Kimseye güvenim kalmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olayı söyledim. Neden yalan söyliyeyim Allah aşkına. Elime ne geçecek. Diyorum ya bana güven zarar vermicem deyip birden kendine çekti beni. Bunun adına ne derseniz deyin ben aylardır tecavuz olduğuna inandıramıyorum kendimi çünkü şoktan çıkamadım belkide konduramuyorum kendime kabullenemiyorum

BENİ EN İYİ ANLAYAN SİZSİNİZ SANIRIM TEŞEKKÜR EDERİM.

Göze alsaydım ailemi kaybederdim ben. Zaten elim kolumun bağlı olması beni depresyona sokan.

Adamla ayni yataga girip sirf zar saglam kaldi diye bakire kaldiginizi düşünmek bana da ikiyuzluce geliyor. Bu ayri.

Size, sizin cizdiginiz sınırın dışında davranip istemediginiz seyleri yapmasi ayri. Bu elbette hak edilecek bir sey degil. Eger bu bir tecavüz seklinde gerçeklestiyse cesitli sebeplerden bunu ortaya cikarmamis da olabilirsiniz. Buralar sizin bileceginiz isler.

Fakat boyle bir sınır ihlali, suistimal yasamis biri olarak insanlara daha da temkinli olmanız gerekmiyor mu?
Boyle bir yasanmisliginiz varken diger adama da cabuk guvenmissiniz mesela. Onun için de simdi beni kullandi diyorsunuz.

Bence sorun karsiniza cikan erkeklerden ziyade sizin erkeklerle iletisiminizde. Olumsuz seyler yasamis biri olarak ekstra dikkatli olmaniz gerekirken acılara yürümüş korkmamissiniz.

Kendi icinizdeki sorunlari cozmeden erkek, flort vs işlere girismeyin bence.

Onu bunu bilmem ama sana verebileceğim en büyük tavsiye asla yeni tanıştığın bir erkeğe daha önceki ilişkilerimde kullanıldım vb. şeyler söyleme. Zaafın belleyip yine aynı durumla karşı karşıya kalabilirsin. Yeni tanıştığın biri karşısında kendini zayıf gösterme hiç bir zaman.

Pişman olacaksaniz her sevgili olduğunuzla emin olmadan (ikna edilerek) bir şeyler yaşamayin. Hadi ilkine bilincsizdim diye kılıfını yapmissiniz ama ikincide de ayni şey. Yani yapip yapup ayrilik olunca pişman oluyorsunuz siz.

Ayrica karsinizdaki arkadasiniz degilse hoslandiginiz, sevgili olabileceginizi dusundugunuz insana sacma sapan eski ilişki acılarınızı anlatmayin, adam bu sacma muhabbetiniz yuzunden kacmiştir ha gercekten sevgilisi varsa iyi olmuş ama sevgilisi olmasaydi da sizinle olmak istemezdi.

Ne kadar garip garip davranislar varsa onu yapiyorsunuz sonra kimin kotu duasini aldim diyorsunuz.

Hata üstüne hata yaptım. Sınırlarımı çizemedim. Karşı tarafa fazla güvendim. Beni aldatmaz sandım. Bunların hepsi benim hatam. Kabul. Bundan sonra bir erkekle ilişki yaşamayacağım evlenene kadar. Ve sözümü de tutuyorum o günden beri. Sadece biraz akıl almak istedim aranızda tecrübeli olanlardan. Ama herkes birden üstüme gelmeye başladı.. Daha da kötü hissettim kendimi. Konuyu açtığıma pişman oldum.

Yorumunuz canımı yaktı. Teşekkürler.

Adama acılarımı oturupta saatlerce anlatmadım. Tek bir şey söyledim. “Fazla ileri gitti durduramadım kötü bir olaydı benim için yaşandı bitti. ”Oda senin suçun yok bunda dedi” . Olay bundan ibaret. Benden kaçtığını düşünmüyorum aksine çok eğleniyorduk konuşurken sohbetimiz akıp gidiyordu.

Son düzenleme:
Anladım teşekkürler

Konu actigimizda herkesten her sekilde yorum gelebiliyor. Siz olumsuz yorumlardan bile kendinize nasil fayda saglayabilirsiniz ona bakin.

