Kıyamam size... Allah sağlıkla kavuştursun.Ben edemiyorum şuan kucağımda bebeğim bir yandan emzirip bir yandan ağlıyorum sadece dua ediyorum aileden uzak olmak zor şuan annemi görmek için neler vermezdim ki
Zaten dogumdan mezara yalnizsin bu hayatta bu kadar kafana takma.Benim ailem vefat etti yasim 31 bir kardesim var taa turkiye nin diger ucunda.Kendine yetmeyi bil ayrica yaninda ayni sehirde bile olsalae herkesin bir hayati var.Yaninda oluruz yalniz olmazsin falan bi yere kadarİyi akşamlar
Rüyamda yalnızlık çekip ağlıyorum bazen..
Ben ailemden başka bi şehirdeyim. Gurbetteyim. 1 çocuk annesiyim. Ailem kardeşlerim ve babam hepsi evli. Annem rahmetli oldu. Ablalarımda, erkek kardeşimde evli.
Ailem bana taşının diyorlar.Ben yaşadığım şehri seviyorum. Ama size bir örnek vereyim. Eşim yoğun bakımdayken oğlumla yapayalnızdım. Allah razı olsun bir arkadaşım yardım etti ben de eşime gidebildim. Aileme gelsinler diye yalvardım ama onlarında şartları malum. Şartlarını zorlayıp geldiler 1-2 günlüğüne. Gittiler. Yakın olsan hep gelirdik yalnız kalmazdın dediler. İlerde eşine bir şey olursa çocuğunla yalnız kalacaksın diyorlar. Bütün düzenimiz burada.
Benim gibi ailesinden uzakta farklı şehirde yaşayan var mı?
Siz kimsesizlik hissiyle nasıl baş ediyorsunuz?
Ben İstanbul ailem İzmir de. Amin inşallah hepimizi..Ben de çok duydum bu sözleri.
Uzaksın gelemiyoruz,
Uzaksın bakamiyoruz.
Uzaksın yapamıyoruz.
Belki siz çok da uzaktasiniz bilemem.
O da zor tabi.
Ama şehir dışındaysan gurbettesin.
Kendime yetebilmeyi öğrendim.
Tabi hastalık vs daha zor.
Rabbim darda koymasın.
Yani bu şekilde dua ediyorum başka da elimden birşey gelmez.
Hemen hemen ben de ailemle aynı mesafedeyim.Ben İstanbul ailem İzmir de. Amin inşallah hepimizi..
Çok haklısınız. Annenize de acil şifalar dilerim. Allah hepimizin yardımcısı olsunAnnem ameliyat oldu 2 hafta önce..O ameliyathane kapısında tek başıma beklerken ben de yalnız olduğumu hissetmiştim..Ki biraz da öyleyim galiba..Teyze,dayı sözde var..Baba ve kardeş desen yok.Ama en önemlisinin sağlık olduğunu düşünüyorum. Annemle sağlığımız iyi olduktan snra gerisinin ne önemi var ki dedim kendi kendime..
Normal hayatımda da iş ortamında olup bi şekilde sosyalleştiğimden kendimi yalnız hissetmiyorum.
Yalnızlık hissini aşmak istemek biraz da garanti duygusu yaşamak istemekten. Ama bence bunu aile de sağlayamaz tek başına.Yanınızda olsalar da ilgilenceklerinin garantisi yok..Kendi ayaklarınızın üzerinde durun.Bunu başardığınız taktirde refakatçi gerekse misal parayla da tutar iyileşirsiniz.Bizim hastanede vardı öyle refakatçi tutan teyzeler.Onları görünce bi kadın olarak ekonomik bağımsızlık kazanmanın ,çalışmanın ne kadar önem li olduğunu anladım.Hem iş ortamında olunca insan ister istemez sosyalleştiğinden kafası da dağılıo.Ayrıca evladınız var..O olduğu müddetçe asla yalnız değilsiniz.Eşinize acil şifalar..
Kimsesiz değilsiniz sadece güçsüzsünüz ama ağlanacak bişey yok bende aksine kimse gelmesin diye çabalıyorum eğer ki şuan insanlardan uzaksan şuna emin ol ki Allah bilerek uzak tutuyor çünkü sebepsiz bişey yok bu dünyada. Bunalabilirsin ama yaşamı sev nefes almak çk güzel. Sen daha güçlüsün tek başına. Bazen insanlarla çok yakın olunca dersin ki keşke bukadar zaman geçirmeseydimİyi akşamlar
Rüyamda yalnızlık çekip ağlıyorum bazen..
Ben ailemden başka bi şehirdeyim. 1 çocuk annesiyim. Ailem kardeşlerim ve babam hepsi evli. Annem rahmetli oldu. Ablalarımda, erkek kardeşimde evli.
Ailem bana taşının diyorlar.Ben yaşadığım şehri seviyorum. Ama size bir örnek vereyim. Eşim yoğun bakımdayken oğlumla yapayalnızdım. Allah razı olsun bir arkadaşım yardım etti ben de eşime gidebildim. Aileme gelsinler diye yalvardım ama onlarında şartları malum. Şartlarını zorlayıp geldiler 1-2 günlüğüne. Gittiler. Yakın olsan hep gelirdik yalnız kalmazdın dediler. İlerde eşine bir şey olursa çocuğunla yalnız kalacaksın diyorlar. Bütün düzenimiz burada.
Benim gibi ailesinden uzakta farklı şehirde yaşayan var mı?
Siz kimsesizlik hissiyle nasıl baş ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?