Kimseyi dinlemedim

Valla diyecek birsey yok herhangi bir aklada gerek gormuyorum cunku benim gorusum biraz hirgur olur aileler arasinda bagris cagiris
siz dugunsuzluge raziyim dersiniz kv rahatlar onun hormonlar az cosar gel der geri donersiniz kv evinde ana kuzusu kocayla cile bulbulum cile

Burada bile insanlar neler yazmis,ben bile az once sac konuna yazdim mevzu sac degil diye
kostur kostur evlenmissin niye baska adam yok cunku bosanmazsin oda bosamaz nerden bulacak kv evinde ana agzina bakan sumsuklugune tahammul edecek kizi
Hayirrrrliiiisiiii

Bende o psikolojideydim ki senin yaşadıklarının 10 da birini yaşatmadı bana oda beni düşünüyor sanıyordum dün bi saçmalık yaptım ve aradım o araması gerekirken ben aradım engelliyim arkadaşlara söylediği aklımdan çıkmıyorlar falan yalan palavraymış ama yaptıkları bana güç veriyor işte bu diyorum kendi kendime sevdiğin adam bu hak ettiğin bu mu diyorum sende bunu yap hak ettiğim bu mu diye sor kendine onun aramasını istediğin an
Boş bir evde olmasam dışarı çıkabilsem, bu şehirde kalacağım belli olsa inanın daha güçlü olurdum ama biliyorsunuz durumu sizin gibi düşünmeye çalışıyorum mecburum buna

Bende o psikolojideydim ki senin yaşadıklarının 10 da birini yaşatmadı bana oda beni düşünüyor sanıyordum dün bi saçmalık yaptım ve aradım o araması gerekirken ben aradım engelliyim arkadaşlara söylediği aklımdan çıkmıyorlar falan yalan palavraymış ama yaptıkları bana güç veriyor işte bu diyorum kendi kendime sevdiğin adam bu hak ettiğin bu mu diyorum sende bunu yap hak ettiğim bu mu diye sor kendine onun aramasını istediğin an
Bakın bence sizin olayda aldatma vardı,birini buldu bence

Boş bir evde olmasam dışarı çıkabilsem, bu şehirde kalacağım belli olsa inanın daha güçlü olurdum ama biliyorsunuz durumu sizin gibi düşünmeye çalışıyorum mecburum buna
Sıkma canını hiçbişey kalıcı değil hüzünde mutlulukta
Bi gün dönüp baktığında ne günlerdi diyeceksin engelle ve uzak dur ondan

Bakın bence sizin olayda aldatma vardı,birini buldu bence
Kendine yakıştırdığı herşeyi yapabilir bunu benden hiç bişey götürmez ama dengesizlikleri yordu artık arkadaşlara aklımdan çıkmıyor de sonra da engelle o zaman milletede de ki valla çok iyiyim aklıma bile gelmiyor ikimizinde yolu açık olsun ama kabahat bende ne bekliyorsam

Ben sizin o arkadaslarinizin isguzarlik yaptigini dusunmustum ama yazmak istemedim
Yani olay size aksettirildigi gibi olmayabilirdi
Siz butun sosyal medyalari kapatip ortak arkadaslarada 6-8 ay ara verseniz biraz inzivaya cekilseniz yeni cevrelere girseniz toparlanip yolunuza bakacaksinizda sizdede bir kasima eseleme kendine eziyet etme var

Ben sizin o arkadaslarinizin isguzarlik yaptigini dusunmustum ama yazmak istemedim
Yani olay size aksettirildigi gibi olmayabilirdi
Siz butun sosyal medyalari kapatip ortak arkadaslarada 6-8 ay ara verseniz biraz inzivaya cekilseniz yeni cevrelere girseniz toparlanip yolunuza bakacaksinizda sizdede bir kasima eseleme kendine eziyet etme var
Başladım kuzum birkaç gün önce twitlerimi sildim sonrada uygulamayı telefonumdan sildim girip bakmayım diye onun vasıtasıyla tanıdıklarımın ya numaralarını sildim yada sona aldım paylaştıklarını görmeyim diye gerçek iyileşme sürecim başlıyor sanırım he bide kalan eşyalarımı almayı geciktiriyordum onu görmem için bi sebep olsun diye onları ondan almasını müsait olduğumda yengesinden alıcağımı söyledim yengesine onu görmeden habersizce gidip alıcam

