Yazmayacaktım size ama dayanamadım
Anlatmayacaksınız kimseye. Ama önce kendi içinizde kabullenmeniz gerek. Bakire değilsiniz diye çürük, eksik, defolu, kullanılmış, ikinci el değilsiniz. Ne yaşanmış olursa olsun bu hayatınıza giren kimseyi ilgilendirmez. Bunun açıklamasını kimseye yapmak zorunda değilsiniz. İstediniz yaşadınız bitti gitti.
En fazla bekarete önem veren bir insansa karşınızdaki adam “hayata bakış açılarımız biraz farklı, benim geçmişte yaşanmışlıklarım var. Bu durum seni rahatsız edecekse bu ilişkiye devam etmeyelim” gibi gibi bir konuşma yaparsınız. Kendinden emin, güçlü, isteklerinin ve beklentilerinin farkında bir kadını hiç bir erkek ezemez.
Ama bir adama “ben aslında istemedim, kandırıldım, zorlandım, böhüüü” diye anlatırsanız size gram saygısı kalmaz. Dibine kadar istediği hayatı yaşamış şimdi bana istemeden oldu, kandırıldım, tecavüze uğradım diye anlatıyor pis yalancı diye düşünür. Çünkü bakire olmayan ve bunu eksiklik olarak gören kadınların %99’u bunu bahane olarak kullanıyor. Sizin gerçeğiniz de karşıya bahane olarak geçer.