Kimseye anlatamıyorum.Çok safım biliyorum?

N

Nasil acicam ben bu davayi ne diyerek acicam
bir avukatla görüşmeniz daha iyi olur, icra dairesine gidip icra takibi açılacak
kendiniz de açabilirsiniz şahıs olarak, icra dairesine gidip icra takibi açmak istiyorum derseniz yardımcı olurlar sanırım
biz avukat olarak icra takip programları kullanıyoruz büroda bu programda hazırlayıp, icra dairesine gidip açıyoruz çünkü

bu konu fake mi ??
pek inanamadim ..
bu hayatta hala boyle saf insan kaldi mi??
ya cok safsin ya..
su erkek milletine noye para yediriyorsunuz ya..
sen ina tirip atacaksin o sana degil..
bak seni nasil da kullanmis ..
aferin sana..

En şok, ben iptal, ben vefat.

FATAL ERROR 404 not found

Vallahi senin kadar iyi niyetli birini bu devirde dedektörle arasan yok bulunmaz.

İyi niyetini nasıl da kullanmış mendebur herif bildiğin hırsız.

Sevgilim deme şuna, bu adam bildiğin dolandırıcı. Kim bilir kimleri dolandırmıştır daha. 5500 çok para. Valla çok para. Hadi ilk telefonu aldın diyelim tamam. Ödemedi. İkinciyi ne diye alıyorsun yahu bu saflıktan da öte bir şey yani bu kadar mı düşünemiyorsun sonunu..

Ara de senin yüzünden 5500 lira borca girdim borcunu öde ne biçim adamsın sen dolandırdın beni mahkemeye vericem seni de. Biraz sesini çıkar yoksa bu adam donuna kadar alır senin.

Sinirim bozuldu ya nasıl bile bile lades dersin bu kadar kendini kullandırtırsın

bu konu fake mi ??
pek inanamadim ..
bu hayatta hala boyle saf insan kaldi mi??
ya cok safsin ya..
su erkek milletine noye para yediriyorsunuz ya..
sen ina tirip atacaksin o sana degil..
bak seni nasil da kullanmis ..
aferin sana..
Yaaa cok guveniyodum ona pismanim vsla

Suan hic kpnusmuyoruz.kac kez soyledim atti basindan

Mantikli aslinda.İpea adresini bilmiyorum ama aldigim yerden ögrenirim.Gidip ne desem.İki telefonumda çalindi diycem.Zamani gecti ama.Degistirmemistir ama.Tahminimce telefoncuya falan satti diye tahmin ediyorum.

Çalinti ihbari versem peki işe yarar mi

ben ama ne diye icraya vericem bu adami? Ya ödemezse peki

M
Maasi duzenli olarak bankaya yatiyo bu adamin.ev kendilerinin ayrica

Önce borcunu öde sonra seninle barışacağım de ödesin ama barışma ..Sana yaptığının aynısını sen ona yap .Bu da sana ders olsun bir daha senden para isteyen,borç isteyen bir sevgiliye de güvenme.
Ödemez ki.Bi bahane sunar ve ödemez.Bulusmak istiyodu ses cikmiyo suan.

Cok pismanim cok guveniyodum.Beni kaybetmekten korkuyo saniyodum yanilmisim

Yok konusmuyorum bile.bana hep sana mahcup oldum ödiyemedim diyodu.Hakkim haram olsun.Aslinda gidip önce annesine anlatip sonrada icraya vermeyi dusunuyorum

Polislik birşey yokki. Herşey senin üstüne. Yalan söylüyor kendine aldı telefonları der. Kızmayın ama cidden saflık yapmışsınız. Allah çıkartır ondan merak etmeyin.
Sanmiyorum cikarticaginu kafasi rahat suan.Nefret ediyorum ondan igreniyorum.Allaha havale ettim onu

Gorusmeyi dusunmuyorum.Hatta onun yuzunden hattimi degistirmeyi dusunuyorum o derece

Çalinti ihbari versem peki işe yarar mi
ben bunu doğru bulmuyorum çünkü çalınma durumu yok, o da sana iftira suçu dolayısıyla suç duyurusunda bulunabilir

İftira
MADDE 267. -
(1)
Yetkili makamlara ihbar veya şikâyette bulunarak ya da basın ve yayın yoluyla, işlemediğini bildiği hâlde, hakkında soruşturma ve kovuşturma başlatılmasını ya da idarî bir yaptırım uygulanmasını sağlamak için bir kimseye hukuka aykırı bir fiil isnat eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Mantikli aslinda.İpea adresini bilmiyorum ama aldigim yerden ögrenirim.Gidip ne desem.İki telefonumda çalindi diycem.Zamani gecti ama.Degistirmemistir ama.Tahminimce telefoncuya falan satti diye tahmin ediyorum.

taş atıp kolun yorulmayacak sen nasıl zorda kaldıysan bırak o da tutuşsun ama ona sakın söyleme ona duyuracak kimseye de söyleme çünkü
ip numarası artık kolay değiştiriliyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…