Siz gene 2 ay çekmişsiniz ben 1 uıl çektim ailesi bana yüzük bile takmadı

Nikah yapcaz dediler yapmadılar imam nikahlı yaşadım

1 tıl boyu hizmetçilik ettim

Bana hep bağırdılar

Ben bunu eş denen tembele söylediğimde beni dövdü

1 yıl boyu hem nikahsız, hem düğünsüz, hem yüzüksüz, hem dayak, hem hizmetçilik yaptım

Değişmeyecekler kurban olduğum sakın üzülme

Bir daha memur harici eş seçme

Adam olsaydı zaten amelelik yapar tinede seni ailesine muhtac etmezdi

Bırak onlar annesinin götünü koklasın

İyiki seninki git demiş

Benimki aşığım diyip bırakmıyordu beni

Ben zorla kaçtımda kurtuldum

Kafama 16 kere ağır şekilde vurdu

Beni köle gibi aldı eve koydu

Nasıl güvendim bilmiyorum

Meğerse herşey ailesine bakın nasıl köle getirdim her dediğinizi yapıyor drmek içinmiş

Bende senin 10 katını çektim

Ha birde ben gidince eve genç kızlar sokup onlara beni arattı dalga geçti

Ben gerizekalı bir Aptal olduğum için halen seviyorum ama halen benimle dalga geçiyor

Canı sıkışılınca araıyor açıyorum

Kızlarla görüşüyor mesajlaşıyor

Benimle dalga geçiyor

Dün neymiş benim annem yapmış bunları

Ulan 1 senede 5 kuruş kazanıp aikesine muhtaç eden kendisi

Nikah kıymayan kendisi

Dmven kendisi

Uyusturucu içen kendisi

Surf salaklık edip konuşuyorum diye halen beni suçluyor

Etimle kemiğimle nefret ettim

Neymiş geçmişimde erkek olmuş

Her seferinde bunu fırsat bilip dövdü beni

Şimdi yaşadıklarımı atlatamıyorum

Kpss çalışmam gerekirken boş boş vakit geçiriyorum

Annemde benden salak

Gitti evlendi şimdide boşandı

Adam evinizi bulurum diyor

Sokağa çıkamıyorum çünkü çok küçük bir şehir burası

Evi bulursa kapıda yatar sokağa hiç çıkamayız ekmek almaya bile

Ev sahibiyle konuşur iftira atar

Korkuyoruz işte

Kızlarla görüşemiyorum

Erkeklerle konuşamıyorum

Çünkü bu şehirde kalacağımız belli değil

Beyaz eşlarımızı koltuklarımızı almadan zorla kaçtık annemin eski eşinden

Çünkü bi dk olsun annemin yanından ayrılmıyor ve aldatıyor gibiydi annemi

Annemde istemedi

Anlayacağım boş evde

1 sene boyu işkence görmüş

Şuanda dışarı çıkamayan

İş bulsam

Adam evimizi bulup rahatsız edecek

Kızlarla buluşsam adam yine peşimize takılacak

Benim güvendiğim şerefsiz ise Arasıra beni yokluyor bende can sıkıntıaından açıyorum benle dalga geçiyor suçluyor

Delirmek üzereyim

Kadın olmak ne zormuş

Sırf cinsel obje mal olarak görüldüğümüze kanaat getirdim

Gücüm kalmadı aslında

Hayatın anlamıda yok

Yıllardır zaten annemin salaklığı yüzünden peşine takılanlar oluyprdu hep onlarla uğraşarak geçti ömrüm

En son mutlu olayım gideyim dedim

Eziyet çektim

Geldim geri şimdi annemin yine salaklıkları bitmiyor sokağa çıkamyoruz

Ölmek neden günah anlamıyorum

Cehenneme gideceksek

Burdada cehennemi yaşıyoruz zaten ne anlamı varki

Burda cehennemi yaşayıp bana orda cennet verilse kaç yazar.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm, korkmayın korku bizi yer bitirir. Ayrıca affınıza sığınarak söylüyorum lütfen her cümle arası boşluk bırakmayın çok yorucu oluyor.

