- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
hahahaTekrar mi ariyo? Parasi bitmistir acma acma...
varsa borcunu odesin haysiyetsizEvet.Bana benim param var artik falan diyo
Yok degil baska bi marka soledişuan aldığın telefon elindeyse hemen polise git telefonuımu çaldı diye dilekçe ver
telefon senin üstüne olduğu için tutaşacaktır
Aynen borcu ode barisalim dicemBorcunu öde barışalım de ya da git onun borcu kadar onun adına kredi çek al parayı, bas tekmeyi.
EveEvet hatta ikinci telefonu alirken ipohen alcam diye tutturmustu.bi de bana ben odicem sanane diyodu.Hatirladikca nefretim artiyo sadeceMadem durumu yok neden o kadar pahalı telefonlar alıyor ki 400 -500 tllik telefon neyine yetmiyor sizi kullAndigini burdan da anlardınız aaslinda gerçekten ihtiyacı ve gururu olan adam gidip de enpahalisini aldırmaz alırsa bile ucuz bişey alıp borcunu öder yazık olmuş 5500 tl az para da degil
Annesine anlatirim belkiAdam müsveddesi resmen dolandırıcı. Muhattap bile olmamalısın. Keşke paranı geri almanın yolu olsa.
Yokyok kredi karti degilHadi birinciyi aldiniz niye ikinciyi alirsiniz ki? Azcik gozunuz acik olsun. Polise de gitseniz ispat etmeniz lazim. Neyi nasil ispat edeceksiniz. Siz o telefonlarin uzerine 1 bardak soguk su icin. Borcunuzu da pasa pasa odeyin.
Ayrica icraya dusmeniz kotu olmus. Eger bu icralik durum kredi kartiysa birc bittikten sonraki 5 yil hep karsiniza cikar. Acil bi durumda kredi cekemezsiniz hicbir bankadan
Barismiycamda bana param var artik senden istemiyorim diyohadi ilk telefon saflıktı ama aynı hataya ikinci kez düşmek aptallıktır(özür dilerim ama öyle)
tekrar barışınca yine aynı şeyler olacak bir daha hata yapmayın...
Nasil acicam ben bu davayi ne diyerek acicamsiz de ona icra takibi açın
ilamsız icra, ödediğiniz miktarı talep edin
herhangi bir belge eklemenize gerek yok
7 gün içinde itiraz etmezse takip kesinleşir ve tahsil aşamasına devam edebilirsiniz (maaşa haciz koydurma, bankada para varsa ona haciz vs.)
itiraz ederse de yapçak bir şey yok.. en azından bir denemiş olursunuz
maalesef elinizde yazılı bir belge olmadığı için itiraz etmesi halinde itirazın iptali davası açsanız da bir şey değişmeyecektir.
O zaman hesabima 5500 tl yatir ki barışayim senle de...sonrada şutla....Evet.Bana benim param var artik falan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?