- 5 Nisan 2011
- 1.187
- 629
- 323
- Konu Sahibi fakeangell
çağırırsan geliriz elbet niye kimsesiz gibi olasın hem kapı gibi anan var tek başına sülale eder kadın =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatta herkesin ailesi çok geniş olmuyor veya ne yazık ki senin yaşadıklarını yaşamak zorunda kalıyor.
bu durumu kendin mi seçtin?Hayır.
o zaman üzülmeye değecek bir şey değil,sen her olayın aslını zaten biliyorsun.
belki içini rahatlatır,annemin kuzeninin eşi,yani bizim yengemiz,babası daha bebekken terk etmiş,annesinin ailesi de geniş değil.
annesini ikinci evliliğini yaptığı kişi büyütüş,hala onu babası bilir,bu amcamız da vefat etmiş.
kardeşi yok,hayatta bir tek annesi var.
biz de doğuluyuz,malum aileler geniş,annemin ailesi de öyle,düğünde ve nişanda bizler hep çoğunluktuk ama hiçbir zaman bunubir kusur görmedik.
herkesin ailesinin bir olamayacağını anlımıştık.
hatta evlendikten sonra da annesini üst katına taşındı,annemin kuzeni,yani eşi de kayınvalidesini çok sever.
geçinip gidiyorlar işte.
yeter ki evlenceğin insan seni bilsin,diğerleri de olur inşallah....
ahh canım yarama basmışsın.
ailem benimde çok geniş değildir.kardeş olarakda bir erkek kardeşim var . oda bizi unuttu eşinin ailesiyle sıkıfıkıdır.
eşimin ailesine gelince hiçkimseleri yoktur.çünkü eşimin ailesin de pek iş yoktur. allah eşime uzun ömürler versin ne diyim.
hadi kendime alıştım ama bi beebğim var artık zaten bi ona üzülüyorum.ne bi kuzeni ne halası amcası .babaannesinin daha mendilini görmemiştir. öle adetleri yoktur çünkü.
bu konuda çok dertlerim detaylara girsem kafam ağrır yine.
bak ne güzel eşinin ailesi çevresi varmış .kimsenin seni yergılayacağını sanmıyorum bu yüzden.
kendimi okadar yalnız hiissediyorum kiçoğu zaman işyerinde arkadaşlar falan konuşuyorlar gıpta ediyorum. malum ramazan ayı. iftara eşimin halasına davetliyiz yok dayıma davetliyiz yok bilmem nereye .elimdedeğil üzülüyorum
bunları önceden önemsemazdim ama evlenince ne kadar önemliymiş anladım. belkide benim sınavım bu
Canim bu durumu hic kafana takma ve cooooook mutlu olmaya bak. Dilerim esinle cok mutlu olursun, esinin ailesiyle cok iyi anlasirsin, cok seversin. Böylelikle yeni akrabalara kavusmus olursun, anneciginide alirsiniz araniza, hoooop al sana yeni akraba cevresi :))
Haaaa ama kambersiz dügün olmaz diyorsan, bizde geliriz canim KK Kadinlari olarak
Espiri bir yana, yaninda annen olsun yeter canim. Son olarak sana ömür boyu mutluluklar diliyorum ve bir sarki armagan ediyorum
Annedir yüregi fazla dayanamaz,
herkes biksa benden annem bana doymaz,
öper besler beni unutur kalbinde,
Annem burda olsun bana birsey olmaz.
Hergün bakar bana kusurumu görmez,
günler gece olsa o isigi sönmez,
ellerim büyüdü avuclarinda,
bir tek annem olsun bana birsey olmaz!![]()
kıyamam sana yaaa
üzülme en büyük derdin bu olsun
arkanda dağ gibi annen var senin bu zamana kadar yıkılmamış seni büyütmüş bundan sonra da arkanda kaya gibi sağlam durur
düğününüzü küçük bir salonda yapın
etrafta komşu falan kim varsa davet edersin arkadaşların gelir
babana da kötü bişi olcak die düşünme o da görür inşallah
hem erkek arkadaşıının ailesi kalabalık orası dolunca kim kimin nesi kimse anlamaz
evlenir gidersiniz
sonra sen 3-5 çocuk doğurursun
al sana kalabalık aile:)
baban icin acil sifalar diliyorum.Benim de dügünüm bir cay bahcesi gibi bir yerde oldu.fazla kalabalik degildi ama cok sirin oldu canim.Güzeldi yani.O yüzden bunu hic dert etme.Önemki olan icerktir canim.icindeki insanlarin sevecenligidir.