- 4 Kasım 2014
- 119
- 73
- 13
- Konu Sahibi 35indelolita
-
ödemeye gücü şu an yok .Maliyeye filan da borçlu.Ancak dediğim gibi babadan kalma 200000 Tl değeinde ev ve 600000 TL değerinde bağ satılırsa ilk bizim alacağımızı verecek.Bir de ablam var.Annem ve bizler çok üzülüyoruz durumuna .Karısı da terketti para bitince .Dımdızlak ortada kaldıAbinin hic mi odemeye gucu yok bir sey ?
En azindan ayda 100 TL filan ?
en az 4 kalemde toplam 20000 TL borcum varŞum an eşinizin haberi olmayan borç miktarı ne kadar ve tek bir yere mi, yoksa bir çok yere mi?
maaşının çoğunu biriktiriyor.Bankada yüklü bir hesabı varEğer eşine yansıtmak istemiyorsan bu borcu ödemenin tek yolu var. Bundan sonraki harcamaları doğru söylemek. Benim anlamadığım sen maaşınla her şeyi üstlenmişsin. Eşin maaşını kendi başına mı harcıyor?
maaşının çoğunu biriktiriyor.Bankada yüklü bir hesabı var
Esin cok uyanikmis.maaşının çoğunu biriktiriyor.Bankada yüklü bir hesabı var
ödemeye gücü şu an yok .Maliyeye filan da borçlu.Ancak dediğim gibi babadan kalma 200000 Tl değeinde ev ve 600000 TL değerinde bağ satılırsa ilk bizim alacağımızı verecek.Bir de ablam var.Annem ve bizler çok üzülüyoruz durumuna .Karısı da terketti para bitince .Dımdızlak ortada kaldı
SIZ SAF MISINIZ arkadasim?
hadi 100 bini borc olarak verdiniz, babadan kalma 800 bin degerindeki mirastan neden feragat ettiniz?
nasil bir abi ki altin degerinde?
siz yillarca onun borcunu odeyeyim diye kahrolun. o isi de batirsin mirasa da konsun.
oh ne ala memleket!
sahsen esiniz basiniza kakiyorsa adamin kesin bogazina kadar getirmissinizdir de ondan kakiyordur.
yoksa 100 bin borca evet diyecek adamin ben soylediginiz gibi paraci oldugunu sanmiyorum.
olsa olsa gercekcidir, tutumludur.
siz de artik gururunuzu bir kenara birakin.
esinize karsi acik olun. borcunuzu el birligiyle odeyin. bir daha da abiniz icin boyle agir yuklerin altina girmeyin.
zaten kadinin elinde kalan 500 mus. kisisel giderlerim var diyor. bu miktara ev mi gecindirilir. demek ki esi de muhakkak yapiyor birseyler. ama o gidip abisine 100 bin vermedigi icin haliyle birikim de yapabiliyordur.Bir de işin bu kısmı var dimi. Hiç düşünmemiştim böyle. :S
şöyle anlaşma filan imzalamadım abim o tarz bir insan değildir.Önce o kendini kurtarsın.Biz o kadar fedakarlık ederken karısnın terketmesi de darbe vurdu zaten.El kızı işte çekmezki parasızlığını.Biz o kadar fedakarlık yapalım hem kocamıza hem ailemize bir de çektiğimiz eziyet de cabası.Her manada kendimi kapana kısılmış hissediyorummirastan mi feragat ettin bir de ? Gercekten mi ?
şöyle anlaşma filan imzalamadım abim o tarz bir insan değildir.Önce o kendini kurtarsın.Biz o kadar fedakarlık ederken karısnın terketmesi de darbe vurdu zaten.El kızı işte çekmezki parasızlığını.Biz o kadar fedakarlık yapalım hem kocamıza hem ailemize bir de çektiğimiz eziyet de cabası.Her manada kendimi kapana kısılmış hissediyorummirastan mi feragat ettin bir de ? Gercekten mi ?
şöyle anlaşma filan imzalamadım abim o tarz bir insan değildir.Önce o kendini kurtarsın.Biz o kadar fedakarlık ederken karısnın terketmesi de darbe vurdu zaten.El kızı işte çekmezki parasızlığını.Biz o kadar fedakarlık yapalım hem kocamıza hem ailemize bir de çektiğimiz eziyet de cabası.Her manada kendimi kapana kısılmış hissediyorum
iyi ama boyle olmayan parayi harcamaya devam ederseniz sizin de abinizden farkiniz kalmayacak. esiniz bogaza dayanmis borclari ogrenince sizi cekmeyecek. el oglu ne de olsa!şöyle anlaşma filan imzalamadım abim o tarz bir insan değildir.Önce o kendini kurtarsın.Biz o kadar fedakarlık ederken karısnın terketmesi de darbe vurdu zaten.El kızı işte çekmezki parasızlığını.Biz o kadar fedakarlık yapalım hem kocamıza hem ailemize bir de çektiğimiz eziyet de cabası.Her manada kendimi kapana kısılmış hissediyorum
kredi çekmedik .Birikmişimizden verdik.Bu ikinci evimizi kredi ile aldık.O ara benim adam tutumlu olduğundan epey para biriktirdi ama olan bana oldunolursa olsun, eyer esin sana bu yuzden oyle davraniyorsa uzgunum haketmissin. hem 100000 kredi cek ver, hem de mirasi ona birak. Bilmiyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?