Kimseyle konusamıyorum nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var :(

Aynı evde kalmaları çocuğum için herşeyi göze aliyorumun ispatı zaten.Sonucta çocuğun da bunları biraraya getireceği,baristiracagi gerceğini de hesaplarsak bence bitmiş bu ilişki uzatmaları yaşadığını düşünüyorum.Zaten boşanmamis biriyle ilişki bu riski her zaman taşir neden surdureceksin ki??

Bunları sana senin iyiliğin için söylüyoruz. Öyle kötü öyle laçka ilişkiler var ki. Bakarsın mahkemeliktirler icralıktırlar. Yüzüne bile bakmıyorum nefret ediyorum ondan der. İki gün sonra bir bakmışsın barışmışlar, hatta çocuk bile yapmışlar hiçbir şey yokmuş gibi sen öylece kalakaldığınla kalırsın.

Adam sana galiba barisacagiz demez zaten yol yakinken dön derim sana nolursa olsun evli bir adam henuz bosanmamis ve belli ki barismaya calisiyor. cocuk fln bahane ayni evin icinde ve sence karisiyla hic yakinlasmiyor mu?

Ahkam keser gibi yazmadım.Siz tanıştığınızda icralık durumda olduğunu kim biliyor.Siz ve sevgilim dediğiniz o evli adam.
Dışardan görünecek olan bu ve ne yazık ki evliliğin bitme sebebi siz görüneceksiniz. Sanaldan birinin bu soruyu sorması sizi bu kadar rahatsız ediyorsa bir de reelde düşünün. Kötü niyetle söylemiyorum.
Evli iken başka birine aşık olunabilir ama aşk evlilik noktalandıktan sonra yaşanmalı onurlu olan budur.
Sizin yaşınızdan çok çok çok fazla boşanmakta olan erkek gördüm.Siz bekarlığa önden bir merhaba yada yarabandı ilişkisi olacaksınız.Boşanma öyle yada böyle bir depresyona sebep olur ve bunun etkisi ortalama3 yılda atılır bu süreci çekmeye değer mi?
.Gençsin bekarsın ne işin var kendinden 10 yaş büyük daha boşanmamış çocuğu olan adamla.
Bırakınız sizi kötü bilsin, ahkam kesmiş olun, düşünüp de akıl falan vermeyin henüz evli olan bi adamla ilişki yaşıyan kadına ki yaşı da 25 her şeyin kendi de gayet farkında. Bu adam boşansa da boşanmasa da harcanacak, bırakın harcansın. Harcasın kendini.

Konu sahibesi burada yazılanları kötü bilmeyin, hiçbirimiz sizi tanımıyoruz ve hiçbirimiz bir hemcinsimizin kötü olmasını istemez, biz burada nice boşanma ve tekrar barışma konuları okuduk, gerek tecrübelerimiz, gerekse burada gerçek kişilerin gerçek hayat hikayelerinden çıkardığımız sonuçları yazıyoruz.
Boşanmamış bir erkek eşiyle barışma ihtimali olan bir erkek demektir, size bunu çocuğum için diye açıklar, sevmiyorum ama evladımın psikolojisi diye açıklar, olmuyor bunalıma giriyorum diye açıklar ama işin özü eşle barışılır, onlar için hayat kaldığı yerden devam eder.

Bunları sana senin iyiliğin için söylüyoruz. Öyle kötü öyle laçka ilişkiler var ki. Bakarsın mahkemeliktirler icralıktırlar. Yüzüne bile bakmıyorum nefret ediyorum ondan der. İki gün sonra bir bakmışsın barışmışlar, hatta çocuk bile yapmışlar hiçbir şey yokmuş gibi sen öylece kalakaldığınla kalırsın.
Oyle aradayım ki duygularım oldugu icin kopamadım. Kimseye de anlatamadım. Dusunenler vardır eğitimimde üniversite ve ailem de aynı sklde. Ama ne yazık ki insan basına gelmeden anlamaz. Yapısıp kaldım hayretler icindeyim bnde kndime baktıkca nasıl bu hale geldim diye. Bu yorumlar benim icin cok degerli.. tesekkur ederim

