Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklınızı başınıza toplar mısınız?Kimse bayıldığı işlerde çalışmıyor ve hepimizin belli başlı sıkıntıları var.Bu kafayla,hayatınızın hiç bir alanında mutlu olamazsınız.Hatalar yapıyorum akillanmiyorum kurban psikolojisinden kurtulamıyorum hayatımda birçok kez öldüm.şu anda istemediğim bir işte çalışıyorum intiharlar kuruyorum kafamda.
Emin olun hepimiz cok zor zamanlardan gecmisizdir. Kafasindan bir an evvel tahtali koye gitmeyi gecirmeyen yoktur.Hatalar yapıyorum akillanmiyorum kurban psikolojisinden kurtulamıyorum hayatımda birçok kez öldüm.şu anda istemediğim bir işte çalışıyorum intiharlar kuruyorum kafamda.
Psikoloğu git.ama devlet değil onlar dinlemiyor aynı haplar veriliyor. özel bir klinige git.Hatalar yapıyorum akillanmiyorum kurban psikolojisinden kurtulamıyorum hayatımda birçok kez öldüm.şu anda istemediğim bir işte çalışıyorum intiharlar kuruyorum kafamda.
:)pekiArkadaşınız mı yok ben sizin arkadaşınız olayım![]()
Ama emin olun ki çok zor ben de yazan kişinin durumundayimArkadaşınızın olmaması intihar etmenizi mi gerektirir bu ülkede kaç kişi sevdiği işte çalışıyor ki ayrıca herkes hata yapabilir kusursuz değiliz ki insanız Allah bizi böyle yaratmış hatasız kul yok