Kimseye güvenmiyorum bu yuzden arkadaş iliskim yok kimseyle anlaşamiyorum

Dila11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
131
33
18
Hatalar yapıyorum akillanmiyorum kurban psikolojisinden kurtulamıyorum hayatımda birçok kez öldüm.şu anda istemediğim bir işte çalışıyorum intiharlar kuruyorum kafamda.

Hatalar yapıyorum akillanmiyorum kurban psikolojisinden kurtulamıyorum hayatımda birçok kez öldüm.şu anda istemediğim bir işte çalışıyorum intiharlar kuruyorum kafamda.
Aklınızı başınıza toplar mısınız?Kimse bayıldığı işlerde çalışmıyor ve hepimizin belli başlı sıkıntıları var.Bu kafayla,hayatınızın hiç bir alanında mutlu olamazsınız.

Siz ne iş yapıyorsunuz? İşi kafanıza çok takmışsınız nedir işiniz

Ne iş yapıyorsunuz? Kafanıza taktıklarınız neler

Emin olun hepimiz cok zor zamanlardan gecmisizdir. Kafasindan bir an evvel tahtali koye gitmeyi gecirmeyen yoktur.

Ama...

Ayakta kalmayi ve mucadele etmeyi ogrendik. Güclü durun ve saçmalamayı bırakın. İş geçici, dostluklar geçici.

Hayatta hep yüksek yüksek duygular, peri masallarıyla buyutuldugumuz, ancak gerçek hayatın inişli çıkışlı olduğunu öğrenmemiz gerekiyor. Hayatınızda hiç olumlu birşeyler yok mu şükür edebileceginiz, insanın anlam arayışı diye bir kitap var okumanızı tavsiye ederim. Eğer imkanınız varsa psikologa gidin, herkes görünenin otesinde bambaşka mücadeleler veriyor. Olumsuz seylere çok odaklandiysaniz videolar izleyip ruh halinizi düzeltmeye çalışın. Forumda kişisel gelişim bölümü var , küçük demeyin biryerden başlayın

Psikoloğu git.ama devlet değil onlar dinlemiyor aynı haplar veriliyor. özel bir klinige git.

Arkadaşınızın olmaması intihar etmenizi mi gerektirir bu ülkede kaç kişi sevdiği işte çalışıyor ki ayrıca herkes hata yapabilir kusursuz değiliz ki insanız Allah bizi böyle yaratmış hatasız kul yok

Back
X