- 28 Kasım 2023
- 89
- -3
- 1
- 25
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
-
2 si yakındaydı bu son konuştuğum uzaktaUzakta olduğunu yazmıssın konuştugun kişileri daha çevrene yakın tercih etsen ve hemen bağlanmadan karsıya da bu hissiyatı vermeden mesafe koyarak zamanla tanıyarak ilişki sürdürsrn sanki daha iyi olacak
Enerjim hep böyle değil. Şu an bir derdimi paylaştığım için neşeli, enerjik konuşmamı bekleyemezsiniz sanırım değil mi?Cinselliğin erkeğe verilen bir hediye olmadığının farkıdasınız değil mi ?
Sizin de haz almanız gereken muhteşem bir aktivite ,
haz aldıysanız derdiniz nedir kullandı filan ne kadar çirkin terimler ?
Hepimiz yanlış erkeklerle tanışıyoruz hepimiz kırılıyoruz hayat bu ,
fazla drama queen geldiniz bana, bu enerjiniz ile kimsenin sizi çekici bulacağını düşünmüyorum açıkçası.
Silkenin bi bence
Bu aslinda sizin dongunuz gibi olmus bir yerden sonra. Simdi durup durup benim karsima neden boyle erkekler cikiyor, neden ben sevilmiyorum diye sormak yerine kendinize donun biraz. Yani kisisel gelisim kitaplari okuyun, kendiniz icin bir seyler yapin. Misal pilatese baslayin. Ozguveninizi yukseltin. Ve en onemlisi de tanistiginiz bir erkekle, ne kadar hoslaniyor olursaniz olun 1 aydan once birlikte olmayin. Bu 1 ayi da tabii birlikte gecirmeniz gerekiyor. Uzaktan telefonla vs degil. Arasyista olmayin ve birakin o erkekler sizin guveninizi ve sizi kazanmaya ugrassinlar. Degerinizi unutmayin, cok sevgilerBen kimin bedduasını aldım.
Neden karşıma böyle erkekler çıkıyor?
24 yaşında ilk kez birinden hoşlandım buluştuk cinsel amaçlı beni kullandı evet benim de rızam oldu ve yaşandı. Kullandı dememin sebebi şu bilinçsizliğimden faydalanarak beni bir şekilde ikna etmesiydi. Allahtan bir kere yaşandı ve yol verdim. Ben bundan akıllanmamışım ki tekrar biri karşıma çıktı. Ve yine yaşandı bir şeyler. Yarım sene sürdü. Çok sevdim ama yeterince sevilmedim. Bu kişi de benimle cinsellik için birlikteymiş bunu ayrıldıktan sonra idrak ettim. Evet ilişki esnasında onun beni sevdiğini düşündüğüm için yaşadım. Ama ayrıldıktan sonra bir şeyler kafaya dank edince yıkıma uğradım. Depresyonlara girdim. Çok büyük beddualar ederek o kişiyle yolumu kestim. Yaklaşık 6 aydır da kendimi toparlamaya çalışıyorum. Erkeklerden soğudum açıkçası. Artık kimseyi seveceğime dair inancım da kalmamıştı. Ta ki o kişi karşıma çıkana kadar. İlk yazdığında 4 saat aralıksız konuştuk. İletişimimiz o kadar iyiydi ki o kadar eğleniyordum ki onunla konuşurken ilk defa uzun süre sonra kalbim de heyecan oluştu. Güvenmek istedim. İnanmak istedim. Belki doğru kişidir dedim. Benden hoşlandığını yanıma gelmek istediğini söylüyordu. Yaklaşık bir hafta konuştuk ama numara verme olayı vs olmadı kendini sakladığını hissediyordum ki bir gece bana sevgilisi olduğunu söyledi bir daha konuşmayalım dedi engelledi ve çekti gitti..
Ben neden bunları yaşıyorum kızlar benim ne yapmam gerekiyor bana biri yol göstersin? Ben artık kimseye güvenemiyorum ciddi güven sorunum oluştu. Sevmek, sevilmek, güvenmek istiyorum. Başka bir şey istemiyorum ben.
ya maalesef öyle olmuyor , benim de bir kaç ay önce yaklaşık 4 ay flört ettiğim adamın sevgilisi çıktı.Uzakta olduğunu yazmıssın konuştugun kişileri daha çevrene yakın tercih etsen ve hemen bağlanmadan karsıya da bu hissiyatı vermeden mesafe koyarak zamanla tanıyarak ilişki sürdürsrn sanki daha iyi olacak
konu neşe vs değil bakış açılarınızdan bahsediyorum ,Enerjim hep böyle değil. Şu an bir derdimi paylaştığım için neşeli, enerjik konuşmamı bekleyemezsiniz sanırım değil mi?
