Kimseyi uygun bulmamak

Bence doğru yapıyorsunuz. O zaman çevirin yoldan birini evlenin. Tabii kriterleriniz olacak. Kültürlü, kibar, yardımsever olmayan, kadın ruhundan anlamayan biriyle evlenmek istemem şahsen.

Söyle bir ayirim yapmakta fayda var: Soguma sebebim gercek mi, yoksa iliskiye hazir olmadigim icin mi kendimi geri cekiyorum. Ilk durum ise tamamen haklisiniz, cünkü "eh iste" diye kimseyle ciddi adimlar atilmamali. Ikincisi iste biraz ara verip nedenlerine bakmali.

Eskiden yani nişanlanma olayından önce nasıldınız veya nişanlınıza karşı

Bence biraz yalniz kal kendini kitaplara başka seylere kaptir gelistir kendini her açıdan

Oks grşrz yrn neden yerler bu canım sesli harfleri hadi eskiden kontör olayı vardı tamam ya şimdi.
Açlık bu...

Pandemi herkesi vurdu alım gücü düştü.

Gerekli vitaminleri alamayinca beyin fonsiyonları düzenli işlemedi.

Bu ilk etapta x y z kuşağında ardindan özenti tayfasında, sekiz sesli harfte kendini gösterdi.

Soru şu: pandemi uzarsa mazallah ve dahi sessiz harflere de nüksederse bu durum...

Insanlar konuşa konuşa deyiminin yerini başka şeyler alacak.

Aynen öyle ayrıca teknoloji gelistikce insanlarin zekasi geriledi.

Öyle demeyin Allah’a şirk koşmuş olursunuz . Büyü ve nazar Kuranı Kerim’de yazıyor

Eskiden yani nişanlanma olayından önce nasıldınız veya nişanlınıza karşı
Böyle değildim, fazla umursamazdım her şeyi , konuşurdum . Ama eski nişanlım ilk sevgilim olmuştu . Sanırım etkisinden hala çıkamıyorum . Bir şey hissetmiyorum ona karşı ama

Tam olarak bilemiyorum ikisi de olabilir. Bir de bu kişi polis olduğu için de biraz soğuk duruyorum sanırım

Gerçekten kalbin çarpsaydı
-napiosun cici kıs ;-)
yazsa bile hoşuna giderdi bence
Boşver biri olacaksa aşk olsun zorlama değil.
Aklıma komşum geldi onu da biri istemeye gelmiş önceden ( kadın yaşlı bekar hala ) kolonyayı uzatırken adam iki elini birden açmış . Kadın da soğumuş , görmemiş gibi iki elini birden açtı insan tek elini açar diyor ben de ona dedim ki beğenseydin ne de güzel ellerini açmış derdin dedim bizim de o hikayeye döndü

Bu yaştan kaynaklı bence yaş ilerledikce insan daha çok seçici oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…