- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
bir avukatla görüşmeniz daha iyi olur, icra dairesine gidip icra takibi açılacakN
Nasil acicam ben bu davayi ne diyerek acicam
bu konu fake mi ??Geçen yil bir iliskim vardi.Ona çok guveniyodum.Hersey cok guzeldi.Beni kaybetmekten korkuyo gibiydi.Telefonu bozuktu telefon almak istiyodu.Benden kefil olmamo istedi,hayir dedim.Sonra trip falan atti.Guvenmedigimi soyledi.Unlu bi firma kredi karti olam herkese faizle telefon veriyo.Bana bunu soyledi.Bende okuyodum.Ogrenim kredim vardi hemde kredi kartim vardi.Senin adina alalim öderim dedi.Baya dil döktu trip atti.Kabul ettim.Ödemezse ayrilirim diyodum.İlk taksit nakitti onu ödedi.Sonra bidaha da ödemedi.Bankaya kredi borcu vardi onu bahane etti.İdare et ödicem dedi.Sonra bi gun arkadasiyla disarda yatmisti.Ertesi gun dediki uyandigimda telefon yoktu.Bidaha alalim senin uzerine dedi.Salak gibi kabul ettim.Gene ilk nakit taksidi verdi.Ama hic bir taksidi ödemedi.Yalniz ikinci telefonu almayi reddetmistim ve bulustuk.Bana kimseyle artik gorusmiycegini ve telefon kullanmiycagini soylemisti.Dikkatimi su cekti.Cebinde baya para vardi ve bana trip atip bi taksit odedi.Bende odiycek galiba deyip ikici telefonu aldim.Toplam 5500liram gitti.İcralik oldum.Şuan barismak istiyo yuzsuz gibi bazen ariyo.Telefonu hatirlatinca sesi çikmiyo.Cok safim cok.kendimden utaniyorum
Yaaa cok guveniyodum ona pismanim vslabu konu fake mi ??
pek inanamadim ..
bu hayatta hala boyle saf insan kaldi mi??
ya cok safsin ya..
su erkek milletine noye para yediriyorsunuz ya..
sen ina tirip atacaksin o sana degil..
bak seni nasil da kullanmis ..
aferin sana..
Suan hic kpnusmuyoruz.kac kez soyledim atti basindanSevgilim deme şuna, bu adam bildiğin dolandırıcı. Kim bilir kimleri dolandırmıştır daha. 5500 çok para. Valla çok para. Hadi ilk telefonu aldın diyelim tamam. Ödemedi. İkinciyi ne diye alıyorsun yahu bu saflıktan da öte bir şey yani bu kadar mı düşünemiyorsun sonunu..
Ara de senin yüzünden 5500 lira borca girdim borcunu öde ne biçim adamsın sen dolandırdın beni mahkemeye vericem seni de. Biraz sesini çıkar yoksa bu adam donuna kadar alır senin.
Sinirim bozuldu ya nasıl bile bile lades dersin bu kadar kendini kullandırtırsın
Mantikli aslinda.İpea adresini bilmiyorum ama aldigim yerden ögrenirim.Gidip ne desem.İki telefonumda çalindi diycem.Zamani gecti ama.Degistirmemistir ama.Tahminimce telefoncuya falan satti diye tahmin ediyorum.sen yine de polise git çalındı ihbarını yap
cafe de şu zaman çalındı diye bir tarih at
polis
adam çaldırmasdıysa eğer ortaya çıkar çünkü çalıntı telefonun hemen özel numarasını değiştiriyorlar ama çalıntı değilse değiştirmiyorlar
adama söyleme sakın
adam kime sattıysa, verdiyse muhakak tanıdığıdır tutaşacaktır.
2 telefonundan da çalındı diye şikayet et
Çalinti ihbari versem peki işe yarar mibir avukatla görüşmeniz daha iyi olur, icra dairesine gidip icra takibi açılacak
kendiniz de açabilirsiniz şahıs olarak, icra dairesine gidip icra takibi açmak istiyorum derseniz yardımcı olurlar sanırım
biz avukat olarak icra takip programları kullanıyoruz büroda bu programda hazırlayıp, icra dairesine gidip açıyoruz çünkü
ben ama ne diye icraya vericem bu adami? Ya ödemezse pekiİcraya ver.İlamsız takip açarsan belge sunmana gerek yok.Şayet 7 gün içinde borcum yok diye itiraz etmezse takip kesinleşir,tahsil aşamasına gelir.Çalışıyorsa maaş haczi ve evine haciz imkanın doğar bu durumda alabilirsin gibi.Bankada parası yoktur bu dolandırıcının olsaydı icra dosyasından oraya da yazı gönderilerek paranın icra dosyasına yatırılması istenebilirdi.
İtiraz ederse yapacak bir şey pek yok.
