bazen kendimide suçluyoru aslında.yani ailesinin yaptıgı seyle yuzunbden eşime cok kızdım..eşim boşver onlar ne derse desin biz mutlu olalım.bu konuları kapatalım dedi ama ben bunu beceremedim.acaba ben mi bu hale getirdim..
binbir cesit korunma yöntemleri var be güzelim....cocuk istemeyen bir adam esinle yatmayarakmi bu durumdan kurtuluyor...
canım ddigim gibi ailesi yüzünden problem yaşadık..eşimde sürekli onların yaptıklarını konuşuyoruz.öyle olunca benım bişey yapacak hevesim kalmıyo diyo..ilişkiden önce yasnacak hersey yasanıyo.sonra saat gec oldu banyo yapıpuyuyamyoz diye..arkamızı dönüp yatıyoz
heradam o kadar bilincli olmayabilir
erkekler aileleri tarafindan cok doldurusa gelebilirler, annem diyorsa bi bildigi vardir mantigindalar cogu
sakin yaklasma hamile kalir korunsan da kalabilir falan diye korkutmus olabilir birileri
Şaka yapıyosunuz galiba.:uhm:
Yok eğer böyle erkekler varsa (hani böylelerine erkek demek caiz değil ama) hemen boşayın gitsin derim.
Hangi devirde yaşıyoruz yahu, çoluk çocuk bile doğum kontrol yöntemlerini bilirken evli bir erkeğin bu düşüncede olması inanılmaz.
Sonra inansa bile yahu bir adam 7-8 ay nasıl yapmadan durur anlamıyorum, yanında eşi olacak ve adam duracak. Cıııkkkk inanmıyorum ben bu mazerete.
Eşine artık hiiç çekici gelmiyor olabilirsin bu da bir ihtimal ama 7-8 ay süre için geçersiz..Ne kadar da çekici gelmesen de, sağlıklı bir erkek 7-8 ay dayanamaz yine yapar yapacağını..
Geriye tek bir şey kalıyor..
Eşinin, senin de bilmediğin bir erkeklik sorunu var canım..Anladın?
Tam bir ilişki için yeterli zemini sağlayamıyor adam...
Elinde değil, çeşitli bedenen ve beyinsel faktörlerin etkisi ile hazırlanamıyor olaya.. Böyle olunca da ''boşver uyuyalım ''diyor...Bilmem anlatabildim mi?
Sen bir daha ki yakınlaşmada iyi bir gözlem yap bakalım..Anladın sen onu..
fiziksel bir problem oldugunu sanmıyorum ama psıkolojık olabilir..en dogru cozum psıkologa gitmek olacak galiba
bence sizin ayri kalmaniz lazim bakalimm ona n diyor esinn soyle 1 2 hafta bir ayri kalin ozaman hersey anlasilirr ama bu arada sen hep onu gozetliceksin onun haberi olamadanfiziksel bir problem oldugunu sanmıyorum ama psıkolojık olabilir..en dogru cozum psıkologa gitmek olacak galiba
Fiziksel bir problemi sen bakmakla anlayamazsın canım zaten..Ayrıca fiziksel bir problem derken yara,kırık ,çıkık yada başka birşey kastedilmiyor..Canım anla işte.....
7-8 ay iliskiye girmek istemeyen bir erkekde mutlaka ters giden birseyler var arkadasim.
Ailesi olan tartismalari bahane olarka gösterdigni düsünüyorum...ne alaka yani anlamadim.
Bence esini iylikle güzellikle konusarak mutlaka bir doktora gitmek icin ikna et....ya saglik acisindan yada piskolojik acidan bir problemi var bence.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?