Kimseyi sevememek

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.637
25.386
548
28
Var mı bunu yaşayan, 22 yaşındayım üniversitedeyim. Çevremde çok fazla erkek var diyemem ama tanıştığım arkadaş olduğum hiçbir erkek ilgimi çekmiyor. Kimisinin dış görünüşünü pek beğenmiyorum (kızlar genelde uzun boylu yapılı erkek arar ama ben orta boylu sempatik erkelerden hoşlanıyorum sadece). Dış görünüşünü biraz beğensem karakterine ısınamıyorum, karakterine ısınsam hayat görüşümüz siyasi görüşümüz pek uymuyor.

Statüye (okuduğu bölüme) de önem veriyorum çünkü kendime denk birini arıyorum. Mesela illa tıp diş olsun diye tutturacak değilim ama ben hukukta olduğum için isterim ki evleneceğim adam da bana denk bir meslekte olsun hayallerimiz ideallerimiz paralel olsun isterim.

Üniversitede son bir senem kaldı okuldan biri olsun istiyorum ama nedense çıkmıyor karşıma biri. Daha önce kursa etkinliklere gittim ama meslek bölüm anlamında hiç dengim olmayan insanlar vardı. Bunu kötü niyetle söylemiyorum bu arada, sadece kadının da erkeğin de belli bir derecede denk olması gerektiğini düşündüğüm için söylüyorum.

Bence güzel bir kızım, kıyafet saç baş takı aşırı abartmayacak şekilde şık giyinirim. Güleryüzlüyümdür dışardan bakınca da. Aslında tanışmak isteyenler çıkıyor arada ama genelde sosyal medyadan yazıyorlar (aynı okulda olmamıza rağmen) ve ben sosyal medya ilişkisi istemiyorum. Çağımızın sorunu bu sanırım artık erkekler hep internet üzerinden ilgilerini belli ediyorlar.

Zamana bırak diyeceksiniz şimdi, ama okuldan bulunmazsa iş hayatında bulmak zor diyor herkes. Ayrıca son bir senedir yakın arkadaşlarımın hepsinin sevgilisi var artık onlar sevgilileriyle olurken ben yalnız olmaktan çok sıkıldım. Sinemaya konsere gidelim diyorum ben ona sevgilimle gidicem bilet aldık diyolar mesela. Öylesine sevgili bulayım dicem ama hiç bana göre değil ben sevmediğim biriyle gönül eğlendiremem.

Bilmiyorum nasip kısmet işi mi acaba. Şimdiye kadar hiç adam akıllı bir sevgilim olmadı en uzunları 6 şar ay sürdü iki sevgilimde de. Geri kalanları daha kısa sürdü.

İçimi dökeyim dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar kriter ararsan o kadar zorlaşır.
Mesleklerde illa eşit olunmalı kısmına ben katılmıyorum.
Tüm erkekler meslek konusunda kompleksli değil.
Karakteri iyi ve hayata bakış tarzınız uyumlu olsun
Sana saygı göstersin merhametli olsun gerisi hallolur bence
Benim için önemli olan en önemli kriter budur
Ama illa yukarda saydıklarımın hepsi olsun diyorsan bol şans diliyorum:)

Ben eşimle arkadaşım sayesinde tanıştım. Evet arkadaşım görümcem oldu kısmetin nereden geleceği belli olmaz.

Ben eşimle arkadaşım sayesinde tanıştım. Evet arkadaşım görümcem oldu kısmetin nereden geleceği belli olmaz.

Arkadaş aracılığıyla bulmayı ben de düşündüm aslında. Ama arkadaşlarımın çevresinde hep kızlar var. Ben de zaten ona şaşırıyorum millet hiç sosyalleşmeden nasıl sevgili buluyor bu kısmet nerden geliyor anlayabilmiş değilim

Haklısınız aslında. Benim önceki iki sevgilim de çok başarılı insanlardı. Ben elimde olmadan onlarla kıyas yapıyorum şimdi. İlerde ev geçindirme boyutunu da düşünüyorum bir yandan. Aradaki maaş farkı çok yüksek olursa, bir taraf devamlı yükselir öteki taraf mütevazı bir hayat isterse sorun olur gibime geliyor

İşte direkt kız abisini ayarladı bana daha ne yapsın önceki erkek arkadaşlarım da arkadaş çevresindendi. Hatta aynı sınıftan 3 kişi bana açıldı şükür okul bitti geçmiş ilişkilerin faydası huylarımı ve ilişkilere bakis açımı değiştirmesi açısından oldu. Eşimle daha önce tanışsam karşısında bir cadı bulacaktı

Dediğim gibi eğer iyi kalpli merhametli saygılı bi insan olursa öyle kompleksleri de olmaz
Kendi adına da düşün
Senden az kazanan bir eşe bakış açın değişecekse tabiki ona göre yön ve kriter belirle

Ben de benden üstün yani birşeyler öğreneceğim,danışmak fikir almak isteyecegim akıllı insanlardan etkilenirim. Eğitim,meslek vb.konularda kendimin üstün olmasını istemem. Zaten baskın bir karakterim aşırı zorum, karşımdaki insan taşısın isterim. Hatta onceleri buradaki durumuma yazmistim 'Dunyanin en guclusu de olsan sevdigine karsi kaybedersin' :) Hiç ilk görüşte aşık olmadım. Şansıma esimi de çok küçük yaşta tanıdım. 30 yaşındayım,esimi tanımamış olsam hala bekar olurdum sanırım yani seni çok iyi anlayabiliyorum.

Ben de böyle düşünüyorum. İstiyorum ki eşim dediğim, hayatımı paylaştığım insan bilgili, akıllı biri olsun. Aslında en çok önem verdiğim kriter bu diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…