- 28 Kasım 2023
- 89
- -3
- 1
- 25
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
-
Yorumunuz için teşekkürlerGüven hemen oluşabilecek bir duygu değildir. Zaman vermeniz, emek verip karşı tarafı tanımanız gerekir. İlişkinin başında cinsellik yaşamayın. Kendime bağlarım iyi olur daha da güçlenir bağımız falan sanmayın. Ha artık kimseye güvenemiyorum dediğinizi duyan da uzun soluklu ilişkiler yaşanmış, sözler verilmiş falan zanneder. Boşananlar bile tekrar evlenirken kimselere güvenemiyorum demek biraz abes
Zaten bu travmalar çocukken oluşup ilerki yaşlarda davranışlarına ilişkilerine yansıyor. Cidden siz insanı deli edersiniz.Kes terbiyesizliği. O yazdığın yazıda çocuk diyor. 24 yaşında, yetişkin kocaman insan için yazmıyorlar onu.
Off, az önce rızam oldu, isteyerek oldu vs yazdın. Şimdi lütfen kendini burada acındırmak için yan çizme. Burada o kadar rızası dışında, gerçekten baskıyla şiddetle tecavüze uğrayan, istemediği şeyler yaşayan kadınlar var, yaptığın sadece kendine değil bu kadınlara da saygısızlık.
Adam senle senin kafana silah dayayarak konuştu hatta.
Düzgün adamları nasıl bulurum diye çözüm önerisi beklerken sizin yaptığınız şu yorum.. Gerçekten kadının düşmanı kadın diyorlar ya..Tamam işte ben de onu diyorum. Çekin elinizi eteğinizi bu erkek işlerinden. Düzgün adam sizi bulmaz boşverin.
Benim de babamla iliski tarzim nedeniyle hayatima aldigim adamlardan bir cacik olmuyor. 1,5 yildir bununla ilgili psikolog ile gorusuyorum. Bayagi bir yol aldim, ozellikle son aylarda kendimle gurur duyuyorum verdigim tepkiler nedeniyle.Siz geri zekalı mısınız tam olarak? Hiç mi kitap açmadınız, okumadınız siz?
“Baba ile kurulan ilişki, çocuğun geleceğini tasarlıyor. Çocuğun ilk modeli: Anne ve baba…
Ebeveynlerin aile içindeki davranışları, çocukların kişisel gelişimi üzerinde büyük rol oynuyor. Uzmanlara göre “baba” figürü, çocuğun ruh halinin şekillenmesinde en önemli faktör. Şiddet gösteren bir baba, çocuklarının da şiddete eğimli bir şekilde yetişmesine neden olurken, gücünü sevgisi ile gösteren baba ise çocuklarının sevgi dolu ve özgüvenli bireyler olarak yetişmesini sağlıyor.“
Bir uzman psikoloğun yazısı. Aynen sallıyorum ben. En akıllı sizsiniz.
Rızam oldu evet. Ama neye biliyor musunuz? Adam bana dediki kızlığına zarar vermicem, sürtücem dedi izin veriyor musun dedi? İzin verdim. Pat diye soktu. Açık açık yazdırdınız en sonunda. Evet inanarak güvenerek hata yaptım. Ama üstüme gelmeyin canım yanıyorKes terbiyesizliği. O yazdığın yazıda çocuk diyor. 24 yaşında, yetişkin kocaman insan için yazmıyorlar onu.
Off, az önce rızam oldu, isteyerek oldu vs yazdın. Şimdi lütfen kendini burada acındırmak için yan çizme. Burada o kadar rızası dışında, gerçekten baskıyla şiddetle tecavüze uğrayan, istemediği şeyler yaşayan kadınlar var, yaptığın sadece kendine değil bu kadınlara da saygısızlık.
Adam senle senin kafana silah dayayarak konuştu hatta.
HakaretDüzgün adamları nasıl bulurum diye çözüm önerisi beklerken sizin yaptığınız şu yorum.. Gerçekten kadının düşmanı kadın diyorlar ya..
