Kimseye güvenemiyorum artik cok yoruldum :(

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
31
Şu hayatta en büyük iki hayalim var. Biri sevdiğim insanla evlenmek diğeri de istediğim gibi bir ise kavusmak. Yarın is görüşmesine gideceğim. Hayırlısıyla güzel bir işim olacak buna inanıyorum. Şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Sadece üç kişiyle konuştum. Biriyle lise 3te tanıştım beni aldattı. Digeriyle lise bitince tanıştım o da yalancı çıktı. Şimdi de en son twitterdan biriyle tanıştım. Ama o da önüne gelen herkese mesaj atan bir avcı çıktı. Kimi sevsem ya dalga geçtiler ya da asagilandim. Artık psikolojim o kadar bozuldu ki kimseye guvenemiyorum. Normal bi insan çıksa bile karşıma inanamıyorum beni sevdiğine. Güvenim o kadar çok sarsıldı ki. Kendimi çok çirkin hissediyorum. İse başlayınca iyi bir psikologa ve estetisyene gideceğim. Ama bir yandan da ameliyat olmaktan çok korkuyorum :( Çocukluğumdan beri dislaniyorum. 10 yaşındayken karakola gidip şikayetçi olduğumu bilirim :( Buradaki hiç tanımadığım insanlar bile beni disliyor alay ediyorlar. Şuana kadar hiçbir insana zararım dokunmadi. Ama artık çok yoruldum. Her şeyden...

İlk önce ilk ikisi zaten ergenlik döneminde olduğu için adam akıllı bir flört olmamıştır. Herkesin o yıllarda saçma sapan enteresan flörtleri olmuştur. Üçüncü zaten sosyal medyadan olduğu için ona ciddi bir gözle bakmaman hatta görüşmemen gerekirdi. Bu saçma flört bile diyeceğimiz üç insan neden sizin yaşaminizi etkilesin ki ? Lütfen önce kendinizi sevin, siz kendinizi beğenin, bakımınıza dikkat edin. Ama bunları biri sizi beğensin diye değil siz kendinizi Allahın yarattığı şekilde sevin diye. Bu arada ben sizi tanımam bilmem ama çirkin biri olduğunuzu sanmıyorum kimsenin çirkin olabileceğini düşünmüyorum. Ben özgüven eksikliğiniz olabileceğini düşünüyorum. Lütfen hayatınıza aldığınız insanlara o kadar anlam yüklemeyin. Anlam yükleyecek biri çıktığında zaten diğerlerinden farklı olduğunu kalbinizde hissedeceksiniz.

Yaş kaç? Yarın bi şu iş görüşmesine gidin de, inşallah hakkınızda hayırlı olur olumlu sonuçlanır. Özguveniniz biraz yerine geldikten sonra etrafınızı pozitif görmeye ve siz de etrafınıza ışık saçmaya başlayacaksınız.

Oooooo 3 kişi nedir ki?
Evleninceye kadar kimbilir daha kaç kişiyle görüşeceksin?
Gençliğin tadını çıkar, iyi bir işin olur, pandemi bitince de bol bol gezersin inşallah.

İnşallah para biriktirip İstanbul Antalya gibi yerlere gitmek istiyorum

İlk önce ilk ikisi zaten ergenlik döneminde olduğu için adam akıllı bir flört olmamıştır. Herkesin o yıllarda saçma sapan enteresan flörtleri olmuştur. Üçüncü zaten sosyal medyadan olduğu için ona ciddi bir gözle bakmaman hatta görüşmemen gerekirdi. Bu saçma flört bile diyeceğimiz üç insan neden sizin yaşaminizi etkilesin ki ? Lütfen önce kendinizi sevin, siz kendinizi beğenin, bakımınıza dikkat edin. Ama bunları biri sizi beğensin diye değil siz kendinizi Allahın yarattığı şekilde sevin diye. Bu arada ben sizi tanımam bilmem ama çirkin biri olduğunuzu sanmıyorum kimsenin çirkin olabileceğini düşünmüyorum. Ben özgüven eksikliğiniz olabileceğini düşünüyorum. Lütfen hayatınıza aldığınız insanlara o kadar anlam yüklemeyin. Anlam yükleyecek biri çıktığında zaten diğerlerinden farklı olduğunu kalbinizde hissedeceksiniz.