Güçlü olsam zaten gelip burda dert yanmazdım… Evet kendimi çok güçsüz, yorgun, bıkkın hissediyorum. Bu kafadan da çıkamıyorum…İlişki konusunda şanssızım demek ki, bu da benim dünyadaki imtihanım.konu neşe vs değil bakış açılarınızdan bahsediyorum ,
değerlerinizin farkında olup ayakları yere basan güçlü bir kadın vibe alamadım açıkçası
Ben kimin bedduasını aldım.
Neden karşıma böyle erkekler çıkıyor?
24 yaşında ilk kez birinden hoşlandım buluştuk cinsel amaçlı beni kullandı evet benim de rızam oldu ve yaşandı. Kullandı dememin sebebi şu bilinçsizliğimden faydalanarak beni bir şekilde ikna etmesiydi. Allahtan bir kere yaşandı ve yol verdim. Ben bundan akıllanmamışım ki tekrar biri karşıma çıktı. Ve yine yaşandı bir şeyler. Yarım sene sürdü. Çok sevdim ama yeterince sevilmedim. Bu kişi de benimle cinsellik için birlikteymiş bunu ayrıldıktan sonra idrak ettim. Evet ilişki esnasında onun beni sevdiğini düşündüğüm için yaşadım. Ama ayrıldıktan sonra bir şeyler kafaya dank edince yıkıma uğradım. Depresyonlara girdim. Çok büyük beddualar ederek o kişiyle yolumu kestim. Yaklaşık 6 aydır da kendimi toparlamaya çalışıyorum. Erkeklerden soğudum açıkçası. Artık kimseyi seveceğime dair inancım da kalmamıştı. Ta ki o kişi karşıma çıkana kadar. İlk yazdığında 4 saat aralıksız konuştuk. İletişimimiz o kadar iyiydi ki o kadar eğleniyordum ki onunla konuşurken ilk defa uzun süre sonra kalbim de heyecan oluştu. Ona yaşadığım acıları anlattım. Aldatılan insanlar var bu hayatta bu acı mı deyip beni teselli etmeye çalıştı. :) Güvenmek istedim. İnanmak istedim. Belki doğru kişidir dedim. Benden hoşlandığını yanıma gelmek istediğini söylüyordu. Yaklaşık bir hafta konuştuk ama numara verme olayı vs olmadı kendini sakladığını hissediyordum ki bir gece bana sevgilisi olduğunu söyledi bir daha konuşmayalım dedi engelledi ve çekti gitti..
Ben neden bunları yaşıyorum kızlar benim ne yapmam gerekiyor bana biri yol göstersin? Ben artık kimseye güvenemiyorum ciddi güven sorunum oluştu. Sevmek, sevilmek, güvenmek istiyorum. Başka bir şey istemiyorum ben..
Benim babam yok. Babam olmadığı için erkeklerle nasıl iletişim kuracağımı onlara nasıl yaklaşacağımı öğrenemedim bu hayatta. Çabuk güvendim, aldandım. Bunun yaşla bir ilgisi yok. Zaten 24 yaşındaki ilk ilişkimdi bu benim. Zaten işin garibi asla yapmam dediğim şeyi yapmam. Nasıl bir kafayla yaptım bunları bilmiyorum. Bide karşı tarafa bu kadar bağlanacağımı düşünmemem di belki de. 4 saatte kimin mi gönlü kayar? Benim kaydı valla. Hoşlandım, kalbime dokundu. Demek ki ben de sorun var.Yani kusura bakma 18 yaşında olsan, hayatı bilmiyor derim, ama 24 yaşında yetişkin insansın. İster öğrenci ol ister ailenle yaşa, 24 yaş az değil. Gayette doğru ve yanlışı ayırt edilebilecek bir yaş. Bile bile yapılan, tekrar edilen davranışlara beni kullandı, beni inandırdı denmez, denmemeli. Bir yanlış varsa evet yanlış yaptım diyerek yanlışını kabul edip ders almalısın, sen ders almamışsın.
