kimseye söyleyemediğim finansal sıkıntım

Abinin hic mi odemeye gucu yok bir sey ?
En azindan ayda 100 TL filan ?
ödemeye gücü şu an yok .Maliyeye filan da borçlu.Ancak dediğim gibi babadan kalma 200000 Tl değeinde ev ve 600000 TL değerinde bağ satılırsa ilk bizim alacağımızı verecek.Bir de ablam var.Annem ve bizler çok üzülüyoruz durumuna .Karısı da terketti para bitince .Dımdızlak ortada kaldı

Eğer eşine yansıtmak istemiyorsan bu borcu ödemenin tek yolu var. Bundan sonraki harcamaları doğru söylemek. Benim anlamadığım sen maaşınla her şeyi üstlenmişsin. Eşin maaşını kendi başına mı harcıyor?

maaşının çoğunu biriktiriyor.Bankada yüklü bir hesabı var

maaşının çoğunu biriktiriyor.Bankada yüklü bir hesabı var

E yok artık!

Yahu kusura bakma da sen salak mısın? Bu nasıl evlilik?
O zaman boşanın yani, ne bu böyle.

Böyle güvensizlik görmedim. Evlilik bu değil Allah aşkına.

Siz alıyorsunuz eve her şeyi. Bir sürü borç var üzerinizde. Kocanız eve kuruş harcamıyor, nasıl evlilik bu. Doğru mu geliyor kulağınıza?

Eğer borcu söylemek istemiyorsanız, bir gün alın markete götürün. 1 seferlik gerekli ihtiyaçların ne kadar tuttuğunu görsün. Bundan sonrada market alışverişi yapmayın. Eşiniz alsın.

Ben size kızmıştım ama eşinizde fena. Böyle adamla nasıl yaşanır bilemedim. Bence bir müddet idare edin, borçları ödeyin ve boşanın. Böyle cimri adamla hayat mı geçer.

Kocanız uyanıkta ben anlamadım neden evi siz geçindiriyorsunuz?

Hani bi an boş bulunup kabul ettiniz bu durumu ama neden sürdürdünüz? Neden ben yetişemiyorum demediniz? Krediyi siz çektiğinize göre evin sizin üzerinize olduğunu çıkardım yazdıklarınızdan. Alın karşınıza konuşun. En azından ayrılın. Evde fazladan bir de ona bakıyorsunuz. En azından çocuğunla ikiniz harcarsınız. Bu babalıkta değil, kocalıkta. Böyle evlilik olmaz.

ben olsam saklamazdım eşimden başıma kakmayada hakkı yok sonuçda dünya hali olsa elinde verirdi kardeşinde elinde olsada vermese hakkı var dırdır etmeye ama yokmuş elinde

SIZ SAF MISINIZ arkadasim?
hadi 100 bini borc olarak verdiniz, babadan kalma 800 bin degerindeki mirastan neden feragat ettiniz?
nasil bir abi ki altin degerinde?
siz yillarca onun borcunu odeyeyim diye kahrolun. o isi de batirsin mirasa da konsun.
oh ne ala memleket!
sahsen esiniz basiniza kakiyorsa adamin kesin bogazina kadar getirmissinizdir de ondan kakiyordur.
yoksa 100 bin borca evet diyecek adamin ben soylediginiz gibi paraci oldugunu sanmiyorum.
olsa olsa gercekcidir, tutumludur.
siz de artik gururunuzu bir kenara birakin.
esinize karsi acik olun. borcunuzu el birligiyle odeyin. bir daha da abiniz icin boyle agir yuklerin altina girmeyin.

Bir de işin bu kısmı var dimi. Hiç düşünmemiştim böyle. :S

100binmi verilmiş borç bende 5-6 bin falan sanıyorum oh ne ala ya ödeyemiyorum de çık ilin içinden bence o kadar veren bir eş ne patacı olabilir nede kötü kardeşinizde iş batırdı diye ne yani milletin nafakadının üstünemi yatacak

Bir de işin bu kısmı var dimi. Hiç düşünmemiştim böyle. :S
zaten kadinin elinde kalan 500 mus. kisisel giderlerim var diyor. bu miktara ev mi gecindirilir. demek ki esi de muhakkak yapiyor birseyler. ama o gidip abisine 100 bin vermedigi icin haliyle birikim de yapabiliyordur.
konu sahibinin en cok gururuna kizdim. yahu koca bu. sanki yabanciya caktirmamak icin kredi kartlarina yuklenmis. biraj senin eksik kaldigin yerde o tamamlasin. hakettigin somurtmayi da bir zahmet cekiver.

mirastan mi feragat ettin bir de ? Gercekten mi ?
şöyle anlaşma filan imzalamadım abim o tarz bir insan değildir.Önce o kendini kurtarsın.Biz o kadar fedakarlık ederken karısnın terketmesi de darbe vurdu zaten.El kızı işte çekmezki parasızlığını.Biz o kadar fedakarlık yapalım hem kocamıza hem ailemize bir de çektiğimiz eziyet de cabası.Her manada kendimi kapana kısılmış hissediyorum

mirastan mi feragat ettin bir de ? Gercekten mi ?
şöyle anlaşma filan imzalamadım abim o tarz bir insan değildir.Önce o kendini kurtarsın.Biz o kadar fedakarlık ederken karısnın terketmesi de darbe vurdu zaten.El kızı işte çekmezki parasızlığını.Biz o kadar fedakarlık yapalım hem kocamıza hem ailemize bir de çektiğimiz eziyet de cabası.Her manada kendimi kapana kısılmış hissediyorum

nolursa olsun, eyer esin sana bu yuzden oyle davraniyorsa uzgunum haketmissin. hem 100000 kredi cek ver, hem de mirasi ona birak. Bilmiyorum valla.

iyi ama boyle olmayan parayi harcamaya devam ederseniz sizin de abinizden farkiniz kalmayacak. esiniz bogaza dayanmis borclari ogrenince sizi cekmeyecek. el oglu ne de olsa!
bir an once buna son verin. yoksa abiciginizle beraber dusunursunuz kara kara.

o iyi zamanında bize hep yardımcı oldu.Ev alırken araba alırken hep borç verdi bize.Biz de ona destek çıktık ama insanoğlu işte ticaret bu .NE yapalım.Şu ev ya da bağ satılsa hepimiz rahatlayacağıız da aksi gibi kısmetimiz kapandı

nolursa olsun, eyer esin sana bu yuzden oyle davraniyorsa uzgunum haketmissin. hem 100000 kredi cek ver, hem de mirasi ona birak. Bilmiyorum valla.
kredi çekmedik .Birikmişimizden verdik.Bu ikinci evimizi kredi ile aldık.O ara benim adam tutumlu olduğundan epey para biriktirdi ama olan bana oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…