Konu sahibesi burada yazılanları kötü bilmeyin, hiçbirimiz sizi tanımıyoruz ve hiçbirimiz bir hemcinsimizin kötü olmasını istemez, biz burada nice boşanma ve tekrar barışma konuları okuduk, gerek tecrübelerimiz, gerekse burada gerçek kişilerin gerçek hayat hikayelerinden çıkardığımız sonuçları yazıyoruz.
Boşanmamış bir erkek eşiyle barışma ihtimali olan bir erkek demektir, size bunu çocuğum için diye açıklar, sevmiyorum ama evladımın psikolojisi diye açıklar, olmuyor bunalıma giriyorum diye açıklar ama işin özü eşle barışılır, onlar için hayat kaldığı yerden devam eder.
O kadar haklısınız ki.. Aynen oyle hazır olmadıgım gercekler sadece :) tesekkurler yorumunuz icin

Oyle aradayım ki duygularım oldugu icin kopamadım. Kimseye de anlatamadım. Dusunenler vardır eğitimimde üniversite ve ailem de aynı sklde. Ama ne yazık ki insan basına gelmeden anlamaz. Yapısıp kaldım hayretler icindeyim bnde kndime baktıkca nasıl bu hale geldim diye. Bu yorumlar benim icin cok degerli.. tesekkur ederim

Bu adamdan ayrıl bütün herseyini değiştir ve kendine hakim ol.
Herkes burda dil döküyor o kadar yanlış yapma Bak.
Doğruyu yazmışlar adam bosanirsa senin için boşanmış olacak ne kadar kötü bır durum ya Vicdanın rahat ediyor mu ???
Belki adam karısıyla barisacak barisamiyor sen varsın diye oda yanlış yaptığını göremiyor.
Çocuğun ahini alırsan nasıl mutlu olacaksın. ???
Aynı yaştayiz. Duygularınla hareket ediyorsun hata yapma canım .
Bu adamı bırak ve engelle

Umarım bizlerin sözlerini dikkate alırsınız.
Benim çok yakın bir arkadaşımın flörtü vardı, arkadaşımda sevgilisi de bekardı, arkadaşımı delikanlının ailesi istemediği için evlenemediler, sonra adam ailemin zoruyla evlendiriliyorum dedi arkadaşım günlerce ağladı, adam evlendi istemiyorum karımı, tiksiniyorum aynı yatakta bile yatmıyoruz dedi, sonuç aynı yatakta yatmadığı karısından bir çocuğu oldu, valla boşanacağım bebek bir kazaydı dedikten birkaç ay sonra karısı 2. bebeğe hamile kaldı, arkadaşımın kafasına 2. Bebekten sonra dank etti, halbuki ben onu daha adam evlendiği gün ikaz etmiştim.

Kendinize değer verin, ne erkek arkadaşınız ne bir başkası sizin kadar değerli değil.

Henuz 25 yasindasiniz ,bir cocugu olan 35 yasindaki bir adam sizi parmaginda oynatiyor ,
Ustelik erkekler icin 35 milattir her konuda sona yaklasirlar bencillesirler
Ailke terapisine gidiyorlardir,evliliklerini toparlamaya ugrasiyorlar ,
Fazla kaptirmissin kendini ,bi an evvel toparlan

Bu adamdan ayrıl bütün herseyini değiştir ve kendine hakim ol.
Herkes burda dil döküyor o kadar yanlış yapma Bak.
Doğruyu yazmışlar adam bosanirsa senin için boşanmış olacak ne kadar kötü bır durum ya Vicdanın rahat ediyor mu ???
Belki adam karısıyla barisacak barisamiyor sen varsın diye oda yanlış yaptığını göremiyor.
Çocuğun ahini alırsan nasıl mutlu olacaksın. ???
Aynı yaştayiz. Duygularınla hareket ediyorsun hata yapma canım .
Bu adamı bırak ve engelle
Baslarda sadece sorunlarına cozum arıyoduk cocugu gorebilmesi icin. Gundemimizden uzaktı bunlar. O donemde aşık oldum. Oldukca kotu ayrılmıslardı ve ben tamam beklerim dedim, seni seviyorum dedim ama sonra bu olaylar cıktı gunyuzune. Beklemediğin bi anda hazırlıksız gelir ya duygular o kadar yogunken, oyle oldum işte. 2 kez ayrılmayı denedim ama olmadı. Ama ertelemek sadece kndime zarar veriyo. Gunlerdir aglıyorum iğrenc bi durum olduguyla yuzlesemedim duygularım kör etti ve en sonunda da buraya yazdım. tesekkur ederim yorum icin

