- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Oooooo 3 kişi nedir ki?
Evleninceye kadar kimbilir daha kaç kişiyle görüşeceksin?
Gençliğin tadını çıkar, iyi bir işin olur, pandemi bitince de bol bol gezersin inşallah.
İlk önce ilk ikisi zaten ergenlik döneminde olduğu için adam akıllı bir flört olmamıştır. Herkesin o yıllarda saçma sapan enteresan flörtleri olmuştur. Üçüncü zaten sosyal medyadan olduğu için ona ciddi bir gözle bakmaman hatta görüşmemen gerekirdi. Bu saçma flört bile diyeceğimiz üç insan neden sizin yaşaminizi etkilesin ki ? Lütfen önce kendinizi sevin, siz kendinizi beğenin, bakımınıza dikkat edin. Ama bunları biri sizi beğensin diye değil siz kendinizi Allahın yarattığı şekilde sevin diye. Bu arada ben sizi tanımam bilmem ama çirkin biri olduğunuzu sanmıyorum kimsenin çirkin olabileceğini düşünmüyorum. Ben özgüven eksikliğiniz olabileceğini düşünüyorum. Lütfen hayatınıza aldığınız insanlara o kadar anlam yüklemeyin. Anlam yükleyecek biri çıktığında zaten diğerlerinden farklı olduğunu kalbinizde hissedeceksiniz.
Sen senin değerini bilmezsen kimse sana deger vermez.Sen kendine guvenerek yürü bakalim kim sana ne diyebilecek?Şu hayatta en büyük iki hayalim var. Biri sevdiğim insanla evlenmek diğeri de istediğim gibi bir ise kavusmak. Yarın is görüşmesine gideceğim. Hayırlısıyla güzel bir işim olacak buna inanıyorum. Şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Sadece üç kişiyle konuştum. Biriyle lise 3te tanıştım beni aldattı. Digeriyle lise bitince tanıştım o da yalancı çıktı. Şimdi de en son twitterdan biriyle tanıştım. Ama o da önüne gelen herkese mesaj atan bir avcı çıktı. Kimi sevsem ya dalga geçtiler ya da asagilandim. Artık psikolojim o kadar bozuldu ki kimseye guvenemiyorum. Normal bi insan çıksa bile karşıma inanamıyorum beni sevdiğine. Güvenim o kadar çok sarsıldı ki. Kendimi çok çirkin hissediyorum. İse başlayınca iyi bir psikologa ve estetisyene gideceğim. Ama bir yandan da ameliyat olmaktan çok korkuyorumÇocukluğumdan beri dislaniyorum. 10 yaşındayken karakola gidip şikayetçi olduğumu bilirim Buradaki hiç tanımadığım insanlar bile beni disliyor alay ediyorlar. Şuana kadar hiçbir insana zararım dokunmadi. Ama artık çok yoruldum. Her şeyden...
Hoşgeldin gerçek dünyayaŞu hayatta en büyük iki hayalim var. Biri sevdiğim insanla evlenmek diğeri de istediğim gibi bir ise kavusmak. Yarın is görüşmesine gideceğim. Hayırlısıyla güzel bir işim olacak buna inanıyorum. Şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Sadece üç kişiyle konuştum. Biriyle lise 3te tanıştım beni aldattı. Digeriyle lise bitince tanıştım o da yalancı çıktı. Şimdi de en son twitterdan biriyle tanıştım. Ama o da önüne gelen herkese mesaj atan bir avcı çıktı. Kimi sevsem ya dalga geçtiler ya da asagilandim. Artık psikolojim o kadar bozuldu ki kimseye guvenemiyorum. Normal bi insan çıksa bile karşıma inanamıyorum beni sevdiğine. Güvenim o kadar çok sarsıldı ki. Kendimi çok çirkin hissediyorum. İse başlayınca iyi bir psikologa ve estetisyene gideceğim. Ama bir yandan da ameliyat olmaktan çok korkuyorumÇocukluğumdan beri dislaniyorum. 10 yaşındayken karakola gidip şikayetçi olduğumu bilirim Buradaki hiç tanımadığım insanlar bile beni disliyor alay ediyorlar. Şuana kadar hiçbir insana zararım dokunmadi. Ama artık çok yoruldum. Her şeyden...
Terapist e git bence iyi değilsin.
Dilerim rabbim den hayırlı bir iş nasip ederde gidersinParam olsa gideceğim ama yok
Dilerim rabbim den hayırlı bir iş nasip ederde gidersin ❤
Etrafiniza gerizekalo insanlar ciktiysa bu sizin sorununuz degil kendinize dert etmeyin. Kendinize psikolojisi bozuk cirkin mutsuz teshisi koymadannonce lütfen bunlari size yasatanlara bir bakin. Güzel bakan güzel görür, insan olan birakmaz..... kendinize güveniniz cevreye gore değişmesin siz her daim kendinize guvenin kendinizi sevin valla bal olsa bana saygisi olmayan insanlarin beni uzmesine izin vermiyorum. Sizde bunu öğrenin kendinizi enndaginik halinizle dahi begenin. Oyle bir güzellik algisi var ki estetikli insanlar ayni fabrika ürünü gibi yadirgadigimdan degil haddimde degil insanlar insanlari dis gorunumleriyle yargiliyorlar estetige başvuranların yaridan cogu toplum dusuncesi yuzunden toplum uzerimizde nasil bir baski mekanizmasi.Şu hayatta en büyük iki hayalim var. Biri sevdiğim insanla evlenmek diğeri de istediğim gibi bir ise kavusmak. Yarın is görüşmesine gideceğim. Hayırlısıyla güzel bir işim olacak buna inanıyorum. Şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Sadece üç kişiyle konuştum. Biriyle lise 3te tanıştım beni aldattı. Digeriyle lise bitince tanıştım o da yalancı çıktı. Şimdi de en son twitterdan biriyle tanıştım. Ama o da önüne gelen herkese mesaj atan bir avcı çıktı. Kimi sevsem ya dalga geçtiler ya da asagilandim. Artık psikolojim o kadar bozuldu ki kimseye guvenemiyorum. Normal bi insan çıksa bile karşıma inanamıyorum beni sevdiğine. Güvenim o kadar çok sarsıldı ki. Kendimi çok çirkin hissediyorum. İse başlayınca iyi bir psikologa ve estetisyene gideceğim. Ama bir yandan da ameliyat olmaktan çok korkuyorumÇocukluğumdan beri dislaniyorum. 10 yaşındayken karakola gidip şikayetçi olduğumu bilirim Buradaki hiç tanımadığım insanlar bile beni disliyor alay ediyorlar. Şuana kadar hiçbir insana zararım dokunmadi. Ama artık çok yoruldum. Her şeyden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?