Acikcasi ruh haliniz, hem su anki hem gecmisteki, bana saglikli gelmiyor. Bu sekilde saglikli iliskiler de kuramazsiniz. Bence profesyonel bir destek alip, bu surecte daha kötü şeyler yasamamak icin erkeklerle iliskilerinize ara verin.

İyi de sen daha kendini kabul edemiyorken başkasının seni kabul etmesini nasıl beklersin. Kendine resmen çürük muamelesi yapıyorsun. Çok tuhaf düşünceler bunlar. Bir önceki açtığın konuda da insanlar dürüst yorumlarda bulundu ama kabullenmiyorsun bir türlü. İlişki tavsiyesi alana kadar çok yolun var kusura bakma. Destek almalısın.

Sadece bişey sorucam. Bu son konuştuğum çocuğa travmam olduğunu söylemem hata mıydı. Bunu uzun uzadıya anlatmadım. Konuşma ilerleyince merak etti ve bir şeyler yaşadım ileri gitti durduramadım dedim. Oda üzüldü ve burda senin suçun yok dedi. İstersen yaşarsın istersen de yaşamazsın kime ne dedi. Benim bunu söylemem hata mıydı ve bundan sonra hayatıma girecek kişilere ben bu durumu nasıl bir dille anlatmalıyım? Dürüst olmak istiyorum açıkçası yaşadığımı bilsin istiyorum

Hangi düşüncem tuhaf anlamadım. Çocuğa bunu söylemem mi tuhaf? Karşı tarafın ileri gittiğini söylemem falan beni çürük biri mi yapıyor.

Evet hata.
Niye anlatıyorsunuz? Bu sizin ozeliniz. Hesabini vermeniz gereken bir sey degil. Kimsenin bu konulardaki merakini tatmin etmek zorunda da değilsiniz.

Hayatınıza girecek kisilere de anlatmaniz gerekmiyor. Kim size gecmis cinsel hayatinin nasil gelistigini anlatiyor ki?

Ha cok istiyorsaniz anlatmayi, sanaldan tanisip uc bes kere konustugunuz, hiçbir seyiniz olmayan bir adama degil de dogru duzgun ilişkiniz olan ve konunun dogal bir sekilde cinsellige geldigi sevgilinize gecmiste rizaniz disinda bir seyler yasadiginizi ve tekrarlamak istemediginizi soyler gecersiniz.

Iyi çok normal buluyorsaniz ve o yuzden kacmadiysa oyle devam edin o zaman. Sonra niye karsima bunlar cikiyor sormazsiniz artik.

Yazmayacaktım size ama dayanamadım

Anlatmayacaksınız kimseye. Ama önce kendi içinizde kabullenmeniz gerek. Bakire değilsiniz diye çürük, eksik, defolu, kullanılmış, ikinci el değilsiniz. Ne yaşanmış olursa olsun bu hayatınıza giren kimseyi ilgilendirmez. Bunun açıklamasını kimseye yapmak zorunda değilsiniz. İstediniz yaşadınız bitti gitti.

En fazla bekarete önem veren bir insansa karşınızdaki adam “hayata bakış açılarımız biraz farklı, benim geçmişte yaşanmışlıklarım var. Bu durum seni rahatsız edecekse bu ilişkiye devam etmeyelim” gibi gibi bir konuşma yaparsınız. Kendinden emin, güçlü, isteklerinin ve beklentilerinin farkında bir kadını hiç bir erkek ezemez.

Ama bir adama “ben aslında istemedim, kandırıldım, zorlandım, böhüüü” diye anlatırsanız size gram saygısı kalmaz. Dibine kadar istediği hayatı yaşamış şimdi bana istemeden oldu, kandırıldım, tecavüze uğradım diye anlatıyor pis yalancı diye düşünür. Çünkü bakire olmayan ve bunu eksiklik olarak gören kadınların %99’u bunu bahane olarak kullanıyor. Sizin gerçeğiniz de karşıya bahane olarak geçer.

Teşekkür ederim. Bunların hepsi bana tecrübe oluyor.

Bebişim zaman kötü, bu erkekler bir acaip oldu 30luk kadınım valla beni bile kandırdılarhele ki internet sapığı, manyağı, evlisiher türlü tiple dolu. O yüzden tavsiyem interneti boşver, etrafındaki insanlara bak. Bol şans dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…