Polislik bir durum yok.Şikayet etsen de birşey çıkmaz.Gizlice ses ve görüntü alırsan da bu da suç.
Maasi duzenli olarak bankaya yatiyo bu adamin.ev kendilerinin ayricaİcraya ver.İlamsız takip açarsan belge sunmana gerek yok.Şayet 7 gün içinde borcum yok diye itiraz etmezse takip kesinleşir,tahsil aşamasına gelir.Çalışıyorsa maaş haczi ve evine haciz imkanın doğar bu durumda alabilirsin gibi.Bankada parası yoktur bu dolandırıcının olsaydı icra dosyasından oraya da yazı gönderilerek paranın icra dosyasına yatırılması istenebilirdi.
İtiraz ederse yapacak bir şey pek yok.
Polislik bir durum yok.Şikayet etsen de birşey çıkmaz.Gizlice ses ve görüntü alırsan da bu da suç.
Ödemez ki.Bi bahane sunar ve ödemez.Bulusmak istiyodu ses cikmiyo suan.Önce borcunu öde sonra seninle barışacağım de ödesin ama barışma ..Sana yaptığının aynısını sen ona yap .Bu da sana ders olsun bir daha senden para isteyen,borç isteyen bir sevgiliye de güvenme.
Cok pismanim cok guveniyodum.Beni kaybetmekten korkuyo saniyodum yanilmisimikiz kuzenlerim yeni dershaneye başlamış sanıyorum 10 yaşında falanlar. dershane çıkışı aldım bunları bize gidiyoruz. birbirleriyle konuşuyorlar. iyi yaptık imzalamadık falan diye. dedim ki Allah Allah bu yaşta çocuklar ne imzasından bahsediyor diye. neyse dedim ki ne imzası çocuklar , neyden bahsediyorsunuz?? dediler ki dershane de yoklama olarak imza attırıyorlar. ama biz atmadık öyle her yere imza mı atılır
yani inanamamıştım, maşallah öğrenmişler o yaşta. siz nasıl olursa dolandırıcı bir adama 2. telefon için imza atıp alırsınız. hayır eşim bir telefonunu çaldırsa biriktir harçlığından al derim. bütçemize dokundurtmam, kendim de öyle yaparım.
lütfen akıllı olun. insanlara kendinizi sömürtmeyin. yazık günah yani.
Yok konusmuyorum bile.bana hep sana mahcup oldum ödiyemedim diyodu.Hakkim haram olsun.Aslinda gidip önce annesine anlatip sonrada icraya vermeyi dusunuyorumŞu erkek milleti gözümüzde erkek olarak kalsalar!
Trip atıyormuş tribinin içine edeyim dicektin barı bunu ikincide yapsaydın
İyi niyetinin ve sevginin kurbanı olmuşsun bu devirde 5500 az paramı yazık sanada,birini ödediğini söyleme barısıyo gibi yap paranı al g.tüne tekmeyi bas
Sakın şimdide kullandırma kendini bu arada
Sanmiyorum cikarticaginu kafasi rahat suan.Nefret ediyorum ondan igreniyorum.Allaha havale ettim onuPolislik birşey yokki. Herşey senin üstüne. Yalan söylüyor kendine aldı telefonları der. Kızmayın ama cidden saflık yapmışsınız. Allah çıkartır ondan merak etmeyin.
Gorusmeyi dusunmuyorum.Hatta onun yuzunden hattimi degistirmeyi dusunuyorum o dereceBenden sana tavsiye kadin erkek iliskilerinde (sevgililik flort)kadinin cebinden cikacak para yeme icme sinema gibi konularin disinda olmamali.Erkege yuklenilmesine hep erkekten beklenmesine karsiyim heleki iki tarafta ogrenciyse erkek sinemayi ismarladiysa kizda kahveyi ismarlar vb gibi
Onun disinde bir erkek bana borc ver bana sunu alalim senin kredi kartina taksit yaptiralim derse uzak dur o avci diye tabir edilen tiptir parani yer +o parani baska kizlarla yer senide mis gibi salak yerine koyar
1. Defa almak cahillikte 2. Defa ne oluyor aileme soyledim babam dover seni sakin bir daha arama de gecmis olsun
Allah'ın değirmeni yavaş döner ama çok ince öğütürmüş. Çok severim bu sözü.Sanmiyorum cikarticaginu kafasi rahat suan.Nefret ediyorum ondan igreniyorum.Allaha havale ettim onu
ben bunu doğru bulmuyorum çünkü çalınma durumu yok, o da sana iftira suçu dolayısıyla suç duyurusunda bulunabilirÇalinti ihbari versem peki işe yarar mi
Mantikli aslinda.İpea adresini bilmiyorum ama aldigim yerden ögrenirim.Gidip ne desem.İki telefonumda çalindi diycem.Zamani gecti ama.Degistirmemistir ama.Tahminimce telefoncuya falan satti diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?