Özgüven sorununu bir türlü cozemiyorum param olunca iyi bir psikologa gitmek istiyorum

Şu hayatta en büyük iki hayalim var. Biri sevdiğim insanla evlenmek diğeri de istediğim gibi bir ise kavusmak. Yarın is görüşmesine gideceğim. Hayırlısıyla güzel bir işim olacak buna inanıyorum. Şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Sadece üç kişiyle konuştum. Biriyle lise 3te tanıştım beni aldattı. Digeriyle lise bitince tanıştım o da yalancı çıktı. Şimdi de en son twitterdan biriyle tanıştım. Ama o da önüne gelen herkese mesaj atan bir avcı çıktı. Kimi sevsem ya dalga geçtiler ya da asagilandim. Artık psikolojim o kadar bozuldu ki kimseye guvenemiyorum. Normal bi insan çıksa bile karşıma inanamıyorum beni sevdiğine. Güvenim o kadar çok sarsıldı ki. Kendimi çok çirkin hissediyorum. İse başlayınca iyi bir psikologa ve estetisyene gideceğim. Ama bir yandan da ameliyat olmaktan çok korkuyorum :KK43: Çocukluğumdan beri dislaniyorum. 10 yaşındayken karakola gidip şikayetçi olduğumu bilirim :KK43: Buradaki hiç tanımadığım insanlar bile beni disliyor alay ediyorlar. Şuana kadar hiçbir insana zararım dokunmadi. Ama artık çok yoruldum. Her şeyden...
Sen senin değerini bilmezsen kimse sana deger vermez.Sen kendine guvenerek yürü bakalim kim sana ne diyebilecek?

Kendini sevcilerin gazabına uğramak istemem ama bence estetiğe basvurmak mantıklı Dogru ellere bıraktıgınıza emin olun kendinizi asırıya kacmayın bir de İlla biri olsun hayatımda düsüncesiyle karsınıza cıkan her insanı ölcüp tartmadan hayatınıza almayın maalesef insanlar cok acımasız

yaşınızın çok kücük olduğu belli, bu kadar erken bu kadar acemice denemelerden mucizeler beklemeyin.

hayat oyle bisey degil.

üniversite okudunuz mu bilmiyorum ama lisans ve sonrasi iş hayatinda insanin cevresi yavas yavas gelisiyor.

ise bir girin arkdas ortami is ortami derken biraz sosyallesirsiniz

ozguveniniz de yavas yavas toparlanir. yas alir , insan tanir , olgunlasirsiniz.

bu arada da karsi cins iliskilerinden beklentileriniz olusmaya baslar.

hayatta yedigimiz kuru ekmek bile emek ile elde ettigimiz biseyken iyi bir insanla iyi bir iliski gibi cok ciddi bir olay bedavadan gökten inmeyecek.

insanlari tanimak kendine uygun iliskiler kurabilmek belli bir zaman, emek, olgunluk maddi, manevi psikolojik yatirim istiyor.

kendinize zaman verin ve reel bir sosyal cevre edinin.