Henuz 25 yasindasiniz ,bir cocugu olan 35 yasindaki bir adam sizi parmaginda oynatiyor ,
Ustelik erkekler icin 35 milattir her konuda sona yaklasirlar bencillesirler
Ailke terapisine gidiyorlardir,evliliklerini toparlamaya ugrasiyorlar ,
Fazla kaptirmissin kendini ,bi an evvel toparlan
Aynen. Oyle bi durumdayım ki bunun aile terapisi olduguyla bile yuzlesemedim. Kandırdım kndimi cocuk icin diyerek

Aynen. Oyle bi durumdayım ki bunun aile terapisi olduguyla bile yuzlesemedim. Kandırdım kndimi cocuk icin diyerek
Bunu bir deneyim ,derrs olarak degerlendir ,
Bu ulkede bir kadinin kimseye (ailesine bile) fazla yuz vermesinden geciyor insan gibi muamele gormesi ,
Sen onu terk et ders olsun ,oyle sap gibi kalsin ortada ,
Beklemedigi bir ders olur en azindan

Psikologum, hiçbir psikolog (lisansı psikoloji olan işi bilen bir psikolog diyeyim) boşanma aşamasında olan bir çifte aynı evde kalın demez, diyemez. Çocuk varsa ve çocuk anne babasının ayrı kalmasından etkileniyorsa daha çok vakit geçirmelerini önerebilir. Çocuğun seveceği aktiviteleri yapmak, sinemaya gitmek, parkta oyun oynamak vesaire. Demek istediğim "sevgiliniz" aynı evde kalmayı kendi istemiş, eşiyle ortak karar almışlar. Boşanma süreci uzayabilir derken de eşimle belki barışırım sen şimdiden kendini hazırla diye yolunu yapıyor size. Bu adam ister icralık olsun ister davalık hala evli ve her an davayı geri çekebilirler. Hiçbir hak da iddia edemez, kalırsınız. O yüzden siz cidden bu adamdan ayrılın. Geleceğiniz olacağını zannetmiyorum üzülen siz olursunuz.

Baslarda sadece sorunlarına cozum arıyoduk cocugu gorebilmesi icin. Gundemimizden uzaktı bunlar. O donemde aşık oldum. Oldukca kotu ayrılmıslardı ve ben tamam beklerim dedim, seni seviyorum dedim ama sonra bu olaylar cıktı gunyuzune. Beklemediğin bi anda hazırlıksız gelir ya duygular o kadar yogunken, oyle oldum işte. 2 kez ayrılmayı denedim ama olmadı. Ama ertelemek sadece kndime zarar veriyo. Gunlerdir aglıyorum iğrenc bi durum olduguyla yuzlesemedim duygularım kör etti ve en sonunda da buraya yazdım. tesekkur ederim yorum icin

Ne yap et ayrıl. Sonra ah edip vahlanacaksin bak sana diyim.
Sonu yok bunun.
Seviyosanda unut ..!
Bu kadar net diyorum senin için en doğrusu bu.
Bu yol iyi bi yol değil.
Yeni insanlara tanış kendi dengini bul canım.
Uğraşlar edin kendine Ailene yazık ya onlarida düşün.
Hayatını yasa gez toz karşına kimler kimler çıkacak

Ayrıl ya ne bekliyorsun çocuk ister beraber de uyurlar bana pek inandırıcı gelmedi adamin lafi taviz verme sen suan 2.kadin durumunda duruyorsun farkında misin.

Arkadaslara katiliyorum
Birlikte zaman gecirin demek, gidip eski aile duzeninize donun demek degil ki. Cocugun, anne babasinin artik ayni evde yasamasa bile, onlari gormeye devam edecegine ikna olmasi, onu hala seveceklerine inanmasi icin yasanan bir surec.
Ama onlar evliliklerine 2. Şans vermişler tekrar birleşmişler, ötesi var mi?
Hattini mattini da degistirip temelli ayrilman en hayirlisi olur. Bulunmaz hint kumasi mi bu? Disarda bir suru genc bekar yaşitin var. İnan bana kendine bu sorun dolu sacma hayati layik gormektense, yaşitlarinla cook eglenirsin, ozgurce de gezer tozarsin, ailenle arkadaslarinla tanistirmaya "yuzun" olur. Gizli sakli yasak ask yasamak zorunda kalmazsin. Ask her gun yasa burunup, adamin karisini dusune dusune aglamak degildir. Gulmek, mutlu olmaktir. O insanin hayatina hayat katmasidir. Bak 16 17 yasinda ergen degilsin, kendine sahip olmak zorundasin. İrade insana kullansin diye verilmistir.

Back
X