- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.101
- 248
Çok teşekkür ederim yorumlarınız ıcın ailemde degıl ama uvey taraftan bir akrabadan taciz gordum bir defa bunu lise zamanımda anneme anlattığımda hıc bırsey yapmadı umarım bu dunyada adalet vardır cunku adalet ıslemedıgı surece benim ıcımdekı acı sönmeyecekUzak durmak derken amacım içinizi dökmeyin, samimi olursunuz ama kendinizi iyice onlara bağlamaz, ailevi durumları anlatmazsınız. Merak etmeyin her şey yoluna girer. Ailede taciz vs olmadığı sürece bir nebze de olsa iletişime girebilirsiniz, beklenti olmadan. Sizi kucaklıyorum. Biz burada kocaman bir aileyiz. Ben dünyada hep yalnız olduğumu düşünüyorum, eskiden böyle değildim ama kimle tanışsam, asla ailenin eksikliğini yerine koymak bir yana nasıl kullanabilirime dönüyor. Hemen samimi olmadığım, bir pay bıraktığım insanlarla gayet iyi anlaşıyorum. Kendinizi öksüz gibi hissetmeyin, hiç bir eksiğiniz yok. Eksiğim var diye düşünmeyin. Allah size ve ailenize uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür versin.
Rol yapmaktan yoruldum... aynı durum . Sarılalım mı?Merhaba hanımlar içimi sizlere dökmek istedim benım aynı durumda olan ya da akıl vermek isteyen olursa seve seve dinlerim. Benim annem babam ben 2 yasınsayken ayrılmış ben annemle Ikı ablam babamla buyudü. Babamı hayatım bıyunca 4 defa gordum ayrılma sebebi olan bayanla evli Ordan Ikı cocugu var. Babamla en uzun vakit gecırmem bir ay oldu onda da surekli elestırı yanında staj yapmaya gıtmıstım zateb esıde benı pek istemediğini tavırlarıyla bellı etti bir daha da gorusmedım onlarla. Annem ben 7 yasınsayken evlendı bende yanındaydım uvey baba beni sevmediğini istemediğini her zaman belli etti hıc aynı sofrada yemek yiyemedim. Annem onun doldurusuyla benı cok dövdü annem de zaten normal bir kadın degıl. Uvey babamdan bir oglu var hem annem hem babam erkek cocuk hastası. Biz uc kızı asla sevmediler neyse annemle 3 yıldır gorusmuyoruz zateb benı evde istemediğini o evin uvey erkek kardesımın Oldugunu her fırsatta dile getirdi bende unıversıte ıcın evden ayrıldım 25 yasında ondan once gidemedim hep calıstım lise yıllarından beri sırf bana harclık yollamamak ıcın gıttıgımı gunde beri bir defa aramadı. 3 yıldır hıc konusmadık. Cok zor sartlarda hıc bir destek olmadan okudum kimsesiz evlendım sımdı 1.5 yasında kızım var dogum da kımse yoktu sonrasında kimse yoktu cok ıcım acıyor cevremde torunlarına bakan anneanne lerı birbirine düşkün kardes lerı goruyorum ıcın parcalanıyor. Esimle sorunlarım oluyor gıdıcek bir kapım yok kimsesizlik ne kadar kotu Bıseymıs var mı aranızda benım gıbı belki dertlesırız Burdan biraz.
Sarılalım kardesımRol yapmaktan yoruldum... aynı durum . Sarılalım mı?
Ben ikinize de sarılmak istiyorum.Sarılalım kardesım❣
merhaba ist misiniz bende oyleyim 2 cocugum var birbirimize destek olabiliriZMerhaba hanımlar içimi sizlere dökmek istedim benım aynı durumda olan ya da akıl vermek isteyen olursa seve seve dinlerim. Benim annem babam ben 2 yasınsayken ayrılmış ben annemle Ikı ablam babamla buyudü. Babamı hayatım bıyunca 4 defa gordum ayrılma sebebi olan bayanla evli Ordan Ikı cocugu var. Babamla en uzun vakit gecırmem bir ay oldu onda da surekli elestırı yanında staj yapmaya gıtmıstım zateb esıde benı pek istemediğini tavırlarıyla bellı etti bir daha da gorusmedım onlarla. Annem ben 7 yasınsayken evlendı bende yanındaydım uvey baba beni sevmediğini istemediğini her zaman belli etti hıc aynı sofrada yemek yiyemedim. Annem onun doldurusuyla benı cok dövdü annem de zaten normal bir kadın degıl. Uvey babamdan bir oglu var hem annem hem babam erkek cocuk hastası. Biz uc kızı asla sevmediler neyse annemle 3 yıldır gorusmuyoruz zateb benı evde istemediğini o evin uvey erkek kardesımın Oldugunu her fırsatta dile getirdi bende unıversıte ıcın evden ayrıldım 25 yasında ondan once gidemedim hep calıstım lise yıllarından beri sırf bana harclık yollamamak ıcın gıttıgımı gunde beri bir defa aramadı. 3 yıldır hıc konusmadık. Cok zor sartlarda hıc bir destek olmadan okudum kimsesiz evlendım sımdı 1.5 yasında kızım var dogum da kımse yoktu sonrasında kimse yoktu cok ıcım acıyor cevremde torunlarına bakan anneanne lerı birbirine düşkün kardes lerı goruyorum ıcın parcalanıyor. Esimle sorunlarım oluyor gıdıcek bir kapım yok kimsesizlik ne kadar kotu Bıseymıs var mı aranızda benım gıbı belki dertlesırız Burdan biraz.
