Kimseye güvenim kalmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumunuz için teşekkürler
Zaten bu travmalar çocukken oluşup ilerki yaşlarda davranışlarına ilişkilerine yansıyor. Cidden siz insanı deli edersiniz.

Benim de babamla iliski tarzim nedeniyle hayatima aldigim adamlardan bir cacik olmuyor. 1,5 yildir bununla ilgili psikolog ile gorusuyorum. Bayagi bir yol aldim, ozellikle son aylarda kendimle gurur duyuyorum verdigim tepkiler nedeniyle.

Mesele şu, ben de "yha babam yüzünden ben böyle oldum" deyip kenara cekilebilirim. Ben bunun arkasina siginmadan aşmaya çalışıyorum.

Evet yasadiklariniz nedeniyle yanlis kararlar vermiş olabilirsiniz. Ama artik geleceginizi düzeltebilirsiniz. Bunun arkasina siginip kalkan gibi kullaniyor gibi gorunuyorsunuz, o yuzden tepki aldiginizi dusunuyorum.

Rızam oldu evet. Ama neye biliyor musunuz? Adam bana dediki kızlığına zarar vermicem, sürtücem dedi izin veriyor musun dedi? İzin verdim. Pat diye soktu. Açık açık yazdırdınız en sonunda. Evet inanarak güvenerek hata yaptım. Ama üstüme gelmeyin canım yanıyor

bu psikiyatri dizileri moda oldu olalı herkesin travması herbişeylerin sebebi oldu zaten

güzel kardeşim bu toplumda sağlıklısını iyisini geçtim bak
"normal" ortalama bir annesi hele hele babası olan kaç kız var sanıyorsun ki?

elbetteki güzel aile ilişkiler, mutlu çocukluk, iyi yetiştirilmiş olmak şahane olurdu.
ama yok
olsa dükkan senin.

inan şurada 100 kadında bak iyisini mutlusunu yine geçtim -şahanesini zaten aramıyoruz, kim kaybetmiş de biz bulalım- normal ortalama bir çocukluğu &ailesi olan zaten 5 bilemedin 10 kişidir...

ha sen psikoloğa git
yardım al
sorunlarını çöz, kimse bir şey demiyor

ama biraz da büyü
biraz arkasında dur
bekaret kaybetmek "bozulmak" filan yemiyorsa mesela, yatağa girmeyecek kafaya filan gelmeyi dene, bence.

Kızlığa zarar gelmeyince sevişmemiş mi sayılacaktınız?
Hastayım bu mantığa…

Ben bunun arkasına sığınmıyorum asla, sağlam bir baba kız ilişkisi kuramayan kızlar sadece bu tarz sırtlanların oyunlarına daha kolay düşüyor, sevgi açlığı oluyor çünkü babalarından göremedikleri sevgiyi onlarda arıyorlar

1. Hemen cinsellik yasama en az 2 ay bekle, hemen iyi niyetinle güvenme
2. Hemen 2 hafta. 2 ayda birine duygusal baglanma, duygularini dizginle. Kendini ancak bu sekilde korursun böyle pisliklerden. Hepimizin hayatina böyle igrenc adamlarla karsilasmisizdir.

Bu nasıl iğrenç bir tabir. Bekaret kaybetmek yemiyorsa yatağa girme. Sevişmek isteyebilirim ama ileriye gitmek istememek benim tercihimdir. Erkeğin buna saygı duyması gerekmiyor mu? Yatağa girdik diye beni bozması müstahak mı?

hayır değil,
siz aslında tecavüze uğramış durumdasınız. evet, zaten bunu siz de söylemişsiniz. evet, size saygı duymalıydı...
ona kalırsa sevgilisi olan erkek de size yazmamalıydı zaten...

e ama bu ülke böyle
ve yanlış bilmiyorsam Norveç'e taşınma planınız yok?

bak ben çok ciddiyim
gebe de kalabilirsin mesela. koruncam der korunmaz. boşalmam içine der, boşalır....

o zaman daha ayrı bir depresyona girersin.

Kızlığa zarar gelmeyince sevişmemiş mi sayılacaktınız?
Hastayım bu mantığa…
Yahu ben istersem olacak şey değil mi bu? O an yaşamak istemedim sonra istedim. Ama o buna saygı duymadı ve beni o an bozdu. Siz şu an beni kandırıp bakireliğimi bozan bir erkeği savunduğunuzun farkında mısınız?

Tecavüz demeye dilim varmadı. Canım yanıyor çünkü.
keşke bozulmak , bozmak yazıp durmasanız, midem bulandı gerçekten

Kimseyi savunmuyorum ben. Bu anlattığınız şeyin adı tecavüz. Tecavüze uğrayan insan da gider şikayetçi olur, dava açar, adamı süründürür. Siz bunları yaptınız mı? Hayır. Adamla sevişmeye devam ettiniz mi? Evet… Söyleyecek bir şey kalmıyor.

Ailem öğrenirse ne yapacaktım peki. Onların üzülmesi bu hayatta isteyeceğim en son şey. Ayrıca tepkilerini de kestiremiyorum. Herkese yayılacaktı bu olay. Bazen insanın eli kolu bağlı kalıyor. İnan çok canım yanıyor ağlayarak yazıyorum şuan şu tepkiniz beni daha da yalnız hissettirdi teşekkürler..

Tecavüz demeye dilim varmadı. Canım yanıyor çünkü.

bak bunu gidip bildirdin mi? hayır. neden çünkü cinsel istismar/tecavüz gibi değil de "güvendim suistimal etti" diye görmeyi tercih etmişsin. ya da belki uğraşmak istemdin zaten olan oldu dedin, bilmiyorum. başlığın bile güven sorunu.

sen öyle gördüğün için burada da öyle görüldü. yoksa kimse erkeğe "hıh tabi yapar, ne var ki bunda" kafasıya demiyor. ama yapar, erkekler böyle, bu ülkede daha çok böyle, büyük oranda böyle... o yüzden sana diyoruz ki biraz daha ağırdan al, biraz daha sakin olgun kal.

burada bir dünya şey konusu da var
eşinde cinsel yolla bulaşan hastalık olup kadına söylemeyen...kadınlar mağdur oluyor
bu kadınlar da mağdur oluyor mesela. senelerce birlikte oldukları erkekler bunu yapan.

yani bazen seneler bile geçse olacağı varsa, başına gelecekse geliyor. ama gözlemlersen, zaman tanırsan, biraz daha incelersen başına bu tür şeyler gelme ihtimalini azaltırsın...azalır ama asla 0 olur diyemiyoruz.

Göze alacaktınız. Size tecavüz eden adam başka kızlara da etmez mi? Ya da sizden önce biri şikayetçi olmuş olsaydı belki aynı şeyi size yapamayacaktı.

Ben hala olayın çok tecavüz olduğunu düşünmüyorum zaten ama hadi anlattığınız gibiyse diye yorum yapıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…