- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
- Konu Sahibi 35indelolita
-
hiç istemediğim yerler ?Korktum iyice gece geceAma sonucta sizin paraniz ne gerek var gizli sakli iş yapmaya? Yalan soylemeye?
Bence durumunuzu esinizle paylaşın yoksa bu sıkıntı sizi hic istemediginiz yerlere bile götürebilir. Hic olmazsa el birliğiyle kapatirsiniz. Tek basiniza zor olur.. ve bir daha da gizli seyler yapmazsiniz...
hiç istemediğim yerler ?Korktum iyice gece gece
Yaklaşık 10 seneden beridir finansal problem yaşamaktayım.Abime verdiğimiz borcu onun sıkıntıda olup ödeyememesi ve benim tüm harcamalarımı kocamdan gizli yapmam sonucunda çekilen kredilerin ve kredilerin yarattığı sıkıntı bende depresyon yaptı.İnanın nasıl başedeceğimi bilmiyorum.Konut kredi taksidim 1450 TL geriye kaln 500 Tl ile döndüremiyorum.Kredi notlarım düşmüştür.Ne tavsiye edersiniz?Gerçekten çok daraldım .
ev abiye alinmis konu sahibi oduyor. koca durumdan habersiz. boyle anladimE kocasindan gizli isler yapmis sikintiya dusmus. Hani koca nerde,neden hic yardim etmiyo. Ne halin varsa gör mü diyo  konut kredisini tek basina ödüyo eger kocasi varsa ev ortak degil mi hsdi konut kredisini konu sahibi ödüyo,kalan 500 tl ile de ev gcindiriyo. Nerde bu adammm   millan kafami karistirdin kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?