Kızlığa zarar gelmeyince sevişmemiş mi sayılacaktınız?Rızam oldu evet. Ama neye biliyor musunuz? Adam bana dediki kızlığına zarar vermicem, sürtücem dedi izin veriyor musun dedi? İzin verdim. Pat diye soktu. Açık açık yazdırdınız en sonunda. Evet inanarak güvenerek hata yaptım. Ama üstüme gelmeyin canım yanıyor
Ben bunun arkasına sığınmıyorum asla, sağlam bir baba kız ilişkisi kuramayan kızlar sadece bu tarz sırtlanların oyunlarına daha kolay düşüyor, sevgi açlığı oluyor çünkü babalarından göremedikleri sevgiyi onlarda arıyorlarBenim de babamla iliski tarzim nedeniyle hayatima aldigim adamlardan bir cacik olmuyor. 1,5 yildir bununla ilgili psikolog ile gorusuyorum. Bayagi bir yol aldim, ozellikle son aylarda kendimle gurur duyuyorum verdigim tepkiler nedeniyle.
Mesele şu, ben de "yha babam yüzünden ben böyle oldum" deyip kenara cekilebilirim. Ben bunun arkasina siginmadan aşmaya çalışıyorum.
Evet yasadiklariniz nedeniyle yanlis kararlar vermiş olabilirsiniz. Ama artik geleceginizi düzeltebilirsiniz. Bunun arkasina siginip kalkan gibi kullaniyor gibi gorunuyorsunuz, o yuzden tepki aldiginizi dusunuyorum.
1. Hemen cinsellik yasama en az 2 ay bekle, hemen iyi niyetinle güvenmeBen kimin bedduasını aldım.
Neden karşıma böyle erkekler çıkıyor?
24 yaşında ilk kez birinden hoşlandım buluştuk cinsel amaçlı beni kullandı evet benim de rızam oldu ve yaşandı. Kullandı dememin sebebi şu bilinçsizliğimden faydalanarak beni bir şekilde ikna etmesiydi. Allahtan bir kere yaşandı ve yol verdim. Ben bundan akıllanmamışım ki tekrar biri karşıma çıktı. Ve yine yaşandı bir şeyler. Yarım sene sürdü. Çok sevdim ama yeterince sevilmedim. Bu kişi de benimle cinsellik için birlikteymiş bunu ayrıldıktan sonra idrak ettim. Evet ilişki esnasında onun beni sevdiğini düşündüğüm için yaşadım. Ama ayrıldıktan sonra bir şeyler kafaya dank edince yıkıma uğradım. Depresyonlara girdim. Çok büyük beddualar ederek o kişiyle yolumu kestim. Yaklaşık 6 aydır da kendimi toparlamaya çalışıyorum. Erkeklerden soğudum açıkçası. Artık kimseyi seveceğime dair inancım da kalmamıştı. Ta ki o kişi karşıma çıkana kadar. İlk yazdığında 4 saat aralıksız konuştuk. İletişimimiz o kadar iyiydi ki o kadar eğleniyordum ki onunla konuşurken ilk defa uzun süre sonra kalbim de heyecan oluştu. Ona yaşadığım acıları anlattım. Aldatılan insanlar var bu hayatta bu acı mı deyip beni teselli etmeye çalıştı. :) Güvenmek istedim. İnanmak istedim. Belki doğru kişidir dedim. Benden hoşlandığını yanıma gelmek istediğini söylüyordu. Yaklaşık bir hafta konuştuk ama numara verme olayı vs olmadı kendini sakladığını hissediyordum ki bir gece bana sevgilisi olduğunu söyledi bir daha konuşmayalım dedi engelledi ve çekti gitti..
Ben neden bunları yaşıyorum kızlar benim ne yapmam gerekiyor bana biri yol göstersin? Ben artık kimseye güvenemiyorum ciddi güven sorunum oluştu. Sevmek, sevilmek, güvenmek istiyorum. Başka bir şey istemiyorum ben..
Bu nasıl iğrenç bir tabir. Bekaret kaybetmek yemiyorsa yatağa girme. Sevişmek isteyebilirim ama ileriye gitmek istememek benim tercihimdir. Erkeğin buna saygı duyması gerekmiyor mu? Yatağa girdik diye beni bozması müstahak mı?bu psikiyatri dizileri moda oldu olalı herkesin travması herbişeylerin sebebi oldu zaten
güzel kardeşim bu toplumda sağlıklısını iyisini geçtim bak
"normal" ortalama bir annesi hele hele babası olan kaç kız var sanıyorsun ki?
elbetteki güzel aile ilişkiler, mutlu çocukluk, iyi yetiştirilmiş olmak şahane olurdu.
ama yok
olsa dükkan senin.
inan şurada 100 kadında bak iyisini mutlusunu yine geçtim -şahanesini zaten aramıyoruz, kim kaybetmiş de biz bulalım- normal ortalama bir çocukluğu &ailesi olan zaten 5 bilemedin 10 kişidir...
ha sen psikoloğa git
yardım al
sorunlarını çöz, kimse bir şey demiyor
ama biraz da büyü
biraz arkasında dur
bekaret kaybetmek "bozulmak" filan yemiyorsa mesela, yatağa girmeyecek kafaya filan gelmeyi dene, bence.
