Kimseye güvenim kalmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında çok haklısınız. Sanırım benim korkum şuydu hep. Ben isteyerek yaşadığımı söylersem o da yaşamak isteyecek onu arzuluyorsun da beni neden arzulamıyorsun moduna girecek. Ya da benden faydalanmaya çalışacak. Bu düşüncelerden dolayı gerçekten de kandırıldığım gerçeğini anlatmayı tercih ediyordum. Ama artık etmeyeceğim. Doğru diyorsunuz.

Aslında çok haklısınız. Sanırım benim korkum şuydu hep. Ben isteyerek yaşadığımı söylersem o da yaşamak isteyecek onu arzuluyorsun da beni neden arzulamıyorsun moduna girecek. Ya da benden faydalanmaya çalışacak. Bu düşüncelerden dolayı gerçekten de kandırıldığım gerçeğini anlatmayı tercih ediyordum. Ama artık etmeyeceğim.

Şanssız değilsiniz aslında çabuk kanıyorsunuz.
Biriyle tanışıyorsunuz netten belli ve 4 saat sizle sohbet etti diye size değer verdiğini düşünüyorsunuz.
Ee siz de 4 saatinizi verdiniz ne olduğunu bilmediğiniz adama çok mu değer vermiş sevmiş oluyorsunuz şimdi?
Hayır siz boşluk ve tecrübesizlikten böyle düşünüyorsunuz belki karşınıza gelse selam vermeyeceğiniz özellikte biri.
Ama karşınızdaki sırf kadın diye yazıyor işte onu göremiyorsunuz sanırım.
Sırf biri olsun yeaa kaç yaşıma geldim diye düşünmeden hareket ederseniz doğru kişiler çıkabilir belki.
Sizin sorununuz şanssız olmanız değil arayışta olmanız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…