- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi karanfil9876
Aynen katılıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum.
Bırakınız sizi kötü bilsin, ahkam kesmiş olun, düşünüp de akıl falan vermeyin henüz evli olan bi adamla ilişki yaşıyan kadına ki yaşı da 25 her şeyin kendi de gayet farkında. Bu adam boşansa da boşanmasa da harcanacak, bırakın harcansın. Harcasın kendini.Ahkam keser gibi yazmadım.Siz tanıştığınızda icralık durumda olduğunu kim biliyor.Siz ve sevgilim dediğiniz o evli adam.
Dışardan görünecek olan bu ve ne yazık ki evliliğin bitme sebebi siz görüneceksiniz. Sanaldan birinin bu soruyu sorması sizi bu kadar rahatsız ediyorsa bir de reelde düşünün. Kötü niyetle söylemiyorum.
Evli iken başka birine aşık olunabilir ama aşk evlilik noktalandıktan sonra yaşanmalı onurlu olan budur.
Sizin yaşınızdan çok çok çok fazla boşanmakta olan erkek gördüm.Siz bekarlığa önden bir merhaba yada yarabandı ilişkisi olacaksınız.Boşanma öyle yada böyle bir depresyona sebep olur ve bunun etkisi ortalama3 yılda atılır bu süreci çekmeye değer mi?
.Gençsin bekarsın ne işin var kendinden 10 yaş büyük daha boşanmamış çocuğu olan adamla.
Oyle aradayım ki duygularım oldugu icin kopamadım. Kimseye de anlatamadım. Dusunenler vardır eğitimimde üniversite ve ailem de aynı sklde. Ama ne yazık ki insan basına gelmeden anlamaz. Yapısıp kaldım hayretler icindeyim bnde kndime baktıkca nasıl bu hale geldim diye. Bu yorumlar benim icin cok degerli.. tesekkur ederimBunları sana senin iyiliğin için söylüyoruz. Öyle kötü öyle laçka ilişkiler var ki. Bakarsın mahkemeliktirler icralıktırlar. Yüzüne bile bakmıyorum nefret ediyorum ondan der. İki gün sonra bir bakmışsın barışmışlar, hatta çocuk bile yapmışlar hiçbir şey yokmuş gibi sen öylece kalakaldığınla kalırsın.
O kadar haklısınız ki.. Aynen oyle hazır olmadıgım gercekler sadece :) tesekkurler yorumunuz icinKonu sahibesi burada yazılanları kötü bilmeyin, hiçbirimiz sizi tanımıyoruz ve hiçbirimiz bir hemcinsimizin kötü olmasını istemez, biz burada nice boşanma ve tekrar barışma konuları okuduk, gerek tecrübelerimiz, gerekse burada gerçek kişilerin gerçek hayat hikayelerinden çıkardığımız sonuçları yazıyoruz.
Boşanmamış bir erkek eşiyle barışma ihtimali olan bir erkek demektir, size bunu çocuğum için diye açıklar, sevmiyorum ama evladımın psikolojisi diye açıklar, olmuyor bunalıma giriyorum diye açıklar ama işin özü eşle barışılır, onlar için hayat kaldığı yerden devam eder.
Oyle aradayım ki duygularım oldugu icin kopamadım. Kimseye de anlatamadım. Dusunenler vardır eğitimimde üniversite ve ailem de aynı sklde. Ama ne yazık ki insan basına gelmeden anlamaz. Yapısıp kaldım hayretler icindeyim bnde kndime baktıkca nasıl bu hale geldim diye. Bu yorumlar benim icin cok degerli.. tesekkur ederim
Umarım bizlerin sözlerini dikkate alırsınız.Oyle aradayım ki duygularım oldugu icin kopamadım. Kimseye de anlatamadım. Dusunenler vardır eğitimimde üniversite ve ailem de aynı sklde. Ama ne yazık ki insan basına gelmeden anlamaz. Yapısıp kaldım hayretler icindeyim bnde kndime baktıkca nasıl bu hale geldim diye. Bu yorumlar benim icin cok degerli.. tesekkur ederim
Baslarda sadece sorunlarına cozum arıyoduk cocugu gorebilmesi icin. Gundemimizden uzaktı bunlar. O donemde aşık oldum. Oldukca kotu ayrılmıslardı ve ben tamam beklerim dedim, seni seviyorum dedim ama sonra bu olaylar cıktı gunyuzune. Beklemediğin bi anda hazırlıksız gelir ya duygular o kadar yogunken, oyle oldum işte. 2 kez ayrılmayı denedim ama olmadı. Ama ertelemek sadece kndime zarar veriyo. Gunlerdir aglıyorum iğrenc bi durum olduguyla yuzlesemedim duygularım kör etti ve en sonunda da buraya yazdım. tesekkur ederim yorum icinBu adamdan ayrıl bütün herseyini değiştir ve kendine hakim ol.
Herkes burda dil döküyor o kadar yanlış yapma Bak.
Doğruyu yazmışlar adam bosanirsa senin için boşanmış olacak ne kadar kötü bır durum ya Vicdanın rahat ediyor mu ???
Belki adam karısıyla barisacak barisamiyor sen varsın diye oda yanlış yaptığını göremiyor.
Çocuğun ahini alırsan nasıl mutlu olacaksın. ???
Aynı yaştayiz. Duygularınla hareket ediyorsun hata yapma canım .
Bu adamı bırak ve engelle
Bakın, zaten kotu bi durumdayım birde ahkam kesme gibi bi tutumla yazmayın yazacaksanız. Biz tanıstıgımızda icralık durumda
Aynen. Oyle bi durumdayım ki bunun aile terapisi olduguyla bile yuzlesemedim. Kandırdım kndimi cocuk icin diyerekHenuz 25 yasindasiniz ,bir cocugu olan 35 yasindaki bir adam sizi parmaginda oynatiyor ,
Ustelik erkekler icin 35 milattir her konuda sona yaklasirlar bencillesirler
Ailke terapisine gidiyorlardir,evliliklerini toparlamaya ugrasiyorlar ,
Fazla kaptirmissin kendini ,bi an evvel toparlan
Bunu bir deneyim ,derrs olarak degerlendir ,Aynen. Oyle bi durumdayım ki bunun aile terapisi olduguyla bile yuzlesemedim. Kandırdım kndimi cocuk icin diyerek
Baslarda sadece sorunlarına cozum arıyoduk cocugu gorebilmesi icin. Gundemimizden uzaktı bunlar. O donemde aşık oldum. Oldukca kotu ayrılmıslardı ve ben tamam beklerim dedim, seni seviyorum dedim ama sonra bu olaylar cıktı gunyuzune. Beklemediğin bi anda hazırlıksız gelir ya duygular o kadar yogunken, oyle oldum işte. 2 kez ayrılmayı denedim ama olmadı. Ama ertelemek sadece kndime zarar veriyo. Gunlerdir aglıyorum iğrenc bi durum olduguyla yuzlesemedim duygularım kör etti ve en sonunda da buraya yazdım. tesekkur ederim yorum icin