Teşekkür ediyorum önerilerin için1. Hemen cinsellik yasama en az 2 ay bekle, hemen iyi niyetinle güvenme
2. Hemen 2 hafta. 2 ayda birine duygusal baglanma, duygularini dizginle. Kendini ancak bu sekilde korursun böyle pisliklerden. Hepimizin hayatina böyle igrenc adamlarla karsilasmisizdir.
hayır değil,Bu nasıl iğrenç bir tabir. Bekaret kaybetmek yemiyorsa yatağa girme. Sevişmek isteyebilirim ama ileriye gitmek istememek benim tercihimdir. Erkeğin buna saygı duyması gerekmiyor mu? Yatağa girdik diye beni bozması müstahak mı?
Yahu ben istersem olacak şey değil mi bu? O an yaşamak istemedim sonra istedim. Ama o buna saygı duymadı ve beni o an bozdu. Siz şu an beni kandırıp bakireliğimi bozan bir erkeği savunduğunuzun farkında mısınız?Kızlığa zarar gelmeyince sevişmemiş mi sayılacaktınız?
Hastayım bu mantığa…
Siz de detayları bilmeden bu kadar yargılamasanız mesela da ben de açık açık yazmak durumunda kalmasam. Yarama tuz serptiniz teşekkür ediyorum. Çok güzel çözüm önerisi verdiniz banakeşke bozulmak , bozmak yazıp durmasanız, midem bulandı gerçekten
Tecavüz demeye dilim varmadı. Canım yanıyor çünkü.hayır değil,
siz aslında tecavüze uğramış durumdasınız. evet, zaten bunu siz de söylemişsiniz. evet, size saygı duymalıydı...
ona kalırsa sevgilisi olan erkek de size yazmamalıydı zaten...
e ama bu ülke böyle
ve yanlış bilmiyorsam Norveç'e taşınma planınız yok?
bak ben çok ciddiyim
gebe de kalabilirsin mesela. koruncam der korunmaz. boşalmam içine der, boşalır....
o zaman daha ayrı bir depresyona girersin.
keşke bozulmak , bozmak yazıp durmasanız, midem bulandı gerçekten
Kimseyi savunmuyorum ben. Bu anlattığınız şeyin adı tecavüz. Tecavüze uğrayan insan da gider şikayetçi olur, dava açar, adamı süründürür. Siz bunları yaptınız mı? Hayır. Adamla sevişmeye devam ettiniz mi? Evet… Söyleyecek bir şey kalmıyor.Yahu ben istersem olacak şey değil mi bu? O an yaşamak istemedim sonra istedim. Ama o buna saygı duymadı ve beni o an bozdu. Siz şu an beni kandırıp bakireliğimi bozan bir erkeği savunduğunuzun farkında mısınız?
Ailem öğrenirse ne yapacaktım peki. Onların üzülmesi bu hayatta isteyeceğim en son şey. Ayrıca tepkilerini de kestiremiyorum. Herkese yayılacaktı bu olay. Bazen insanın eli kolu bağlı kalıyor. İnan çok canım yanıyor ağlayarak yazıyorum şuan şu tepkiniz beni daha da yalnız hissettirdi teşekkürler..Kimseyi savunmuyorum ben. Bu anlattığınız şeyin adı tecavüz. Tecavüze uğrayan insan da gider şikayetçi olur, dava açar, adamı süründürür. Siz bunları yaptınız mı? Hayır. Adamla sevişmeye devam ettiniz mi? Evet… Söyleyecek bir şey kalmıyor.
Tecavüz demeye dilim varmadı. Canım yanıyor çünkü.
Göze alacaktınız. Size tecavüz eden adam başka kızlara da etmez mi? Ya da sizden önce biri şikayetçi olmuş olsaydı belki aynı şeyi size yapamayacaktı.Ailem öğrenirse ne yapacaktım peki. Onların üzülmesi bu hayatta isteyeceğim en son şey. Ayrıca tepkilerini de kestiremiyorum. Herkese yayılacaktı bu olay. Bazen insanın eli kolu bağlı kalıyor. İnan çok canım yanıyor ağlayarak yazıyorum şuan şu tepkiniz beni daha da yalnız hissettirdi teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?