Alıntı yapıp sizi üzmek değil amacım ama şu konunuzda neler yaşayacağınız apaçıktı. Annesini evden kovan adamı bile ama benim için tartıştı diye savundunuz, gözünüz o kadar kararmıştı kimseyi dinlemeyip evleneceğiniz belliydi. Hakkınızda hayirlisi olsun. Umarım baskaları da okur ders çıkarır.

Allah kısmet ederse yaza evlenmeyi düşünüyorum nişanlımın babası yıllar önce vefat etmiş, nişanlım liseye giderken okuldan çıkıp çalışmak zorunda kalmış annesine o bakıyor yıllardır aylığının, yarısını annesine veriyormuş ama işten eve geldiğinde, evde yemek bulamıyor sinirlenip dışarda yiyormuş o kadar para veriyorum ona yemek yapmıyor diyor kadın her akşam kızına gidip yemek yiyor nişanlımada sende gel orda ye diyo ama nişanlım her akşam gitmek istemiyor rahatsız hissediyor kendini kadın sinirli bir tip kendini her zaman düşünüyor nişanlımla aramızda konuşmuştuk evlenince ayrı evde oturalım diye bakarız dedi ablasıyla konuşurken birgün nişanlıma sormuş ablası nasil yapıcaksınız annemle mi oturcaksınız diye oda neyleym oturmak istemiyor ama kesinlikle olmaz oturmamda demedi bakıcaz düşünücez demiş görümcem herşeyi anlatmış kayınvalideme bağırmaya başlamış kadın evde kız beni şimdiden istemiyor diye nişanlım çok sinirlenmiş kayınvalidem belli ki başka şeylerde söyledi yoksa nişanlım sinirli biri değil, kalp kırmaz zaten beni annesi istemiyor bunu duyunca bana daha çok düşman oldu nasıl evi geçindirceksin kira mı ödücen ev mi geçindircen diyormuş bence nişanlımı düşündüğünden değil kendini düşünüyor zaten yıllardır evin geçimini sağlayan oğlu nişanlımla tartıştığında annesini evden kovmuş neden böyle birşey yaptım diyorum saçma saçma konuşuyor dedi tam olarak neler söyledi bilmiyorum ben üzülmeyim diye anlatmıyor ablam annemi baya bir doldurmuş dedi ondan hiç beklemezdim evet ben gerçekten oturmak istemiyorum kayınvalidemle ama eşimin geçim sıkıntısından yarın bir gün bunalıma girmesinide istemiyorum benimde engelli aylığım var ama çok az bişey ne kadar katkım bilemiyorum kafam çok karıştı bu olaydan sonra nişanlımda kesinlikle annemle oturamayız hep bi huzursuzluk çıkartır diyor gerekirse ben akşamlarıda çalışırım senin aylığına dokunmam geçiniriz bir şekilde allah büyük yardım eder diyor. kayınvalidemde o hiç nişanlısını düşünmüyor ayrı ev istiyor diyormuş komşularına.

Nasıl bir akıl tutulması ki düğün yok, ev yok, sadece nikahla kayınvalide evine gidip yerleşiyorsunuz?
Bir birey bile olamamış bir adamla evlenmek için kimseyi dinlememenize, koşa koşa hiçbirşeysiz evlenmenize değinmiyorum bile.
Neyse nereden dönersen kar. Gerçekten nokta koyarsınız umarım.

Back
X