideceğiz Allahın izni ile inşaallah çok teşekkür ederimO çocuklara ulaştıgınızda size fısıldar neler istediklerini.
Aslında diyecegim bu degildi
ALLAH yolunuzu güzel kalpli insanlara ulaşmanızı tez zamanda kolay kılsın.
Yaptıgınız hayrlı olsun
Suan maddi acıdan karşılayabilir iz bu konuda yeterli cevrem var ama söylediğinizde cok mantıklı ,ben ebe adayıyım inanın çocukları çok seviyorum üniversiteden bir hocam sayesinde yapıyorum bunları yoksa bu kadar büyük bir proje hazırlayamazdım çok teşekkür ederim..Eğer yapabilirseniz instagram fenomenlerine başvurabilirsiniz.
Mesela onlarda insanların gönüllü bağışa (para yasal değil sanırım) katılmaları için aracılık ederler. Bir adres belirlersiniz insanlar o adrese gereçler kıyafet vs yollayabilirler. Bu daha mantıklı gibi geliyor,kampanyayı da siz yönetirsiniz. Çocuk sevindirmek mükemmel bir duygu,sizi tebrik ediyorum.
Yarın hocama bu konuyu iletcem, inşaallah sizlerede gönderebiliriz yarın size kesin dönüş yaparımBiz eşimle köy okulunda öğretmeniz çocuklarımızın maddi durumları da iyi değil bazı yerlere başvurduk ama geri dönüş olmadı çocuklar için kitap kırtasiye malzemesi lazım. Okulumuz Batı’da bir okul o yüzden de ama İnan’ın Doğuda şartlar daha zor
İnşallah binlerce çocuğa ulaşıp mutlu edebilirsiniz. İyi projeler,iyi başarılar dilerim. :)Suan maddi acıdan karşılayabilir iz bu konuda yeterli cevrem var ama söylediğinizde cok mantıklı ,ben ebe adayıyım inanın çocukları çok seviyorum üniversiteden bir hocam sayesinde yapıyorum bunları yoksa bu kadar büyük bir proje hazırlayamazdım çok teşekkür ederim..
Tamam inşallah hayırlısı olsun okul küçük bi köy okulu zaten 50 öğrencisi falan varYarın hocama bu konuyu iletcem, inşaallah sizlerede gönderebiliriz yarın size kesin dönüş yaparım
Bu da çok iyi bi fikir isterseniz özelden okulu yazın ben göndercem kesin kafaya koydum:)Tamam inşallah hayırlısı olsun okul küçük bi köy okulu zaten 50 öğrencisi falan var
Çok çok teşekkür ederim..)İnşallah binlerce çocuğa ulaşıp mutlu edebilirsiniz. İyi projeler,iyi başarılar dilerim. :)
Yarın konuşacağız inşaallah hocayla çocuk esirgeme kurumlarına gidecegiz inşaallah onu ayarlamaya calısıyoruzİstanbulda nereleri ziyaret edeceksiniz? Katılmak isterim
onların herşeyleri var giyim kırtasiye yemek.tek eksıkleri ilgi sevgi rehberlik edecek aklı başında eğitimli büyükler dostlar.O tür kurumlarda çalışan çok yakınım var ayrıca staj yaptım çocuklara gelen şeyler çok fazla olduğu bazen çöpe gittiğini bile gördüm bence bu tür kurumlara bağış yapmayın köy okullarına,ihtiyacı olan aileleri belirleyip onlara gönderebilirsiniz.
Kesinlikle tamamen katılıyorum herşeyleri var aile haricinde bizim görmediğimiz markalı giysiler oyuncaklar vs vsonların herşeyleri var giyim kırtasiye yemek.tek eksıkleri ilgi sevgi rehberlik edecek aklı başında eğitimli büyükler dostlar.
7 ay oncesıne kadar ben ayda 2 kere gıderdim.çocuklarım var orda kendi çocuklarım gibi oldular.akıl verıyorum yol gosterıyorum derslerde yardımcı oluyorum.Memurluk hakları var.Ama çoğu bunu ıdrak edemeden ziyan olup gıdıyorlar yanlış yollarda yanlış insanların elinde yazıkKesinlikle tamamen katılıyorum herşeyleri var aile haricinde bizim görmediğimiz markalı giysiler oyuncaklar vs vs
Ayrıca çocuklara giden yemekler bile çöpe gider onlar yedirilmez çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?