Merhaba Malesef İstanbulda degılım manısadayım ama dertlesırız yine ıstersenmerhaba ist misiniz bende oyleyim 2 cocugum var birbirimize destek olabiliriZ
2 sene once oradaydım üniversiteyi orda okudum nasıp sızın skntınız nsltabi herzaman keske burda olsaydiniz ya sizi o kadar iyi anliyorumki
COk tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın ve yorumlarınız ıcın ama Malesef kızım ıcın susmak zorunda kalıyorum bosanmam demek onu da belirsizliğe atmam demek kimsem yok suan ısın yok gelırım yok Allah hıc kimseyi bu duruma dusurmesınÇok üzüldüm. Yorumlarinizi bazılarını okudum ve inşallah kızım benim gibi olmaz demişsiniz. Bence kızınız tam sizin gibi olsun yaşadıklari yüzüne değil güçlü olduğunuz için diyorum bunu. Siz bunca şeye rağmen pes etmeyen kötü yollara düşmeyen mükemmel bir kadinsiniz. Sırf çocuğunuz için bazı şeylere susmayin. İnşallah sizin gibi güçlü ve müthiş bir kadın olur o da büyüyünce
yaşadıklarından dolayı eşinin iyi olmasını isterdim.. Kimsesizim diyede düşünme Allaha güven sığın hepsinden ve herşeyden daha iyi..Merhaba hanımlar içimi sizlere dökmek istedim benım aynı durumda olan ya da akıl vermek isteyen olursa seve seve dinlerim. Benim annem babam ben 2 yasınsayken ayrılmış ben annemle Ikı ablam babamla buyudü. Babamı hayatım bıyunca 4 defa gordum ayrılma sebebi olan bayanla evli Ordan Ikı cocugu var. Babamla en uzun vakit gecırmem bir ay oldu onda da surekli elestırı yanında staj yapmaya gıtmıstım zateb esıde benı pek istemediğini tavırlarıyla bellı etti bir daha da gorusmedım onlarla. Annem ben 7 yasınsayken evlendı bende yanındaydım uvey baba beni sevmediğini istemediğini her zaman belli etti hıc aynı sofrada yemek yiyemedim. Annem onun doldurusuyla benı cok dövdü annem de zaten normal bir kadın degıl. Uvey babamdan bir oglu var hem annem hem babam erkek cocuk hastası. Biz uc kızı asla sevmediler neyse annemle 3 yıldır gorusmuyoruz zateb benı evde istemediğini o evin uvey erkek kardesımın Oldugunu her fırsatta dile getirdi bende unıversıte ıcın evden ayrıldım 25 yasında ondan once gidemedim hep calıstım lise yıllarından beri sırf bana harclık yollamamak ıcın gıttıgımı gunde beri bir defa aramadı. 3 yıldır hıc konusmadık. Cok zor sartlarda hıc bir destek olmadan okudum kimsesiz evlendım sımdı 1.5 yasında kızım var dogum da kımse yoktu sonrasında kimse yoktu cok ıcım acıyor cevremde torunlarına bakan anneanne lerı birbirine düşkün kardes lerı goruyorum ıcın parcalanıyor. Esimle sorunlarım oluyor gıdıcek bir kapım yok kimsesizlik ne kadar kotu Bıseymıs var mı aranızda benım gıbı belki dertlesırız Burdan biraz.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim dogru dediniz Allah a sıgınıyorum hep gun gelır devran doner diyorum kızımla vakit gecırıyorum hep Allah buyukyaşadıklarından dolayı eşinin iyi olmasını isterdim.. Kimsesizim diyede düşünme Allaha güven sığın hepsinden ve herşeyden daha iyi..
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim evet uc kardes barı birbirimize tutunsaydık belkı bu kadar acımazdı ıcımız ama nedense olmuyor ayrı buyuduk diye mı anne babamızın bizi birbirimize dusurme cabasımı bilmem haklısın artık kızım onemlı Allah onun bana acısını vermesın yeter gerisi zaten bulur elbet yaptıklarını Allah razı olsunAybuke hanım, hayatta çok farklı sınavlar var Rabbim sağlıkla sınamasın. Keşke üç kardeş birbirinize tutanabilseniz herşeye rağmen. Anne babalarımızı bizler seçemiyoruz malesef ama siz kızınıza çok iyi bir anne olmuşsunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun, kızınıza hayırlı bir ömür versin ve eşinizin kalbini merhametle doldursun inşallah.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim zaten en guzel düşüm bu dıyorum ilerde kızım okur yanında kalırım ayrılmam hıc ıyı ki kızım var o da olmasa napardımCanım asla kimsesiz değilsin. Evladın var sen bir annesin. Asla ümitsizliğe düşme. Bunlar bir imtihandı. Gücünü ALLAH verir. Emin ol çocuğun biraz büyüsün sana en büyük arkadaş dost olur. Kimseye ihtiyaç duymazsın.
Allah bınkere razı olsunRabbim Yâr Ve yardımcınız olsun inşallah ..
Sadece Bunu yazmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?