Kimseyle konusamıyorum nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var :(

karanfil9876

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
15
10
3
Ben 25 yasındayım sevgilim de 35 yasında. Ben daha once hic evlilik yapmadım ancak onunla tanıstıgımızda bir evlilik yapmıs bir cocugu var ve bu surede bosanma davaları cekismeli oldugu icin devam ediyodu cocuk annede kalıyodu. Cocuk yogun psikolojik prblemler yasamaya basladı, cnku bu donemde anne gostermek istemedi sevgilim cocugunu icrayla falan gordu. Cocuk da ilkokula gidiyor. Davaları devam ediyoken psikologa gotrduler cocugu ve orada da sevgilimin esi ve cocuguyla aile gibi zmn gecirmesi onerilmis cocugun psikolojisi icin. Simdi dava devam ediyoken haftada bikaç kez gidip onlarla kalıyo evde. Bnde cok seviyorum ayrılamadım gidip onlarda kalıyo resmen boyle bosanma da gecikebilir diyo. Ne yapıcam cıldırma noktasına geldim

İnşallah ayrılmayı denersiniz. Bu durum sizi çok üzer, yıpratır.
Evli çocuklu bir insana aşık olursam uzak durmaya çalışır unutmaya çalışırdım. Büyük konuşmayayım Allah yaşatmasın. Olmaz yapamam.

Bir arkadaşım da evli bir çocuklu insanla sevgiliydi çok dedim uzak dur dinletemedim. Adam hep aynı eşimle sorunlar var mutsuzuz ayrılacağız. Ve ne oldu adam 2. çocuğu yaptı.

Yapmayın kendinize saygınız olun ayrılın. 1-2 ay üzülün yıllarınızı heba etmeyin. Gençsin.

Niye kendini bile bile ateşe atoyosun ki ?
Seviyosun tamam da çok zor Bak ben sana diyeyim.
Hayatının sonuna kadar pişman olabilirsin.
Benim ablam var tanıdık oda bekardi eşinin 2 çocuğu var. Neler çekmiş .
Yani bide çocuklar büyük adam .
Sen bence bitir bu ilişkiyi ve önüne Bak.
Ailen ne diyor bu duruma ?

psikolog evet çocuk için birlikte zman geçirin demiştir ama birlikte aynı evde kalın dememiştir canım
bence hazırlıklı ol belkide barışmak istiyolar ve umarım cocukları için doğru olan bir karar verirler bu arada olan sana olmasın ...
Barısmanın soz konusu bile olamayacagını sadece cocuk icin katlandıgını soyluyor gecici bi donem diyo.. Hani insan inanmaz ama kucuck de bi inanma istegi olur ya icinde cırpınır bunun dogru olması icin. Tam olarak bu durumdayım

25 yaşında,35'lik evli bir adama sevgilim diyecek kadar nasıl bir aşkla kör olmuş olabilirsiniz?
Dava bitip kesinleşmeden sevgilim dediğiniz kişi evlidir bunun bir farkına varın.
Kafalarda oluşan soruyu sorayım boşanmalarına sebep siz misiniz?
Bakın, zaten kotu bi durumdayım birde ahkam kesme gibi bi tutumla yazmayın yazacaksanız. Biz tanıstıgımızda icralık durumda

Barısmanın soz konusu bile olamayacagını sadece cocuk icin katlandıgını soyluyor gecici bi donem diyo.. Hani insan inanmaz ama kucuck de bi inanma istegi olur ya icinde cırpınır bunun dogru olması icin. Tam olarak bu durumdayım
Seni anlamaya calisiyorum ama olmuyor daha cok gencsin fakat yanlis yaptiginin farkinda olucak kadar da yetiskinsin ...bırak o adamı dogru durust birini bul kendine

Bakın, zaten kotu bi durumdayım birde ahkam kesme gibi bi tutumla yazmayın yazacaksanız. Biz tanıstıgımızda icralık durumda
Arkadaş kötü birşey yazmamış, icralık ama boşanmamış, boşanmamış biri bekar sayılmaz ve barışma ihtimalim yok dese de eşiyle barışmayacağının garantisi de yok, nice evlilikler davadan dönüyor.
İyi düşünün taşının, eşiyle barışır birde 2. çocukları olursa üzülen taraf siz olacaksınız.

Ahkam keser gibi yazmadım.Siz tanıştığınızda icralık durumda olduğunu kim biliyor.Siz ve sevgilim dediğiniz o evli adam.
Dışardan görünecek olan bu ve ne yazık ki evliliğin bitme sebebi siz görüneceksiniz. Sanaldan birinin bu soruyu sorması sizi bu kadar rahatsız ediyorsa bir de reelde düşünün. Kötü niyetle söylemiyorum.
Evli iken başka birine aşık olunabilir ama aşk evlilik noktalandıktan sonra yaşanmalı onurlu olan budur.
Sizin yaşınızdan çok çok çok fazla boşanmakta olan erkek gördüm.Siz bekarlığa önden bir merhaba yada yarabandı ilişkisi olacaksınız.Boşanma öyle yada böyle bir depresyona sebep olur ve bunun etkisi ortalama3 yılda atılır bu süreci çekmeye değer mi?
.Gençsin bekarsın ne işin var kendinden 10 yaş büyük daha boşanmamış çocuğu olan adamla.

Back
X