- Emoji Skoru
- 5.982
- Puanlar
- 358
Öncelikle size çözüm aradigimi belirteyim ancak yazdiginiz yorumlar gercekten beni sasirtiyor. Evlatlariniz elden gidiyor psikolojik olarak, siz hala diyorsunuz ki onlarin da annemler gibi yok olmalarini istemiyorum. Derdiniz cocuklariniz mi kayinvalidenize şirin gorunmek mi? Birde cocuklariniz icin kendi yaptiklarinizi anlatip iyi bir anne oldugunuzu inanin soylemenize gerek yok, eminim ki cok cok iyi bir annesiniz. Zaten iyi bir anne olmasaniz burda cozum aramazdiniz. Amacim asla sizi uzmek kirmak degil .Ben işe ara verdiğim için evet çok bunalıyorum ancak evi gerekirse öyle bırakır onlarla parka giderim gezdiririm bir arkadaşla buluşacaksam yanımda götürürüm ne kadar bunalırsam bunalayım şuan şartlar neyi gerektiriyor ise onu yapıyorum bunu kabullendim asla ve asla bir kere bile ya kızıma bakar mısın demedim demeyeceğim de ancak biz şuan aynı şehirdeyiz ben kendini hiç aramasam bile eşimin babası annesi de değil beni sürekli arıyor sürekli geliyorlar sürekli ama sürekli görüşüyoruz görüşüpte birbirimize bir zararımız yok belki yemek yiyoruz kahve içiyoruz onların varken annem gibi yok olmalarını istemediğim için ne yapacağımı bilemiyorum
Size onlari silin atın demiyoruz, alin karsiniza iyilikle gerekirse yalan soyleyin psikologla gorustuk biraz anneanne babaanne kim bakiyorsa cocuklarin akli karışmış kesinlikle baska yerde kalmayacak dedi doktor deyin. Bir sure mesafe koymamiz gerektigini soyledi deyin. Bunu cocuklar icin yapacagiz, bir sure sadece telefonda goruselim cocuklar icin doktor dedi bizim aile oldugumuzu onlarin anlamasi lazimmis diyeceksiniz. Bu anlattiklariniza rağmen aliniyorlarsa zaten hayatinizda olmasinlar, anne biz degil cocuk psikologu dedi diyeceksiniz. Alinip ederlerse onlarin problemi, sizin suan tek derdiniz çocuklarınızı psikolojik olarak dogru yetistirmek olmali. İki tane cocuga tek basiniza yetmeniz tabiki zor, ama babaanne bakip boyle cocugumun psikolojisi bozulacagina veririm krese mis gibi dönerim işe.