Kimseyle konusamıyorum nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var :(

Ben 25 yasındayım sevgilim de 35 yasında. Ben daha once hic evlilik yapmadım ancak onunla tanıstıgımızda bir evlilik yapmıs bir cocugu var ve bu surede bosanma davaları cekismeli oldugu icin devam ediyodu cocuk annede kalıyodu. Cocuk yogun psikolojik prblemler yasamaya basladı, cnku bu donemde anne gostermek istemedi sevgilim cocugunu icrayla falan gordu. Cocuk da ilkokula gidiyor. Davaları devam ediyoken psikologa gotrduler cocugu ve orada da sevgilimin esi ve cocuguyla aile gibi zmn gecirmesi onerilmis cocugun psikolojisi icin. Simdi dava devam ediyoken haftada bikaç kez gidip onlarla kalıyo evde. Bnde cok seviyorum ayrılamadım gidip onlarda kalıyo resmen boyle bosanma da gecikebilir diyo. Ne yapıcam cıldırma noktasına geldim
Sorunlu ilişkilerden uzak durmanı tavsiye ediyorum haddim olmayarak Benzer şeyler yaşamış biri olarak 2 yıllık evliyim Ve şimdi boşanmak istiyorum O an aşkka insanın gözü görmüyor Beni de uyaran çok olmuştu Akılsız başım Dsrdin neymiş de kendim gibi birini bulmamışım O kadar çile çekmişim Kıymet mi bildi sanki

Her seyin elbet bir cikisi vardir durumu dramatize etmeyin ve ayrilin kendi yasitiniz birilerini bulursunuzz

Aşk geçici huzur baki bir durumdur boşanma aşamasında sevgili olmaniz ilginç yoksa evliyken de mi birlikteydiniz . Eğer öyleyse mutluluk beklemeyin

Back
X