Sen bu hayatına giren kişileri tanımadan bir şeyler yaşayıp, bu kadar hızlı ilerleyip ne bekliyorsun? Normal bir ilişkide, bir karşı cinsle tanışırsın 1-2 ay flört edersin, tanırsın, sonra sevgili olursun ya da görüşmeyi kesersin, ilişkin oturunca cinselliğini yaşarsın. Ha canın ister, ilişkin oturmadan cinsellik yaşarsın.
Biriyle ilk konuşmada 4 saat yazışmak, mesajlaşmak ne Allah aşkına, 4 saate kimin kime gönlü kayar.
Benim babam yok. Babam olmadığı için erkeklerle nasıl iletişim kuracağımı onlara nasıl yaklaşacağımı öğrenemedim bu hayatta. Çabuk güvendim, aldandım. Bunun yaşla bir ilgisi yok. Zaten 24 yaşındaki ilk ilişkimdi bu benim. Zaten işin garibi asla yapmam dediğim şeyi yapmam. Nasıl bir kafayla yaptım bunları bilmiyorum. Bide karşı tarafa bu kadar bağlanacağımı düşünmemem di belki de. 4 saatte kimin mi gönlü kayar? Benim kaydı valla. Hoşlandım, kalbime dokundu. Demek ki ben de sorun var.
vala ilişki konusunda şansızlık böyle bir şey değil ,Güçlü olsam zaten gelip burda dert yanmazdım… Evet kendimi çok güçsüz, yorgun, bıkkın hissediyorum. Bu kafadan da çıkamıyorum…İlişki konusunda şanssızım demek ki, bu da benim dünyadaki imtihanım.
Size burdan açık açık yazamıyorum ama beni özelden dinleseydiniz hak verirdiniz. Babası olmayan ya da babası olup yeterince sevgi görmeyen ve iletişimi kopuk olan kızlar hayata 1-0 yenik başladığını erkeklere daha çabuk kandığını bütün psikologlar bas bas bağırıyorlar. Ki gittiğim psikologla da bunun üzerine uzun uzun konuşuyoruz şu an. Bence siz yargılamak yerine empati kurmayı deneyin.Bu toplumda evde babası olan insanların çoğunun babası yok, evde hayalet gibiler. Babam yoktu, erkeklerle nasıl iletişim kuracağımı bilemedim, öğrenemedim çok ucuz bir bahane. Bir davranış gerçekleştiriyorsan bunun arkasında durman gerekir. 17-18 yaşında değilsin. Bir kere değil, defalarca aynı şeyi yapmışsın. Bilerek isteyerek yapmışsın. Kimse elini yaktığı sobaya ikinci kez bu şekilde dokunmaz.
empati kurmak ah canım vah canım diye pışpışlamak değildir , hanımefendi sizi yaptığınız şeylerin sorumluluğunu almaya davet ediyor ;Size burdan açık açık yazamıyorum ama beni özelden dinleseydiniz hak verirdiniz. Babası olmayan ya da babası olup yeterince sevgi görmeyen ve iletişimi kopuk olan kızlar hayata 1-0 yenik başladığını erkeklere daha çabuk kandığını bütün psikologlar bas bas bağırıyorlar. Ki gittiğim psikologla da bunun üzerine uzun uzun konuşuyoruz şu an. Bence siz yargılamak yerine empati kurmayı deneyin.
Peki bana kızlığımın bozulmayacağını söyleyip ona güvenmemi isteyip daha sonra ileri gitmesi.. Elbette buna ben izin verdim. Benden izin aldı. Ben tecavuz etmesine izin verdim gibi saçma bir durum oldu. Anlatmak istemiyordum ama olay benim kanmış olmam. Kendime üzülüyorumempati kurmak ah canım vah canım diye pışpışlamak değildir , hanımefendi sizi yaptığınız şeylerin sorumluluğunu almaya davet ediyor ;
asıl empati asıl destek budur.
cümleleri hoşunuza gitmeyebilir ama size en doğru şeyleri apaçık söylemesi size uzun vadede en iyi gelen şey olacak
ya adamla yatağa girip soyunduktan sonra kızlığınız bozulsa ne olacak bozulmasa ne olacak ?Peki bana kızlığımın bozulmayacağını söyleyip ona güvenmemi isteyip daha sonra ileri gitmesi.. Elbette buna ben izin verdim. Benden izin aldı. Ben tecavuz etmesine izin verdim gibi saçma bir durum oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?