- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Şu hayatta en büyük iki hayalim var. Biri sevdiğim insanla evlenmek diğeri de istediğim gibi bir ise kavusmak. Yarın is görüşmesine gideceğim. Hayırlısıyla güzel bir işim olacak buna inanıyorum. Şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Sadece üç kişiyle konuştum. Biriyle lise 3te tanıştım beni aldattı. Digeriyle lise bitince tanıştım o da yalancı çıktı. Şimdi de en son twitterdan biriyle tanıştım. Ama o da önüne gelen herkese mesaj atan bir avcı çıktı. Kimi sevsem ya dalga geçtiler ya da asagilandim. Artık psikolojim o kadar bozuldu ki kimseye guvenemiyorum. Normal bi insan çıksa bile karşıma inanamıyorum beni sevdiğine. Güvenim o kadar çok sarsıldı ki. Kendimi çok çirkin hissediyorum. İse başlayınca iyi bir psikologa ve estetisyene gideceğim. Ama bir yandan da ameliyat olmaktan çok korkuyorum
Çocukluğumdan beri dislaniyorum. 10 yaşındayken karakola gidip şikayetçi olduğumu bilirim
Buradaki hiç tanımadığım insanlar bile beni disliyor alay ediyorlar. Şuana kadar hiçbir insana zararım dokunmadi. Ama artık çok yoruldum. Her şeyden...