Kimseye anlatamıyorum.Çok safım biliyorum?

EveEvet hatta ikinci telefonu alirken ipohen alcam diye tutturmustu.bi de bana ben odicem sanane diyodu.Hatirladikca nefretim artiyo sadece

Yokyok kredi karti degil

N
Nasil acicam ben bu davayi ne diyerek acicam

iyi niyetinden dolayi bu gecmis basinizdan malesef elinizde bir tur deliler varsa tabiki hakkinizi savunun anlatin durumunuzu sikayette bulunurak adliye makamina madur olmayin bosu bosuna bir yol gosterirler elbette gittiginizde yapin bunu yazik yani.

sen yine de polise git çalındı ihbarını yap
cafe de şu zaman çalındı diye bir tarih at
polis
adam çaldırmasdıysa eğer ortaya çıkar çünkü çalıntı telefonun hemen özel numarasını değiştiriyorlar ama çalıntı değilse değiştirmiyorlar
adama söyleme sakın
adam kime sattıysa, verdiyse muhakak tanıdığıdır tutaşacaktır.
2 telefonundan da çalındı diye şikayet et

İcraya ver.İlamsız takip açarsan belge sunmana gerek yok.Şayet 7 gün içinde borcum yok diye itiraz etmezse takip kesinleşir,tahsil aşamasına gelir.Çalışıyorsa maaş haczi ve evine haciz imkanın doğar bu durumda alabilirsin gibi.Bankada parası yoktur bu dolandırıcının olsaydı icra dosyasından oraya da yazı gönderilerek paranın icra dosyasına yatırılması istenebilirdi.
İtiraz ederse yapacak bir şey pek yok.
Polislik bir durum yok.Şikayet etsen de birşey çıkmaz.Gizlice ses ve görüntü alırsan da bu da suç.

ikiz kuzenlerim yeni dershaneye başlamış sanıyorum 10 yaşında falanlar. dershane çıkışı aldım bunları bize gidiyoruz. birbirleriyle konuşuyorlar. iyi yaptık imzalamadık falan diye. dedim ki Allah Allah bu yaşta çocuklar ne imzasından bahsediyor diye. neyse dedim ki ne imzası çocuklar , neyden bahsediyorsunuz?? dediler ki dershane de yoklama olarak imza attırıyorlar. ama biz atmadık öyle her yere imza mı atılır

yani inanamamıştım, maşallah öğrenmişler o yaşta. siz nasıl olursa dolandırıcı bir adama 2. telefon için imza atıp alırsınız. hayır eşim bir telefonunu çaldırsa biriktir harçlığından al derim. bütçemize dokundurtmam, kendim de öyle yaparım.

lütfen akıllı olun. insanlara kendinizi sömürtmeyin. yazık günah yani.

Önce borcunu öde sonra seninle barışacağım de ödesin ama barışma ..Sana yaptığının aynısını sen ona yap .Bu da sana ders olsun bir daha senden para isteyen,borç isteyen bir sevgiliye de güvenme.

Bir erkek bir Kadından maddiyet beklentisi varsa aslında seni sevmiyorum demektir zaten çok sevse sanada paranada kıyamaz diyede düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…