twitterda adam avci cikti diye suclayamazsiniz. cunku adamin isi o yeri orasi😁

Şu hayatta en büyük iki hayalim var. Biri sevdiğim insanla evlenmek diğeri de istediğim gibi bir ise kavusmak. Yarın is görüşmesine gideceğim. Hayırlısıyla güzel bir işim olacak buna inanıyorum. Şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Sadece üç kişiyle konuştum. Biriyle lise 3te tanıştım beni aldattı. Digeriyle lise bitince tanıştım o da yalancı çıktı. Şimdi de en son twitterdan biriyle tanıştım. Ama o da önüne gelen herkese mesaj atan bir avcı çıktı. Kimi sevsem ya dalga geçtiler ya da asagilandim. Artık psikolojim o kadar bozuldu ki kimseye guvenemiyorum. Normal bi insan çıksa bile karşıma inanamıyorum beni sevdiğine. Güvenim o kadar çok sarsıldı ki. Kendimi çok çirkin hissediyorum. İse başlayınca iyi bir psikologa ve estetisyene gideceğim. Ama bir yandan da ameliyat olmaktan çok korkuyorum :KK43: Çocukluğumdan beri dislaniyorum. 10 yaşındayken karakola gidip şikayetçi olduğumu bilirim :KK43: Buradaki hiç tanımadığım insanlar bile beni disliyor alay ediyorlar. Şuana kadar hiçbir insana zararım dokunmadi. Ama artık çok yoruldum. Her şeyden...
Hoşgeldin gerçek dünyaya🙏Büyüyorsun. Harry Potter saki ruh emiciler gerçek. Küçükken en büyük hayalim polis akademisini kazanmak komser olmak sonra evlenip 2 çocuk yapıp 2 de köpek alıp güneş batarken kumsalda koşmaktı😂inan denedim bu hayaller gerçek olsun diye olmadı.... Bende yeni hayaller kurup gerçekleştirdim. Bana annem derdiki güç senin içinde senden gelir kimi seversen aslında tek sevdiğin sensin. Derdimki ne saçma. Değilmiş. Büyüyünce anladım. Birisini bize ayna oluyor diye seviyoruz bize iyi hissettiriyor güzel sözler söylüyor vay ne değerliyim deyip uçuyoruz. Aslında o istediğimizi vermeyi yani bizi beslemeyi bırakıncada sevmiyoruz. Yada hala sevip sürünenler var fakat bu konu dışı. Kısacası sen mutlu olmak için atı beyaz olmayan ve zaten prenslikle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir eril ile kendi değerini belirlersen sen daha olmamışsın.Sen kendine şunu sor severim bu lafı cam mısın elması mı? Sana bakan kör mü gözü görüyorum? Sana bakan kör ise senin cam yada elmas olman farkedermi? Canım güven sorununu bir sen mi yaşıyorsun. Bir sen mi kırılıyorsun. Bir sen mi kötü hissediyorsun. Böylemi sanıyorsun. Kaybedenler kulübü müdavimi😂😂😂Yok öyle bişey estetisyeni onu bunu bilmem. Bi şekilde insan ayırt etmeyi önüne gelene can simidi gibi sarılmayı sana değer vermeyen çizgini aşan sana yanlış gelen şeyleri dur diyerek engellemeyi öğrenemezsen. O Peter Pan ülkesinde bir türlü büyüyemeyen ve sürekli tuzla buz olan camdan kalbini toplayıp, neden böyle oldu diye ağlayan insanlara dönersin. Püf noktası şu aklını ve kalbini aynı anda kullanmayı ve kendini seni yarıyolda bırakmayan tek insanı yani seni üzme değersizleştirme. Şu an bunu yapıyorsun. Sen şahanesin bunu bil 🙏Bunu söyle buna göre davran 🙏bu arada yolda olan güzel şeyler seni bulur, bulmasada kötü şeyler seni bulamaz 🙏

Etrafiniza gerizekalo insanlar ciktiysa bu sizin sorununuz degil kendinize dert etmeyin. Kendinize psikolojisi bozuk cirkin mutsuz teshisi koymadannonce lütfen bunlari size yasatanlara bir bakin. Güzel bakan güzel görür, insan olan birakmaz..... kendinize güveniniz cevreye gore değişmesin siz her daim kendinize guvenin kendinizi sevin valla bal olsa bana saygisi olmayan insanlarin beni uzmesine izin vermiyorum. Sizde bunu öğrenin kendinizi enndaginik halinizle dahi begenin. Oyle bir güzellik algisi var ki estetikli insanlar ayni fabrika ürünü gibi yadirgadigimdan degil haddimde degil insanlar insanlari dis gorunumleriyle yargiliyorlar estetige başvuranların yaridan cogu toplum dusuncesi yuzunden toplum uzerimizde nasil bir baski mekanizmasi.

Back
X